Doğum haritası yorumluyorumm

Çok içimden geldi su an. Profesyonel degilim ama biraz bilgim var tabi. Sizinkini yorumlamami istiyorsaniz asagiya dogum tarihinizi, yerinizi ve özellikle de saatinizi yazin. Saatiniz olmadan yorum yapamam maalesef. Su an iki uc kisininkine bakabilirim gibi geliyor ama hadi bakalım :)
12.11.1995/(Gece)01.00/Batman☺️

4/4/1988
Balıkesir
19.30
selamm, senin tek bir burç prototipini çıkarma gerçekten çok zor görünüyor. çok yönlü bir insansın ve karakter özelliklerin de duruma göre değişiklik gösteriyor gibi. sahip oluğun şeylere (para, mal mülk veya sadece emek vererek elde ettiğin başka değerlere) karşı çok güçlü bir koruma ve sahiplenme duygun var. insanın gücünün sahip olduklarından geldiğini düşünüyor olabilirsin.
kalemin kuvvetli olabilir. bazen kendini bu konuda kısıtlanmış hissetsen de ilham geldi mi tam gelecek ve hislerin kağıda olduğu gibi boşalabilecek. yazmayı dene derim ben.
sağlık konularında bilgi birikimine sahip olabilirsin, sağlıkla ilgili şeyleri çok araştıryor ve titiz özellikler gösteriyor olabilirsin.
genel olarak terazi özelliklerine sahip biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. bu kibar davranma zorunluluğu hissinen kurtulduğundantek yer evin olabilir. yani evinde tam tersine koç özellikleri gösterirsin.
8. evindeki venüs seni böyle okült konulara meraklı ve bu konuları cidden seven biri yapacaktir. herhangi bir konuda araştırmayı ve bilgi edinmek senin için şifalı olabilir.
üniversite eğitimin bir anda yarıda kesilmiş olabilir. eğitimle, farklı kültürlerden insanlarla ve özelllikle dinle ilgili bazı yaralara sahip olabilirsin. bu yara aldığın konuda başkalarına destek olmak sana iyi gelecektir.

geri dönüş yaparsan çok mutlu olurum. söylediklerim doğru çıkmak zorunda değil yanlış noktaları düzeltirsen ikimiz için de faydalı olur. :)

Özelden bilgileri yazdım, basarsanız çok mutlu olurum, şimdideb teşekkür ederim. :)

Merhaba, ben de çok merak ediyorum yorumunuzu duymayı isterim.
19/03/1987 19:30 doğum yerim istanbul
merhabaa, bugün nedense hep benzer haritalar geldi karşıma. bir üstteki arkadaşa çok benziyor haritanız.
genel olarak başak burcu özellikleri gösteriyor gibisiniz; sağlığınıza düşkün, eleştirici ve mükemmelliyetci bi insan olabilirsiniz. hastaneler sizin için önemli yerler haline gelmiş olabilir. bunun dışında konuşma konusunda pek başarılı olmasanız da kaleminizin çok kuvvetli olabileceğini görüyorum. yine üstteki arkadaşa yazdığımın aynısını yazacağım ama cidden ikinizin de 3. evinizde çok güzel etkiler var. kendinizi hislerinizi ifade etme konusunda bazen kısıtlanmış hissetseniz de bir kez yazmaya başladığınızda tam olarak rahatlayacaksınız.
duygularınızı kontrol edebilmek sizin için çok önemli. sahip olduğunuz tüm varlıklara içten bağlısınız.
eğlenmek, sahneler ve çocuklar... 5. ev konularında tüm bilgilere sahip olmak istiyorsunuz. çocuğunuza duyduğunuz sevgi diğer annelerinkinden farklı olabilir ona bir arkadaş gibi davranırsınız genelde.
8. evdeki mars sizin sinirlerinizin fazla ve derinden geldiğini gösteriyor olabilir. sinirlendiğinizde intikam için en kötü yolları aklınızdan geçirebilirsiniz ama bunu karşınızdakinden gizlice yaparsınız.
bunun dışında sizin de üniversite veya din açısından aldığınız bir yara olabilir. sizin de bu sene sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. kemiklere ve cinsel organlara dikkat.

yorumum bu kadardı. doğruluğu yanlışlığı hakkında dönüş yaparsanız çok sevinirim :)

13.04.1988
Ankara
Öğlen 12.00-13.00 arası doğmuşum
merhabaa. saatinizi 12,30 olarak kabul ettim. ama unutmayın ufak dakika sapmaları bile çok şeyi değiştirebiliyor :)
sağlığınız genel olarak hassas olabilir. 6. evinde satürn olan insanlar genelde kendilerine uydurmak için bir hastalık ararlar. bunu yapmak yalnızca size zarar verir. hastalık konusunda şüphe ediyorsanız internetten araştırmaya kalkmayın derim ben çünkü cidden küçücük bir şeyi hemen dert edinmeye gerek yok. en iyi çözüm doktordur.
evliliğinize sinir duygusu hakim olabilir. sürekli çekişmeli bir çift olabilirsiniz.
duygularınızı gizlemeyi tercih edersiniz. çünkü insanların ne olursa olsun sizi siz olmadan anlayamayacağını düşünürsünüz. ama bu doğru değil. duygularınızı karşınızdakine hissetirmelisiniz ki birbirinizi anlayabilesiniz.
şu an çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eğer çalışıyorsanız cidden çok iyi yerlere gelebilirsiniz. zirveleri simgeleyen güneş tam tepedeyken doğmuşsunuz. ün şöhret belki sizi bulabilir.
arkadaşlarınıza duyduğunuz sevgi büyük. yenilikler yapmayı bir şeyleri değiştirmeyi seversiniz genel olarak. kendi yolunuzu seçerseniz hayat sizi iyi yerlere getirmeye hazır gibi görünüyor.
size verebileceğim tavsiye biraz daha açık olmanız ve sivri yönlerinizi azaltmanız olabilir. 2020-2021 yılında 10. ev konularında değişim olabilir (meslek vs) tabi bunların hepsi size bağlı.

olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum sevgiler :)

merhabaa. saatinizi 12,30 olarak kabul ettim. ama unutmayın ufak dakika sapmaları bile çok şeyi değiştirebiliyor :)
sağlığınız genel olarak hassas olabilir. 6. evinde satürn olan insanlar genelde kendilerine uydurmak için bir hastalık ararlar. bunu yapmak yalnızca size zarar verir. hastalık konusunda şüphe ediyorsanız internetten araştırmaya kalkmayın derim ben çünkü cidden küçücük bir şeyi hemen dert edinmeye gerek yok. en iyi çözüm doktordur.
evliliğinize sinir duygusu hakim olabilir. sürekli çekişmeli bir çift olabilirsiniz.
duygularınızı gizlemeyi tercih edersiniz. çünkü insanların ne olursa olsun sizi siz olmadan anlayamayacağını düşünürsünüz. ama bu doğru değil. duygularınızı karşınızdakine hissetirmelisiniz ki birbirinizi anlayabilesiniz.
şu an çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eğer çalışıyorsanız cidden çok iyi yerlere gelebilirsiniz. zirveleri simgeleyen güneş tam tepedeyken doğmuşsunuz. ün şöhret belki sizi bulabilir.
arkadaşlarınıza duyduğunuz sevgi büyük. yenilikler yapmayı bir şeyleri değiştirmeyi seversiniz genel olarak. kendi yolunuzu seçerseniz hayat sizi iyi yerlere getirmeye hazır gibi görünüyor.
size verebileceğim tavsiye biraz daha açık olmanız ve sivri yönlerinizi azaltmanız olabilir. 2020-2021 yılında 10. ev konularında değişim olabilir (meslek vs) tabi bunların hepsi size bağlı.

olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum sevgiler :)
Çok sevdim, teşekkürler. Bence gayet başarılı☺️

Bana da bana da 5 Şubat 1995 Diyarbakır 13:15

1 çeyrek kala çeyrek geçe diyor genelde annem

merhabaa, bugün nedense hep benzer haritalar geldi karşıma. bir üstteki arkadaşa çok benziyor haritanız.
genel olarak başak burcu özellikleri gösteriyor gibisiniz; sağlığınıza düşkün, eleştirici ve mükemmelliyetci bi insan olabilirsiniz. hastaneler sizin için önemli yerler haline gelmiş olabilir. bunun dışında konuşma konusunda pek başarılı olmasanız da kaleminizin çok kuvvetli olabileceğini görüyorum. yine üstteki arkadaşa yazdığımın aynısını yazacağım ama cidden ikinizin de 3. evinizde çok güzel etkiler var. kendinizi hislerinizi ifade etme konusunda bazen kısıtlanmış hissetseniz de bir kez yazmaya başladığınızda tam olarak rahatlayacaksınız.
duygularınızı kontrol edebilmek sizin için çok önemli. sahip olduğunuz tüm varlıklara içten bağlısınız.
eğlenmek, sahneler ve çocuklar... 5. ev konularında tüm bilgilere sahip olmak istiyorsunuz. çocuğunuza duyduğunuz sevgi diğer annelerinkinden farklı olabilir ona bir arkadaş gibi davranırsınız genelde.
8. evdeki mars sizin sinirlerinizin fazla ve derinden geldiğini gösteriyor olabilir. sinirlendiğinizde intikam için en kötü yolları aklınızdan geçirebilirsiniz ama bunu karşınızdakinden gizlice yaparsınız.
bunun dışında sizin de üniversite veya din açısından aldığınız bir yara olabilir. sizin de bu sene sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. kemiklere ve cinsel organlara dikkat.

yorumum bu kadardı. doğruluğu yanlışlığı hakkında dönüş yaparsanız çok sevinirim :)

Teşekkürler öncelikle yaptığınız yorum epey yerini buluyor. Ortaokulda edebiyat dersini çok severdim yazdığım öyküler vardı konuşurken değil kendimi yazarken daha iyi ifade edebilirim. Hastaneler bu ara gerçekten gündeme geldi. Eleştiriye fazla açık olmadığımı alıngan olduğumu söyler çevremdekiler yalnız en noktasal doğruyu yakalamışsınız üni. hayatimi çok sancılı geçirdim benim için üni. bitirmek epey zor oldu bu arada kolay sinirlenme ama sinirlendiğimde sakinleştirmek uzun sürer yorumda cinsel sağlık ve kemiklere dikkat çekmişsiniz tekrardan teşekkür ederim bu süreçte ben de elimden geldiğincr sağlığıma özen göstereceğim.

01.11.1985 10:30 Balıkesir
Bana da bakın bana da :)

Merhaba.. Ben de alabilir miyim bi yorum
6.9.1986
12.45
Kayseri
Teşekkürler

30.05.1995 Antep 17:00
selamm. genel olarak bakılınca akrep burcu özellikleri gösteriyor olabilirsin. yükselen burcunla kavuşan kuzey ay düğümü sen çabalamasan da seni popüler biri haline getirebilir. 2. evindeki jupiterle parasal bolluk yaşayabilirsin ancak 8. evindeki stelyumdan dolayı bu para vergiler veya borçlar yüzünden uçup gidebilir. ya da eşinin parası ikinize de yetecek kadar bol olabilir. yine de borçlara dikkat etmek gerekir.
7. evinde venüs var evliliğiniz sevgi üzerine kurulu. eşin çok yakışıklı veya kibar bir insan olabilir.
arkadaşlıkların konusuna büyük yaralar almış olabilirsin. ihanet eden arkadaşlar vs.
3. evindeki uranüs ve neptünle insanlarla iletiimin çok farklı ve duygusal yoldan olabilir. sanatsal herhangi bir faaliyet duygularını dile getirmek konusunda sana iyi gelecektir.
bu sene sağlığına dikkat etmeni öneririm.
sevgiler :)

27.10.97
İstanbul kadiköy
Sabah saat 5 gibi
selamm. doğum saatini 5,05 kabul ediyorum
popüler bir insanmışsın gibi görünüyor. arkadaşlarınla aranda duygusal kuvvetli bir bağ var. bunun dışında en dikkat çekici şey de venüs ve marsının tam olarak aynı derecede kavuşum yapması. çekici biri misin acabaa :)) çekiciliğin de en çok konuşurken veya kendini bir sanatla ifade ederken ortaya çıkar.
ailenin asi çocuğu olabilirsin. muhtemelen ailedeki en farklı kişiliğe sahip olan insan sensindir.
7. evde satürn geç evlilik ya da yaşça büyük önemli konumda eş getirir derler ama bundan emin olamadım.

tabi bunlar sadece tahmin. yanlış olan yerleri düzeltebilirsiniz, bana da faydalı olur :)

X