- 10 Ekim 2014
- 31.848
- 142.639
- 798
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Canım açıkcası yıllardır istenilmemek çok zoruma gitmişti kabullenmediler beni çok ağladım çok gücendim hep onlar yüzünden üzüldüm sanırım onları üzüntüyle bağdaştırdım kendi nikah fotolarıma bakamıyorum onları görünce gene uzuluyorum kendi halime o yüzden onlarla karşılaşmadığım her güne şükrediyorum
Görücü demeyelim ya tamam ben yanlış soyledimailesi tanışma amaçlı geleceklermiş şehir dışından gelecek erkek tarafı isteme de aynı gün olabilir tam detay bilmiyorum
Ne diye kezban gibi gorucu lafini kullaniosun o zaman oyle desene anlamicak miyizoyle bile olsa senin doğum gununde yapmayiverselermis.
Yok gerçekten bişiy olmaZ bugün veya pazar da kutlayabiliriz hiç sorun değil zAten kutlamadan kastım da bi dışarıda yemek ardından pasta falan belki oyle Özek bişiy yoktu yAni, eşimin önemseyip de ailesine söylemesini beklerdim o yüzden belki de kırıldımözel günleri çok mu büyütüyoruz gözümüzde?
Ertesi gün kutlasanız ne olur ki sanki?
Sevgililikte dahil toplam 7 yıllık birlikteliğimiz var ama hiç bir Doğum günü yıl dönümü hiç birinde bir arada olamadık uzaktan uzağa kutladık bu ilk bir arada oluşumuz olacaktı o yüzden belki de abarttım birazBence gece yarısı tam 12'de kutlayın. Ertesi sabaha da güzel bir kahvaltı falan. Eşiniz sabahtan gidip gün boyu orada kalacak değil nasılsa. Şehir dışından olunca özellikle denk getirmiş olamazlar doğum gününe, hassaslaşmanız ve kırılmanız gereken bir durum değil bence.
Benim doğum günümde sevgiliydik, uzaktaydık, ayrı geçirdik. Eşimin doğum günü yaklaşıyor yine ayrı olacağız. Kısmet. :) İnsan ilk doğum günlerini birlikte geçirmek istiyor özeniyor evet, ama hepten o gün boyunca görüşemeyecek olabilirdiniz. Yine birliktesiniz sonuçta.
Yok canım artık hayatımdan özel günleri çıkartmaya karar verdim eşime de soyledim Doğum günü evlilik yıldönümleri falan hiç bişiy kutlanmayacak dedim en azından sıfır beklentiSen bi şeyler hazırla, gece bekle saat iki üç, gelince de 32 diş kutlama zamanı de, bunlar adamı doldurur kesin, ne kinmiş ya artık evlilik olmuş. Senin kutlamanı da yarın bekliyorum de sarıl yat.
Tabiki kesinlikle oyle ama ben eşimin tavrına üzüldüm sanki ben ona gitme demişim gibi aksıne hiç bişiy demedim hayırlısı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin dedim bu yAni msjErkende kalkılmaz geçte gidilmez. Şanssızlık olmuş denk gelmesi. Ama olsun, 1 gün önce yda 1 gün sonra kutlardınız. Amaç doğduğunuz için mutluluğunu dile getirmesi değil mi?
Onu ben de denedim, olmuyorYok canım artık hayatımdan özel günleri çıkartmaya karar verdim eşime de soyledim Doğum günü evlilik yıldönümleri falan hiç bişiy kutlanmayacak dedim en azından sıfır beklenti
Cidden inanılmaz.merhabalar, eşimle 10 Aydır evliyiz evlenebilmek içinde çok çaba sarfettik eşimin ailesi istemedi beni istemedikleri(istemedikleri yüzüme karşı bile söylendi)içinde maddiyi geçtim manevi olarak da hiç bir şey yapmadılar, nişan ve sonrasında hiç görüşmedik ailecek, evlendikten sonra da görüşmedim eşim görmek istediğinde gidiyor oraya ben gitmiyorum, 10 aylık süreçte bebeğimi de kaybettim kalbi durdu çok kötü bir süreçti gene bile arayıp sormadılar neyse geçti, eşimle evlenmeden önce uzak oturuyorduk biraz o yüzden 6 yıllık sevgililik dönemimizde çok nadir özel günlerde yan yana olabilmişizdir, yarın benim doğum günüm ilk defa başa geçirebileceğimiz gün, görümceme de görücü gelecekmiş haftaiçinde eşim söylemişti önce Çarş dedş sonra Perş en sonra da yarında karar kılınmış, ben gitmeyeceğim eşim gidecek tabiki gitmeli de zaten ablası sonuçta, ancak benim kırıldığım nokta 'yarın sevimlipanduf'un Doğum günü anne ben gelirşm ama erken kalkabilirim ya da geç kalsam sorun olur mu?' Şeklinde bi açıklama yapmamış annesine 'demedim tabiki neden büyütüyorsun büyütülecek bir şey yok, ben sana saygı duyuyorsam sende bana duyacaksın' falan demeye başladı sadece neden söylemedin yarın Doğum günü planımız vardı gitme demedim ardından bu cümleleri söylemesi çok gururumu kırdı beni yok sayıyorlarmış gibi hissediyorum abartıyor muyum çok mu kırılganım bilmiyorum
Sizin aranız zaten kötü ya görümcenizle, bi önyargı oluşmuştur. Bu kadar iyimser beklemiyordur. Olsun takmayın siz. Oda sonuçta ailesiyle sizin aranızda kalmış ve anlayış göstermiş bu duruma.Tabiki kesinlikle oyle ama ben eşimin tavrına üzüldüm sanki ben ona gitme demişim gibi aksıne hiç bişiy demedim hayırlısı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin dedim bu yAni msj
Haklisin bak haksızsın demiyorum ama ailesi yüzünden çok tartışacaksınız çünkü onlar ne yaparsa yapsın erkek milleti vazgeçmez hani rabbim bile affedici sende bence edebilirsin ilerde çocukların olacak ı zaman onları da arada bırakmamış olursun bırak onların terbiyesizlikleri onlara kalsın bi bayram da adım at ömürlük evlilik istiyosan yoksa emin ol bunları yapan kişiler eşini şişirecekler ama eşinin gözünde ilk adımı sen atarsan işte o zaman o sana başka şekild e gelmez amacım akıl vermek değil hani öle algilarsan özür dilerim ama sen hemcinsimsin ve ömür boyunca mutlu bi evliliğin olsun isterimYok kızmıyorum canım farkındayım vazgeçemez vazgeçmesin d ailesi neticede ama o insanlar bize zarar veriyor( nişanımda 5 yıldır ayırmaya çalışıyorum bunları diye kv kişisi ortalığı ayağa kaldırdı yüzükler takılıyorlarmış bayılmalar falan gene de ayırıcam diye bağırdı) yani ben eşimin bunu görmesini istiyorum dinimizde de anne baba kutsaldır saygı timsalidir ama eğer yuvanıza zarar veriyorlarsa görüşmeyi terkedebilirsinşz diyor alimler şuan durum tam da bu toplamda eşimle 7 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar tek ailesi yüzünden tartıştık yoksa Melek gibi bir insandır bir dediğimi iki etmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?