Doğum haritası yorumluyorumm

Cugin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
17
6
Çok içimden geldi su an. Profesyonel degilim ama biraz bilgim var tabi. Sizinkini yorumlamami istiyorsaniz asagiya dogum tarihinizi, yerinizi ve özellikle de saatinizi yazin. Saatiniz olmadan yorum yapamam maalesef. Su an iki uc kisininkine bakabilirim gibi geliyor ama hadi bakalım :)

edit: yoruldum bundan sonra atanlara bakamayacağım maalesef

Son düzenleme:
Çok içimden geldi su an. Profesyonel degilim ama biraz bilgim var tabi. Sizinkini yorumlamami istiyorsaniz asagiya dogum tarihinizi, yerinizi ve özellikle de saatinizi yazin. Saatiniz olmadan yorum yapamam maalesef. Su an iki uc kisininkine bakabilirim gibi geliyor ama hadi bakalım :)
Merhaba 19.09.1992 istanbul eminonu 12.05 oglen :)

öhm başlıyorum.
bence sen oğlak burcu özellikleri gösteren biri olabilirsin; titiz çalışkan. aynı zamanda zaten güneş burcun başak olduğundan tam bir toprak grubusun diyebiliriz. 11. evdeki venüsten anladığım arkadaşlarınla derin bir sevgi bağına sahip olman. aşkı arkadaş ortamında bulmuş olabilirsin. sosyal ortamlara girmek, halkla bütünleşmek sana zevk veriyor olabilir. 8. evdeki marstan dolayı ya yüksek bir cinsel enerjin var ya da sinirlenince akrep gibi kinci oluyor ve alttan alta planlar kuruyor olabilirsin diyebilirim :). para konularında inişli çıkışlı günler yaşamış olabilirsin, bu konuda biraz hayalci birisi de olabilirsin, para geldiğinde birden ne olduğunu anlamadan uçup gidiyor olabilir. evliliğinde anne özellikleri gösterirsin eşine şevkatli ve koruyucu davranırsın genelde. 12. evinde pluton psikolojik sorunları işaret ediyor olabilir. yanlış anlam bu konum bende de var ve hayalgücünün, bilinçaltının biraz karanlık olmasını, okült şeylere ilgi duyanı sağlıyor. yani benim bu haritayla ilgili düşündüğüm şey çok sosyal biri değilsin ama kendine ait bir arkadaş çevren var ve onlarla vakit geçirmekten zevk alıyorsun. mükemmelliyetçi bir insansın, ve cidden kafana koyunca yapamayacağın bir şey yok gibi görünüyor. bir yerde günlük burç yorumları takip etmek istersen yay burcuna bakman doğru olur. kişilik özellikleri olarak da oğlak burcu (çok azıcık da akrep) prototipine uyacağını düşünüyorum ben. bir de solar return haritana baktığımda söyleyebileceğim şey bu sene sağlığına dikkat etmen gerekebilir. kemiklerle ilgili konularda sıkıntı olabilir.
yanlış şeylerse bana söyleyebilirsin zaten komple doğru olacağını da iddia etmiyorum, dediğim gibi profesyonel değilim :)

Ayy lütfen
07.08.1983
Aydın
13.00
merhabaa. birinci evinde pluton ve satürn kavuşum yapıyor hem de neredeyse yükselen çizgisinin üzerinde. dışarıdan çok ciddi ve sessiz bir insan gibi görünüyor olabilirsin. bunun insanları korkutmasını doğal karşılamalısın. ama senin de az önceki arkadaştaki gibi 11. evinde venüs var. kendi çevrenin sevgi dolu insanı olabilirsin. aynı zamanda tanıdıkların seni pratik bilgileri çok iyi kullanan zeki ve sevimli biri olarak tanımlıyor olabilir. güneş mars ve ayın etkisiyle aslında mesleğinde yüksek pozisyonlara gelebilecek potansiyele sahipsin. mars tam da midehaven üzerinde ama maalesef yengeç burcunda biraz çekingen olabilir. bence meslek olarak ya erkeksi bir iş yaparsın, ya da annevari bir iş yani birilerini koruman gereken flan. 2. evinde jupiter var senin bol paran varmış gibi görünüyor eheh hem de kimsenin aklına gelmeyecek yollardan para kazanıyor olabilirsin, ancak para uransün etkisiyle bir anda bol gelip sona gidiyor da olabilir. sesin güzel mi bilmiyorum ama bence ya büyüeyici bir ses tonun var ya da çok kısık sesle konuşuyorsun. evleneceğin kişiyle iş ya da arkadaş ortamında aşık olabilirsin. şiron 8. vede seni yaralayan borçların, cinsel deneyimlerin veya psikolojik sorunların olabilir. bu kendindeki yaraları tedavi etmenin yolu başkalarına bu konuda rehberlik etmekten geçer diyorum. ve geçen sene sağlık sorunları yaşamış olabilirsin. eğer geçen sene sağlık sorunları yaşadığın doğruysa bu sene 4. ev temasının (aile, ev yaşamı, ev değişimi, anne) baskın olacağı bir sene olabilir.
bu yazdıklarım yanlışsa lütfen bana dönüş yap ki kendimi ona göre geliştireyim özellikle para konusunu merak ettim.

05.09.1993 / Maltepe / 09:00
selamm. birinci evinde mars ve jupiter var bence sen cidden sosyal, aktif, girişken birisin. bazen kaba hareketlerin oluyor olabilir ama bu sana öyle çok bir iticilik vermez hatta orjinal biri gibi görünmeni bile sağlayabilir (örn:billie eilish). 5. evinde satürn olması nedeniyle eğlenmeyi pek bilmiyor olabilirsin. çok az aşık olmuş, flört etmiş olabilirsin ve sahne korkusu da olabilir. eşine ya da sevgiline sen de koruyucu şekilde anne gibi yaklaşıyorsundur büyük ihtimalle. evinde kendini pek huzurlu hissetmiyor olabilirsin. evin asi çocuğu gibi ailenden tamamen farklı bi karaktere sahip olabilirsin. kişiliğini ve zekanı gizli tutmak senin arkında olmadan yaptığın bir şey olabilir. bir de seneye 2020-2021 döneminde bir sınava girmeyi veya uzak bir yere seyahat etmeyi flan düşünüyor musun. bu yıllarda 9. ev konularında ciddi olaylar olabilecek gibi görünüyor.
genel olarak karakterinin koç-yay gibi olacağını düşünüyorum belki biraz da balık.
bu haritaya fazla yorum yapamadım maalesef bilgimi aşan bazı konular vardı. bu söylediklerim hakkında istediğin gibi değerlendirme yapabilirsin bana geri dönüş sağlarsan çok mutlu olurum. hiçbir şey doğru olmaya da bilir dediğim gibi sadece deniyorum.

öhm başlıyorum.
bence sen oğlak burcu özellikleri gösteren biri olabilirsin; titiz çalışkan. aynı zamanda zaten güneş burcun başak olduğundan tam bir toprak grubusun diyebiliriz. 11. evdeki venüsten anladığım arkadaşlarınla derin bir sevgi bağına sahip olman. aşkı arkadaş ortamında bulmuş olabilirsin. sosyal ortamlara girmek, halkla bütünleşmek sana zevk veriyor olabilir. 8. evdeki marstan dolayı ya yüksek bir cinsel enerjin var ya da sinirlenince akrep gibi kinci oluyor ve alttan alta planlar kuruyor olabilirsin diyebilirim :). para konularında inişli çıkışlı günler yaşamış olabilirsin, bu konuda biraz hayalci birisi de olabilirsin, para geldiğinde birden ne olduğunu anlamadan uçup gidiyor olabilir. evliliğinde anne özellikleri gösterirsin eşine şevkatli ve koruyucu davranırsın genelde. 12. evinde pluton psikolojik sorunları işaret ediyor olabilir. yanlış anlam bu konum bende de var ve hayalgücünün, bilinçaltının biraz karanlık olmasını, okült şeylere ilgi duyanı sağlıyor. yani benim bu haritayla ilgili düşündüğüm şey çok sosyal biri değilsin ama kendine ait bir arkadaş çevren var ve onlarla vakit geçirmekten zevk alıyorsun. mükemmelliyetçi bir insansın, ve cidden kafana koyunca yapamayacağın bir şey yok gibi görünüyor. bir yerde günlük burç yorumları takip etmek istersen yay burcuna bakman doğru olur. kişilik özellikleri olarak da oğlak burcu (çok azıcık da akrep) prototipine uyacağını düşünüyorum ben. bir de solar return haritana baktığımda söyleyebileceğim şey bu sene sağlığına dikkat etmen gerekebilir. kemiklerle ilgili konularda sıkıntı olabilir.
yanlış şeylerse bana söyleyebilirsin zaten komple doğru olacağını da iddia etmiyorum, dediğim gibi profesyonel değilim :)
Cok iyiydi tesekkur ederim :))

Merhaba
1 Kasım 1987
Sakarya 22.55

Benimkine de bakar mısın lütfen
merhabaa. bana tam bir yengeç burcu izlenimi verdin; koruyucu şefkatli biri gibi görünüyorsun. günlük hayatın daha çok evinde geçiyor ve evine ve ailene çok bağlı olabilrisin. 10. evindeki jupiterden dolayı mesleğini tahmin etmem gerekirse hukukla ilgili olabilir, seyahat etmeni sağlaycak bir meslek yapıyor olabilirsin ve bence en yakın olanı öğretmenlik çok iyi bir seçim olabilir.çünkü 5. evinde venüs, uranüs ve satürn var. satürn çocuklar üzerindeki otorıteyi, venüs çocuklar duyulan sevgiyi gösteriyer olabilir diye düşündüm. 6. evindeki neptün ile başkalarına yardım ve hizmet etmeyi kendine görev edinmiş olabilirsin. 9. evindeki aydan dolayı felsefi düşüncelere sahip olursun. yabancı bir ülkede yaşamak hayallerini süslüyor olabilir. farklı kültürlerin mutfağını denemeni öneririm bayağı başarılı olabilrsin.
aileni ne kadar sevsen de en çok yine onlara öfkeleniyor olabilirsin.

toparlayacak olursam tam bir yengeçsin ve eğitim öğretim alanında başırılı olabilir, böyle olmasa da çocuklarını çok iyi eğitip iyi yerlere gelmelerini sağlayabilirsin diyorum eheh. bir de yurdışında yaşamak a ileride karşına çıkabilecek bir konu gibi grünüyor. dışarıdan egoist biri gibi görünebiliyor olabilirsin ama merak etme seni tanıyanlar şevkatli kalbinin farkına varacaktır.
doğruluğu veya yanlışlığı hakkında geri dönüşünü bekliyorum :)

Merhaba, ben de çok merak ediyorum yorumunuzu duymayı isterim.
19/03/1987 19:30 doğum yerim istanbul

Yukselenine goremi kendi gunes burcuna goremi yorumladin canim 😊 birde açilar da var biliyorsun.. yuzeysel olmuş tabi ama emegine saģlik :)) bnde az cok bilgim var ama cok ugrastirici.. o açilar gezegenler evler vs.. 😊

13.04.1988
Ankara
Öğlen 12.00-13.00 arası doğmuşum

01.07.1981
Sarıgöl
05.40
selamm, eğer doğum saatiniz doğruysa birçok şeyi sadece içinizde yaşadığınızı görüyorum. sanki bütün düşüncelerinizi hislerinizi ve hareketlerinizi kendinize saklıyor gibisiniz. bu sizin biraz içine kapanık biri olmanıza sebep olabilir ancak hayal dünyanıza büyük bir derinlik katar. gerçekten ilginç aydınlatıcı rüyalar görebilirsiniz. bunun dışında dışarıdan biraz aslan burcu gibi görünüyor olabilirsiniz yani sizi hiç tanımayan biri ne kadar havalı ve özgüvenli olduğunuzu düşünecektir. para kazanmak sizin için cidden önemli olabilir ve sahip olduklarınıza çok değer veriyor olabilirsiniz. sizin de yengeç ve balık özellikleriniz baskın gibi görünüyor. geniş bir aileye sahip olabilirsiniz ve ruhsal tatmin için başkalarına yardım etmek size çok iyi gelebilir. sağlığınız biraz hassas ve değişken olabilir.hastanelerde çok vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. 2025-2026 da sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm.
özellikle karakter özellikleri hakkında dönüş yaparsanız çok sevinirim. söylediklerim tamamen yanlış da olsa bilmek isterim. sevgiler :)

Yukselenine goremi kendi gunes burcuna goremi yorumladin canim 😊 birde açilar da var biliyorsun.. yuzeysel olmuş tabi ama emegine saģlik :)) bnde az cok bilgim var ama cok ugrastirici.. o açilar gezegenler evler vs.. 😊
evlerdeki gezegenlere göre yorumlama yapılır genelde. sadece yükselen burcu veya güneş burcu insanlar hakkında pek bilgi vermiyor gibi ama açılara fazla dikkat etmiyorum. teşekkür ederimm :)

30.05.1995 Antep 17:00

evlerdeki gezegenlere göre yorumlama yapılır genelde. sadece yükselen burcu veya güneş burcu insanlar hakkında pek bilgi vermiyor gibi ama açılara fazla dikkat etmiyorum. teşekkür ederimm :)
Anladim rica ederim.. ama acilarda cok onemli..
Belli zamana da sadece ay dan etkileniyoruz tabi bi zaman da sonra hepsinden..
Ama potansiyeller az cok ortaya cikiyor tabi.
Yukselenden daha cok etkileniliyor ama gunes ve ay burcu da katki sagliyor zor isler :))

X