güzel bir kolye alMerhaba kızlar eşim bana doğum hediyesi almak istiyor ancak biraz bana bırakıyor tercihi benim aldığımı beğenmezsin takmazsın üzülürüm diye. Şimdi şöyle ki altın alacak ama ben hem takabilecegim hem de çok zarar etmeyecek bir şey almak istiyorum. Öyle altın bilezik de takmıyorum malum iş yerinde falan tarz olarak da. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda
Küçük altınlı bileklikler var bekarlar bile takıyor çok tatlı kelepceye benziyor ama daha hafifMerhaba kızlar eşim bana doğum hediyesi almak istiyor ancak biraz bana bırakıyor tercihi benim aldığımı beğenmezsin takmazsın üzülürüm diye. Şimdi şöyle ki altın alacak ama ben hem takabilecegim hem de çok zarar etmeyecek bir şey almak istiyorum. Öyle altın bilezik de takmıyorum malum iş yerinde falan tarz olarak da. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda
Biraz şatafatlı geliyor bana onlar yaKüçük altınlı bileklikler var bekarlar bile takıyor çok tatlı kelepceye benziyor ama daha hafif
Eşinizin sizin ve bebeğinizin adi yazan kolye olabilir .Biraz şatafatlı geliyor bana onlar ya
Aay igrenc bence o anne sutunden olan yaAnne sutu ve bebek sacindan kolye bileklik olabilir ama altin yapmiyorlar sanirim.
Anne sutu ve bebek sacindan kolye bileklik olabilir ama altin yapmiyorlar sanirim.
Aslında eşim onlardan beğendi ama günlük hayatta takılır mi dersiniz? Ben aslında sade bir kelepçe bilezik olsa sürekli takarım diye düşündüm ama çok zarar ediliyorAay igrenc bence o anne sutunden olan ya
Yapip takan var midir diye dusunuyorum her gordugumde
Konu sahibi hani şu cumhuriyet takili cerceveli kolyeler var ya, onlardan aldirin derim
Su ara moda ve degeri fazla dusmez gibi
Aslında haklısın ama hani böyle zamanlarda da alınsa maddiyat biraz zorluyor. Zorluyorken de keyfi bir şey olmasın istiyorum yani bi nevi birikim de olsun. Ama küçük bir kolyem ve alyans dışında altın ziynetim de yok. O yüzden kafam karıştıvalla benim buldiigm adana burma ve cumhuriyet disinda hersey deger kaybeduiyor
yuzuk keislkikle alma degeri çokk duser
kolye al bari de ucuz olsun :)
Aslında bir tane denedim 4500 liracikKaburga bilezik aldir hem şık modern hem değerli
Ya gerçekten bi gün böyle bir şey için kararsız kalacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Ama dediğim gibi zaten zorlayacagiz kendimizi yatırım da olsa ama çokça takılsa
buldum buymuş. çok geri kalmışım yeniliklerden:))
konu sahibesi takılabilir gibi olanlar değer kaybediyor diğerleride dediğiniz gibi takmak için hoş durmuyor.
Aslında haklısın ama hani böyle zamanlarda da alınsa maddiyat biraz zorluyor. Zorluyorken de keyfi bir şey olmasın istiyorum yani bi nevi birikim de olsun. Ama küçük bir kolyem ve alyans dışında altın ziynetim de yok. O yüzden kafam karıştı
2500 civaribütçeniz ne kadar takabileceğiniz elmas yüzük küpede olur kibar birşey. değerde kaybetmiyor fazla.
Aslında eşim onlardan beğendi ama günlük hayatta takılır mi dersiniz? Ben aslında sade bir kelepçe bilezik olsa sürekli takarım diye düşündüm ama çok zarar ediliyor
Anne sutunun icine bebegin sacini sabitleyip dogal tas gibi yapiyorlar instagramda arat bak.bugün oku öğren günüm
o nasıl oluyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?