öhm başlıyorum.
bence sen oğlak burcu özellikleri gösteren biri olabilirsin; titiz çalışkan. aynı zamanda zaten güneş burcun başak olduğundan tam bir toprak grubusun diyebiliriz. 11. evdeki venüsten anladığım arkadaşlarınla derin bir sevgi bağına sahip olman. aşkı arkadaş ortamında bulmuş olabilirsin. sosyal ortamlara girmek, halkla bütünleşmek sana zevk veriyor olabilir. 8. evdeki marstan dolayı ya yüksek bir cinsel enerjin var ya da sinirlenince akrep gibi kinci oluyor ve alttan alta planlar kuruyor olabilirsin diyebilirim :). para konularında inişli çıkışlı günler yaşamış olabilirsin, bu konuda biraz hayalci birisi de olabilirsin, para geldiğinde birden ne olduğunu anlamadan uçup gidiyor olabilir. evliliğinde anne özellikleri gösterirsin eşine şevkatli ve koruyucu davranırsın genelde. 12. evinde pluton psikolojik sorunları işaret ediyor olabilir. yanlış anlam bu konum bende de var ve hayalgücünün, bilinçaltının biraz karanlık olmasını, okült şeylere ilgi duyanı sağlıyor. yani benim bu haritayla ilgili düşündüğüm şey çok sosyal biri değilsin ama kendine ait bir arkadaş çevren var ve onlarla vakit geçirmekten zevk alıyorsun. mükemmelliyetçi bir insansın, ve cidden kafana koyunca yapamayacağın bir şey yok gibi görünüyor. bir yerde günlük burç yorumları takip etmek istersen yay burcuna bakman doğru olur. kişilik özellikleri olarak da oğlak burcu (çok azıcık da akrep) prototipine uyacağını düşünüyorum ben. bir de solar return haritana baktığımda söyleyebileceğim şey bu sene sağlığına dikkat etmen gerekebilir. kemiklerle ilgili konularda sıkıntı olabilir.
yanlış şeylerse bana söyleyebilirsin zaten komple doğru olacağını da iddia etmiyorum, dediğim gibi profesyonel değilim :)