• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günüsüüüü..

Duygu-

Birbirimize bikaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık.
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
143
28
68
Arkadaşlar haftaya sevgilimin doğum günü ne gibi bir süpriz yapabilirim? Haftaiçi oluyor dogum günü kutlama işini haftasonu yapıcam bütün gün birlikte olma şansımız var ne hazırlayanilirim? Birde dogum gübü kutlamadan önce olacagı için mesajla yada telefonla kutlamam gerek ne söyleyebilirim yada nasıl bir mesaj atabilirm pek romantik değilimde :(

Nice mutlu yillara yaz sadece şasirsin demek bu kadarmis desin umidini kessin sonra bombayi patlat sürpriz partinle :D

Arkadaşlar haftaya sevgilimin doğum günü ne gibi bir süpriz yapabilirim? Haftaiçi oluyor dogum günü kutlama işini haftasonu yapıcam bütün gün birlikte olma şansımız var ne hazırlayanilirim? Birde dogum gübü kutlamadan önce olacagı için mesajla yada telefonla kutlamam gerek ne söyleyebilirim yada nasıl bir mesaj atabilirm pek romantik değilimde :KK43:

bence romantizm olarak düşünme
erkekler çok meyilli değil, yani kadınlar kadar zevk almıyorlar romantizmden
neşeli birşeyler yaz ve de neşeli birşeyler ayarla
yukarıda xburcuxx xburcuxx in yazdığı da iyi bence Hoppa

Benimde sevgilimin gelecek ay sonu dogum gunu. ben soyleyim sana aklimdan geceni belki sana yardimci olur:
turk yemegi yapmayi dusunuyorum simdilik aklimda sarma var baskada bise gelmiyo :-) (kendisi turk degil oyuzden turk yemegi diyorum) pasta almicam yada yaptirmicam tiramisu yapicam :)
Hediye olarakda bardaga fotosunu koydurcam altina ASHKIMM yazdiricam ama oyle pat diye vermicem yemekden sonra cay yapip eline bardagi vericem suyun sicakligi ile resim cikacak:KK51::KK51:..
belki cok hafif gelecek ama cok abartili seyleri sevmiyorum
ve bunu yaptikdan sonra eminimki coookk hosuna gidecek.
ilk once restorantta bi yer ayarlayim diye dusundum pff cok siradan geldi bana:oops:
Kendim hazirlarsam daha cok hosuna gidecektir :KK73::KK73:

Aksam birlkte olma şansımız var yemek güzel fikir teşekkür ederim :)

Back