Dogum Hikayemmmm Helin Su Dunyaya Geldii

waterhardeningsteel

Helin
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
366
24
318
46
İstanbul
Merhaba sevgili arkadaslarım anneler ve anne adaylarııı ! ben 7 gun once dondum istanbula. ancak yazabiliyorum hikayemi! biraz uzun ama nerden baslayayım acaba

ben ürdünde iş güç koca ugrasıyordum iste biliyosunuz. hiç bir agrım sızım yoktu. ama milletten duymustum nişan geliyomus bi de su braxton hicks kasılmaları baslıyomus işte onları bekliyordum ben . dogumuma 16 gün kala artık istanbula gelmeye karar verdim . hic dogum belirtisi olmadıgından biraz gec gelecegini tahmin ediyorduk. ilk dogumlar gec olurmus ya . neyse o gün internette eda ile muhabbet ettik işte ne zaman dogacaklar falan dedik sabırsızlanıyoruz ya. ben orda dogum olacagı gün kadınların enerji dolduklarını okumustum. aksam eve gittigimde kendimi cok yorgun hissediyordum. hatta kendi kkendime su bebek dogmaya niyetlensse de enerji dolsam dedim! o gece ucaga binip istanbula gelmeye karar verdik. ucak sabaha karsı saat 4,25 te kalkacaktı. ben kendimi cok yorgun hissettiğim için biraz yatıcam eger iyi hissedersem gideriz olmazsa yarın gideriz dedim. ve yattım . bi ara hafif bir karın agrısıyla uyandım. saate baktım erkense havaalanına gidelim diye . baktım saat sabah 4 :20 olmus. kacırdım ucagı diye üzüldüm meger uçaga binseymişim sancılarım ucakta tutacakmış. belki de basınctan dolayı dogururdum da. neyse ben tuvalete gittim bişey yok.ç yine yattım ve bes dakika sonra yine agrıdı karnım. üç beş kere tuvalete gittikten sonra esim şaka yaparak doguruyosun galiba dedi ve gülüştük. üşüttüm sandım ve sıcak suyla banyo yaptım ama yine gecmedi. sonra nerden aklıma geldiyse telefonun kronometresini actım ve bi baktım ki sancılar 5 dakika arayla geliyor. o zman galiba doguruyo muyum ne dedim. neyse saat 8 e kadar agrıdı karnım belim ve 8 de bavulu alıp yola cıktık. ben hala alıstırma kasılmaları zannettiğim için önce doktora sonra havaalanına gitmeyi düşünüyorum. doktora gittim elini içime soktu ve 3 cm dedi ! benim canım yanmıstı gözlerim dolmustu o dogum baslamıs diyince ciyak ciyak aglamaya basladım durdurun diye! igne yapın dedim dikiş atın bi şekilde durdurun ben burda doguramam kimsem yok benim! mümkün diil dediler bana sarıldılar teselli ettiler korkma cok güzel olacak cok iyi bakacaksın bebeğine cok iyi bi anne olacaksın dediler. sonra kocamla yola düştük kendime bi gecelik bi de don aldım . bebege aldıım elbiselerden d ebi takım alıp hastaneye gittik.tam doktorumun bitişiğinde özel hastane ama sırf dogum için. epidural istediğimi söyledim.tamam dediler. odama aldılar. parmakladılar işte zırt pırt. bi ara bana bi şişe takarken sancı dayanılmaz oldugunda haber ver epidural yapıcaz dediler. ben de acıya dayanıklıyımdır dayanamayacak kadar sancılanacagımı sanmıyorum güçlüyümdür falan dedim o ara pek hafif ya sancılar. meger o taktıkları suni sancıymıs. iki dakika sonra hava attıgım kadına bas bas bagrmaya basladım götür beni diyee! rezil oldum yani tüm havam söndü!iğne vurulduktan sonra hiç bişey hissetmedim süperdi. doguma yakın suyumu patlattılar. dogumhanede 15 20 dakikada dogdu yavrum.10 aralıkta saat 16:15 te 37 hafta 6 günlükken 3 kilocuk geldi dünyaya. 3 tane de dikişim oldu. sonra basım cok agrıdı ama üç gün kaldım hastanede.sonra çok iyi oldum. bu arada hergün sabunla yıkandım hiç krem yağ sürmedim ama bi tane bile catlak olmadı hiç uğrasmayın hamile kızlar olacaksa oluyo olmayacaksa olmuyo kasmayın yani.ürdünde 38 gün kaldım. sadece eşimin ve bir işçim var mehmet abi onun yüzünü gördüm. komşum bile yoktu yardım edecek ama Allah kimsesizlerin kimsesi gercekten. Bana cok yardım etti.mucize gibiydi hersey bebegime bakabildim tek başıma. Bebegim bir kere bile ben yemek yerken aglamadı aglıyorsa bile ben acıkınca doyana kadar sustu düşünün yani. Sanırım melekler bakıyordu yavruma ben karnımı doyurana kadar. Allah o kadar büyük ki kızlar hiç yalnız değiliz aslında. Cok şükür Allahıma herseyim cok güzel gitti. Cok uzun anlattım beeeeeeeee!! su an çok mutluyum,bebeğimi cok seviyorum . sizleri de çok özledim Rabbim annelik duygusunu her isteyene tattırsın insallah

Ne mutlu sana:teselli:

Ama okurken güldüm valla ne yalan söyliyim, olmaz doğuramam, durdurun birşey yapın demişsinya, bende öyle demiştim:roflol:

Rabbim bebeğini size bağışlasın:teselli:

Yanlış hatırlıyor olabilirmiyim acaba, sen hamile olduğunu öğrendiğinde aldırmayı filanmı düşünüyordun, hazır değilim filan diyordun burdan fikir sormuştun bize. Başkasımıydı acabaCADIARZU

allah analı babalı büyütsün canım:1hug:darısı bütün hamişlerin ve benim başıma inşallah rabbim bizede göstersin o günleri aminnn:teytey:

bendim canım bendim! dogurdugum güne kadar da hazır değildim!!!!! şimdi ah neden bu kadar beklemişim diyorum. keşke bi sürü daha yapabilsem ! ömrümü ane olmadan boşa geçirmişim!

Canım gözün aydın
allah analı babalı büyütsün
ne güzel akıcı bir dille anlatmışsın,nefes almadan okudum:)
darısı başıma:))

canım ...allah analı babalı ,huzurlu ,mutlu büyütsün bebişini...ben 9 haftalık hamileyim......epidural dusunuyorum...ama her doktor yapamaz diyorlar....bel altı felç olunabiliyormuş bu dogrumu...arastırmasını yapmısmıydın ?

canım serapım benim anne de olumuş özledik senin canım bebegini gule gule buyut canım arkadaşım eşinide senide tbrk ederim normal dogurdugunada sevindim canım bak bakamam diyordun bide sen cok iyi bi anne olursun canım insanın yavrusu gibi si varmı butun dunyan o senin yaşam kaynagın alah saglıklı sıhatle buyutmeyi nasip etsin edayada slm söyle

canım hayırlı uğurlu olsun
çok iyi bir annesin sen
tek başına bunları başarmak hiç kolay olmasa gerek
allah meleğini sana bağışlasın
güle güle büyüt...
darısı başımıza...

çok geçmiş olsun canım kazasız belasız atlatmışşın.allah uzun sağlıklı huzurlu ömür versin bebişinle sizlere... ya benim merak ettim bişi var biraz acık olucak ama cook merak ediyorum tamam sancı cekicez canımız acıycak merak ettim o ıkınma anı bebeğin kafası cıkarken hissettiklerin basınçmı acımı? ıkınmak kolaymı nasıl bişi ... ben 34 . haftamdayım kormaya basladım

Ya Serapcım; nerdesin be cnm benim
ne kadar özledik kız seni
çok ta merak ettik
sağolsun bir arkadaş facebooktan bebeğinin resimlerini koyduda buraya
doğum yaptığını ondan öğrendik

Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah cnm
ne kadar duygulandım okurken hikayeni
Gerçekten de Allah kimsesizlerin kimsesi, bunu bir kere daha hatırlamış olduk sayende cnm

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.Bebeğinle beraber sağlıklı,mutlu,huzurlu seneler geçirmen dileğiyle.Bebeğini güle güle büyüt canım allah nazardan saklasın resımlerı gordun cook tatlı

cnm ya çok sevindimmm 1 ay var 1 ay var deyip duruyodun sanki içime doğmuş erken geleceği kızının
tebrikler ve mutluluklar eşin nasıllll heline karşı çok seviyodur çok bağlıdır eminimki ben sana ist a dön diyip duruyodum
msn adresin silindi bu arada yanlış anlama sakın cebinde yoktu arayamadım 40ınızda çıktı hayırlı olsunna.s.

canımmmm çok sevindimm gözün aydın allah bebeğini sana bağışlasın bütün güzellikler mutluluklar onun olsun
benimde az kaldı doguma 35 oldum bugun ve yavas yavas korkmaya basladım
ama allah ayrdımcımız olur emınım canım
a.s.

canım geçmiş olsun ALLAH analı babalı buyutsun.ben de 24 kasımda prensesimi kollarıma aldım.kendıne ve bebegıne ıyı bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…