Doğum günümde eşimin olmaması

Kvye yurume mesafesi 10 dakikayiz ama 2-3 haftada bir belki gorusuyoruz. Surekli gorusme yok. Eger ben esimin ailesiyle gorusmesem esim daha sık ziyarete giderdi diye dusunuyorum. Simdi esimi cagirsalar bile, ben "gitmeyelim simdi daha sonra şu gün gidelim" diyince gitmiyoruz.
Arada bir gidip 2-3 saat oturmak bana birsey kaybettirmiyor. Aksine kös kös evde bir başina oyle beklersin adamı. Sen bilirsin tabi

özel günleri çok mu büyütüyoruz gözümüzde?

Ertesi gün kutlasanız ne olur ki sanki?

Görücü demeyelim ya tamam ben yanlış soyledim ailesi tanışma amaçlı geleceklermiş şehir dışından gelecek erkek tarafı isteme de aynı gün olabilir tam detay bilmiyorum

Ne diye kezban gibi gorucu lafini kullaniosun o zaman oyle desene anlamicak miyiz oyle bile olsa senin doğum gununde yapmayiverselermis.

Hadi baştan istemediler falan neyse dicem de
Evlenmişsiniz artık ya ne kinmiş milletteki
İnsan oğlunun huzurunu düşünürde sesini çıkarmaz artık
Doğum günü olayında haksızsın ama bende olsam "erken kalkayım eşimin Doğum günü "diyemezdim

Ne diye kezban gibi gorucu lafini kullaniosun o zaman oyle desene anlamicak miyiz oyle bile olsa senin doğum gununde yapmayiverselermis.
Ya güldürdün beni valla Eşim söylemiş annesi erteleyemeyiz şehir dışından geliyorlar demiş halbuki 5 gündür ha geldiler ha gelecekler Çarşambadan beri

özel günleri çok mu büyütüyoruz gözümüzde?

Ertesi gün kutlasanız ne olur ki sanki?
Yok gerçekten bişiy olmaZ bugün veya pazar da kutlayabiliriz hiç sorun değil zAten kutlamadan kastım da bi dışarıda yemek ardından pasta falan belki oyle Özek bişiy yoktu yAni, eşimin önemseyip de ailesine söylemesini beklerdim o yüzden belki de kırıldım

Sevgililikte dahil toplam 7 yıllık birlikteliğimiz var ama hiç bir Doğum günü yıl dönümü hiç birinde bir arada olamadık uzaktan uzağa kutladık bu ilk bir arada oluşumuz olacaktı o yüzden belki de abarttım biraz

Sen bi şeyler hazırla, gece bekle saat iki üç, gelince de 32 diş kutlama zamanı de, bunlar adamı doldurur kesin, ne kinmiş ya artık evlilik olmuş. Senin kutlamanı da yarın bekliyorum de sarıl yat.

Sen bi şeyler hazırla, gece bekle saat iki üç, gelince de 32 diş kutlama zamanı de, bunlar adamı doldurur kesin, ne kinmiş ya artık evlilik olmuş. Senin kutlamanı da yarın bekliyorum de sarıl yat.
Yok canım artık hayatımdan özel günleri çıkartmaya karar verdim eşime de soyledim Doğum günü evlilik yıldönümleri falan hiç bişiy kutlanmayacak dedim en azından sıfır beklenti

Erkende kalkılmaz geçte gidilmez. Şanssızlık olmuş denk gelmesi. Ama olsun, 1 gün önce yda 1 gün sonra kutlardınız. Amaç doğduğunuz için mutluluğunu dile getirmesi değil mi?

Erkende kalkılmaz geçte gidilmez. Şanssızlık olmuş denk gelmesi. Ama olsun, 1 gün önce yda 1 gün sonra kutlardınız. Amaç doğduğunuz için mutluluğunu dile getirmesi değil mi?
Tabiki kesinlikle oyle ama ben eşimin tavrına üzüldüm sanki ben ona gitme demişim gibi aksıne hiç bişiy demedim hayırlısı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin dedim bu yAni msj

Görücü defalarca olacak bir olay değil, telafisi olacak bir şey değil o yüzden ablasının özel gününde yanında olması daha mantıklı.

Doğum günü illaha aynı gün kutlanacak diye bir kural mı var? Ertesi gün kutlarsınız ne olacak? Ya da seneye daha çok özen gösterirsiniz olur biter.

Şöyle düşünelim sizin kardeşiniz var mı bilmiyorum yazdıysanız da hatırlamıyorum ama var diyelim. Eşinizin doğum gününde kardeşinize görücü gelecek. Siz benim kocamın doğum günü ben erken kalkacağım diyebilir misiniz?

Sanirim biraz alingan bir aniniza denk gelmis. İlk dogum gununuze denk gelmesi iyi olmamis ama kocanizin bence de orda olmasi gerekiyor o gun. Olmaz yani bir görünüp kaybolmasi. Sonucta isteme töreni bir sefer olacak. Senin dogum gunun yasadigin surece kutlanabilecek bir gün. Hem esin seni de zorla o gun yaninda goturmeye çalışabilirdi karisi olarak. Hem ona da israr etmemis. Bence siz de uzatmayin. Biz de evlendikten sonra ki ilk dogum gunumde ve ilk evlilik yildonumumuzde malesef yalnizdim. İnsan kiriliyor ama inan kalici bir kirginlik olmuyor. Allahim huzur saglik versin. Fazla uzatma hic canini sikma bunun icin :)

Cidden inanılmaz.
Bi kere doğum gününün bu kadar önemse mersini hiç bir zaman anlayamadım o ayrı da....
Siz eşinizle orda olmalıydınız. Eşiniz görücü geleceği gün niye tek gidiyor. Eş ailesi ile cok iyi olmasanız bile bu tarz günlerde niye katılmayasınız.
Kardesine görü geleceği gün bi görünüp kaybolmasını beklemeniz cok ilginc. Yani ne yazsam acıklayabilirim ki.

Tabiki kesinlikle oyle ama ben eşimin tavrına üzüldüm sanki ben ona gitme demişim gibi aksıne hiç bişiy demedim hayırlısı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin dedim bu yAni msj
Sizin aranız zaten kötü ya görümcenizle, bi önyargı oluşmuştur. Bu kadar iyimser beklemiyordur. Olsun takmayın siz. Oda sonuçta ailesiyle sizin aranızda kalmış ve anlayış göstermiş bu duruma.

Biraz önce bir arkadaşımla konuşuyordum . Eşlerimiz görevde arkadaşın doğumuna 3.5 ay var . Acaba doğuma eşim görevden gelir mi diye düşünüp ağlıyor. Sonra geldim sizin konuyu okudum. Allah başka dert vermesin diyorum size ne sonraki gün kutlasanız ne olur sanki neden böyle şeyleri abartıyorsunuz anlamış değilim kusura bakmayın

bence siz sizi istemeyen insanlarla yan yana olmasina takiliyorsunuz o özel gununuzde yani sizin kardesiniz o gun nisanlansa yada istemesi olsa illede sogum gunumu kutlayacagim benim ozel gunum onemsenmiyorum diyemi dusunecektiniz ?

birde yanlis anlamayin kesinlikli yadirgamiyorum sadece merak icin soruyorum sizi bukadar istemedigini bildiginiz ve boyle olacagini bildiginiz halde neden evlendiniz ki ?

Haklisin bak haksızsın demiyorum ama ailesi yüzünden çok tartışacaksınız çünkü onlar ne yaparsa yapsın erkek milleti vazgeçmez hani rabbim bile affedici sende bence edebilirsin ilerde çocukların olacak ı zaman onları da arada bırakmamış olursun bırak onların terbiyesizlikleri onlara kalsın bi bayram da adım at ömürlük evlilik istiyosan yoksa emin ol bunları yapan kişiler eşini şişirecekler ama eşinin gözünde ilk adımı sen atarsan işte o zaman o sana başka şekild e gelmez amacım akıl vermek değil hani öle algilarsan özür dilerim ama sen hemcinsimsin ve ömür boyunca mutlu bi evliliğin olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…