• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümü hatırlamayan arkadaşımın doğum gününü kutlama

reyhankutluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
3
0
1
30
Herkese merhabalar
Geçen ay doğum günümdü ve 12 senelik arkadaşım kutlamadı. Yüz yüze çok görüşemiyoruz ancak bi iyiki doğdun mesajı bu kadar zor olmazdı herhalde
Yakında doğum günü var ve ben mesajla kutlamayı düşünüyorum ama laf da sokmak istiyorum. Sizce nasıl bir mesaj yazabilirim? Biliyorum aranızda bana kızacak olanlar da var ama yapmazsam rahat edemem. Çünkü ben ondan bi doğum günü mesajını gerçekten çok bekledim nasıl bi duygu onu da biliyorum onun yaşamasını istemiyorum. hatasını anlasın istiyorum onun için de unuttuğunu yüzüne vurarak birşeyler yazmam lazım. lütfen nasıl mesaj yazabilirim bana yardım edin
Hepinize teşekkürler

Merhaba :)
Ben de doğum günümde aynısını yaşadım.Çoğu arkadaşım kutlamadı ama eminim farkında değillerdir..
Bence siz de çok üstüne düşmeyin.Siz normal bir şekilde doğum günün kutlayınca sizin doğum gününüz de aklına gelecektir.

Hem o duyguyu yaşamasın hemde laf sokayım üzülsün hatasını anlasın
Ben ablamın yeğenlerimin bile doğum gününü unutuyorum kaç senedir. Sonradan kutluyorum. aklıma gelince... İnsanlık halidir. Belki kötü bi gün geçirdi?
Düz kutlarsan da zaten ah ben kutlamadım der üzülür bu kadar üzülmesi yeterli değilse sen bilirsin

Hepinize teşekkür ederim :)
Ilk kez boyle bisey yaşadığım için o kişiye karşı üzüntümü belli etmek istedim.:110:Benden bir gün önce doğum günü olan arkadaşımın doğum günü hem kutlanmış hem de görüşmüşler beni asıl etkileyen bu oldu :(
önceleri toplanıp doğum günü kutlanırdı şimdi o da olmadı ve nedense benim doğum günümde kutlama buluşma yapılmadı. Tamam bu herkesin başına gelebilir ama neden bende oldu ona anlam veremedim. Ben ne yaptım acaba diye insan düşünüyo:hasta:
Baska bi ortak arkadaşıma da doğum gününü nasıl yapalım diye sormuş bunu da ogrenince o zaman unuttu demek geçti içimden ama ona da konduramadım o unutmazdı araya soğukluk girince unutuluyormuş demek ki:KK61:

Herkese merhabalar
Geçen ay doğum günümdü ve 12 senelik arkadaşım kutlamadı. Yüz yüze çok görüşemiyoruz ancak bi iyiki doğdun mesajı bu kadar zor olmazdı herhalde
Yakında doğum günü var ve ben mesajla kutlamayı düşünüyorum ama laf da sokmak istiyorum. Sizce nasıl bir mesaj yazabilirim? Biliyorum aranızda bana kızacak olanlar da var ama yapmazsam rahat edemem. Çünkü ben ondan bi doğum günü mesajını gerçekten çok bekledim nasıl bi duygu onu da biliyorum onun yaşamasını istemiyorum. hatasını anlasın istiyorum onun için de unuttuğunu yüzüne vurarak birşeyler yazmam lazım. lütfen nasıl mesaj yazabilirim bana yardım edin
Hepinize teşekkürler
Benim en yakın arkadaşım da unuttu doğum günümü kutlamayı çok daha sonra, birkaç ay sonra, telefonda konuşurken konusu açıldı ve o zaman fark etti ve ben bunu zerre sorun etmedim çünkü insanlık hali, onca koşturmacanın içinde unutuluyor bazen. Ki ben böyle şeyleri hiç unutmayan biriyimdir ama herkesin günleri hatırlama yatkınlığı bir olmuyor. Bence mesaj atıp burnundan getireceğinize hiç atmayın daha iyi. Laf sokmak istiyorsanız hiç mesaj atmamak da o mesajı iletmiş olur.

Ben arkadaşlarımın doğum gününü facebookta gormesem hayatta hatırlamam. Niye kafamı böyle boş şeylerle doldurup da bir de hatırlamaya çalışayım ya 2 günlük dünyada Allah aşkına :işsiz: abartmayın, doğum günü işte altı üstü dogdugunuz gün yani. Bunun için kin mı tutulur

Ben arkadaşlarımın doğum gününü facebookta gormesem hayatta hatırlamam. Niye kafamı böyle boş şeylerle doldurup da bir de hatırlamaya çalışayım ya 2 günlük dünyada Allah aşkına :işsiz: abartmayın, doğum günü işte altı üstü dogdugunuz gün yani. Bunun için kin mı tutulur
Kin tutmuyorum. Sadece kalbim kırıldı kalp kırıklığımı hissetsin istiyorum

Herkese merhabalar
Hepinize teşekkürler
Yaşattığını yaşat bence mesaj atma

Back