Doğum hediyesi

dilruba89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
207
154
103
Merhaba kızlar eşim bana doğum hediyesi almak istiyor ancak biraz bana bırakıyor tercihi benim aldığımı beğenmezsin takmazsın üzülürüm diye. Şimdi şöyle ki altın alacak ama ben hem takabilecegim hem de çok zarar etmeyecek bir şey almak istiyorum. Öyle altın bilezik de takmıyorum malum iş yerinde falan tarz olarak da. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda

güzel bir kolye al

Küçük altınlı bileklikler var bekarlar bile takıyor çok tatlı kelepceye benziyor ama daha hafif

valla benim buldiigm adana burma ve cumhuriyet disinda hersey deger kaybeduiyor
yuzuk keislkikle alma degeri çokk duser

kolye al bari de ucuz olsun :)

Anne sutu ve bebek sacindan kolye bileklik olabilir ama altin yapmiyorlar sanirim.
Aay igrenc bence o anne sutunden olan ya
Yapip takan var midir diye dusunuyorum her gordugumde

Konu sahibi hani şu cumhuriyet takili cerceveli kolyeler var ya, onlardan aldirin derim
Su ara moda ve degeri fazla dusmez gibi

Aay igrenc bence o anne sutunden olan ya
Yapip takan var midir diye dusunuyorum her gordugumde

Konu sahibi hani şu cumhuriyet takili cerceveli kolyeler var ya, onlardan aldirin derim
Su ara moda ve degeri fazla dusmez gibi
Aslında eşim onlardan beğendi ama günlük hayatta takılır mi dersiniz? Ben aslında sade bir kelepçe bilezik olsa sürekli takarım diye düşündüm ama çok zarar ediliyor

valla benim buldiigm adana burma ve cumhuriyet disinda hersey deger kaybeduiyor
yuzuk keislkikle alma degeri çokk duser

kolye al bari de ucuz olsun :)
Aslında haklısın ama hani böyle zamanlarda da alınsa maddiyat biraz zorluyor. Zorluyorken de keyfi bir şey olmasın istiyorum yani bi nevi birikim de olsun. Ama küçük bir kolyem ve alyans dışında altın ziynetim de yok. O yüzden kafam karıştı

buldum buymuş. çok geri kalmışım yeniliklerden:))

konu sahibesi takılabilir gibi olanlar değer kaybediyor diğerleride dediğiniz gibi takmak için hoş durmuyor.

buldum buymuş. çok geri kalmışım yeniliklerden:))

konu sahibesi takılabilir gibi olanlar değer kaybediyor diğerleride dediğiniz gibi takmak için hoş durmuyor.
Ya gerçekten bi gün böyle bir şey için kararsız kalacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Ama dediğim gibi zaten zorlayacagiz kendimizi yatırım da olsa ama çokça takılsa

bütçeniz ne kadar takabileceğiniz elmas yüzük küpede olur kibar birşey. değerde kaybetmiyor fazla.

Aslında eşim onlardan beğendi ama günlük hayatta takılır mi dersiniz? Ben aslında sade bir kelepçe bilezik olsa sürekli takarım diye düşündüm ama çok zarar ediliyor

İpten hallice bir alyans takan bir insan olarak ben bile ara sıra misafir içine cıkarken taktım
Paha gözettiginiz icin en mantiklisi bu gibi
Yoksa cok naif setler de var
Allah analı babalı buyutsun bu arada ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…