- 25 Haziran 2019
- 306
- 255
Çok doğru yorumlamışsınız. Tam bir akrep burcu gibi hitabetim iyidir. Şu yoruma baya şaşırdım;”Bu genelde ya yasca buyuk ciddi karakterli onemli konumda bir eşle ya da gec evlilikle yorumlanir ama emin degilim.” Kendimden yaşça çok büyük biriyle ve fabrika müdürüyle evliyim.selamm ikizler burcu karakteristiklerine sahip biri gibi görünüyorsun. hitabetin kuvvetli olabilir doğru zamanda doğru kelimeler kullanabilmek gibi güzel bir yeteneğin olabilir. şiir yazmayı düşünebilirsin. sahneler de tam sana göredir aslında.
Ask Hayatında flortlerinde karsindakine garip gelen davranislar sergiliyor olabilirsin ya da boyle toplum tarafindan garip olarak nitelendirilen kisileri çekici buluyor olabilirsin.
Cidden neredeyse butun gezegenlerin 3. Evinde kumelendigi için popüler bir insan olabilirsin.
Saturn tam 7. Ev cizgisiyle kavusum yapiyor. Bu genelde ya yasca buyuk ciddi karakterli onemli konumda bir eşle ya da gec evlilikle yorumlanir ama emin degilim.
10. Evindeki aydan dolayı senin cevrende koruyucu ve iyi kalpli (anne ozellikleri gosteren) biri olmakla ilgili bir ünün olabilir.
Kusura bakma ya atlamisim seninkini bir de yorulmustum baştan savma bir yorum yapmamak icin devam etmedim. Yanlis olan konularda duzeltirsen bana cok faydali olur tesekkurlerr :))
Çok teşekkür ederim.. harikasınız.