• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunu

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.100
830
123
Merhaba kizlar oglum kasimda yasina girck rabbim omur verirse iki defa kutluycaz komsularla ve akrabalarla o yuzden yavas yavas basliyayim diyorum suslemelere arastirmalara sorularima gelince
1. Keceden tshirt bide hediyelik magnet istiyorum instegram yada face de bildiginiz kisiler var mi
2. Nasil ikramliklar yapabilirim kolay basit bildiginiz tarifler varsa yazarmisiniz
3. Eger yaptiysaniz oglunuza dogum gunu fikir amacli fotoraf koyarmisiniz
Yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba kizlar oglum kasimda yasina girck rabbim omur verirse iki defa kutluycaz komsularla ve akrabalarla o yuzden yavas yavas basliyayim diyorum suslemelere arastirmalara sorularima gelince
1. Keceden tshirt bide hediyelik magnet istiyorum instegram yada face de bildiginiz kisiler var mi
2. Nasil ikramliklar yapabilirim kolay basit bildiginiz tarifler varsa yazarmisiniz

Canım aynı topik arkadaşıyız sanırım... Ben de şimdiden hazırlıklar yaptım... Biz gurbette olduğumuz için en fazla 15-20 kişi oluruz doğumgününde.. 1 yaş temalı bardak, tabak, peçete, süslemeler ve balonlar aldım...

Magnetimiz bu oldu
magnet.webp

Magnet hediye paketimiz bu
paketi.webp

Stickerlarımız bu
hzfhqpp-1441955808.webp

Davetiyemiz de bu oldu
davty.webp

Davetiye hariç diğerlerini fotomagnet.com dan sipariş verdim bir göz at çok şey var ve çok memnun kaldım ben...

Doğumgününde de hazırlıklarımı henüz tam düşünmedim çocuk da çok olmayacak o yüzden gelecek olan çocuklara ismiyle güzel hediyeler hazırlicam paketlerin üstüne isimlerini yazıcam..

Şimdilik bu kadar canım...

Ewt cnm seni hatirliyorum cok guzel olmus bi goz gezdircm hmn ne kadara geldi peki biz 50 kisi filan oluruz heralde

Bn cocuklara seker dusundum bide masmelovlar var ya onlardan hazirliycm bizde cocuj dolu fazla ayrintiya giremem heralde

daha birsuru zaman var magnetlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.

ikramlik hakkinda pek bir bilgim yok ama kesinlikle cakepopslar yapmalisiniz cok tatlilar :)

ben ilk dogum gununde arı maya konsept yaptırmıştım
5 . yas dogum gunundede cok detaylı spiderman konsepti yaptırmıştık.
bütün süslemeleri ben kendim hazırladım.

kece tshırt fıkrını sevmıyorum ben acıkcası o yuzden mutlaka olacaksa kostüm olmalı

Ewt cnm seni hatirliyorum cok guzel olmus bi goz gezdircm hmn ne kadara geldi peki biz 50 kisi filan oluruz heralde

Canım ben 16 tane magnet, 16 tane magnet hediye paketi, 55 tane orta boy sticker toplamda yaklaşık 55 tl tuttu... Davetiyeyi de kendim bi tasarım sitesinden yaptım fotoğrafçıda çıkartıcam renkli zarflara koyucam zarfların üzerine de birer tane sticker yapıştırıp öyle dağıtıcam..

ikramlik hakkinda pek bir bilgim yok ama kesinlikle cakepopslar yapmalisiniz cok tatlilar :)
Cnm kendim yapmak isterdim cok ama oglum cok hareketli gunduz yarim saat uyuyo aksam 8 9 gibi uyuyo ben cok yoruluyorum o yuzden almak istedim ewet cakepopslar olabilir tesekkur ederim cnm

kece tshırt fıkrını sevmıyorum ben acıkcası o yuzden mutlaka olacaksa kostüm olmalı
Nasıl hazırladın süslemeleri bana da anlatır mısın

Cnm kendim yapmak isterdim cok ama oglum cok hareketli gunduz yarim saat uyuyo aksam 8 9 gibi uyuyo ben cok yoruluyorum o yuzden almak istedim ewet cakepopslar olabilir tesekkur ederim

Ne guzel bnde isterim kendim yapmak ama bnm oglan la olucagini zannetmiyorum bilmm bnm hosuma gidiyo keceden zevkler ve renkler meselesi galiba cnm :)

Canım ben 16 tane magnet, 16 tane magnet hediye paketi, 55 tane orta boy sticker toplamda yaklaşık 55 tl tuttu... Davetiyeyi de kendim bi tasarım sitesinden yaptım fotoğrafçıda çıkartıcam renkli zarflara koyucam zarfların üzerine de birer tane sticker yapıştırıp öyle dağıtıcam..
Baya iyi fiyati cnm bnm aklimda keceden cerceve magnetler var ya onlardan vardi ama bi bakicm suslemeler icin arastirma yapiyomusun

a101 aldıgım colaları dokup ıcıne kendım yaptıgım vısne suyundan koydum
2. resım cupcake kurdanları
3. sehpa uzerındekıler perde suslerı peceteler ve (pecetenın uzerındekı halkalar)pecete halkaları
4. resım yemek tanıtım kartları ve pıpetler
5.resım pasta kurdanları
6.resım banner
7.resım popcorn kutusu ve lolipop stickerlerı

magnet yaptırdım ve kıtap ayracı

son resımdede kıtap ayracını gosterdım
sonuc olarak 2 ay kadar bı surede hazırlandım :D bır daha doguım gunu yapmıcam yoruldum :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    16 KB · Görüntüleme: 108
  • Adsızrrr.webp
    Adsızrrr.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 93
  • dddd.webp
    dddd.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 97
  • dddddd.webp
    dddddd.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 98
  • eeett.webp
    eeett.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 99
  • rrr.webp
    rrr.webp
    20 KB · Görüntüleme: 98
  • fee.webp
    fee.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 100
  • yyyyy.webp
    yyyyy.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 116
Baya iyi fiyati cnm bnm aklimda keceden cerceve magnetler var ya onlardan vardi ama bi bakicm suslemeler icin arastirma yapiyomusun

Kişiselleştirilebilir bayrak seti aldım canım ismini istediğim şeyi yazıp asıcam balonlar var.. üç boyutlu tablo gibi bi süs var.. Şimdilik süsleme bu kadar gidip bi yerlerden de süsler almam lazım daha düşünmedim bu kadarlık şimdilik : )

butun sablonlar printerest alıntı hepsı
sablonalr kullanılır olmalı
daha sonra a4 kagıtlar 200 gr uzerındeydı
ve kuşe kagıtlar aldım
bır suru ugrastım ama oldu cok guzel oldu masanın resmını koyamıyorum arkasında bızlerde oldugu ıcın ama harıkaydı ve cok az malıyetlıoldu
Nasıl hazırladın süslemeleri bana da anlatır mısın

hm bu arada ben spidermanlı balon bulamamıstım o zaman kıtap ayrac kısmında gorunen spiderman gozlerının sablonlarını bulmustum :D onları kesıp balonlara yapıstırdık valla guzeldı ama bır daha yapmak mı! asla :kk77:

a101 aldıgım colaları dokup ıcıne kendım yaptıgım vısne suyundan koydum
2. resım cupcake kurdanları
3. sehpa uzerındekıler perde suslerı peceteler ve (pecetenın uzerındekı halkalar)pecete halkaları
4. resım yemek tanıtım kartları ve pıpetler
5.resım pasta kurdanları
6.resım banner
7.resım popcorn kutusu ve lolipop stickerlerı

magnet yaptırdım ve kıtap ayracı

son resımdede kıtap ayracını gosterdım
sonuc olarak 2 ay kadar bı surede hazırlandım :KK70: bır daha doguım gunu yapmıcam yoruldum :)
Hersey cok guzel olmus cnm bizimdr kasim 21 daha var ama basliyayim dedim oglun cok mutlu olmustur ama cnm onlar icin deger

Hersey cok guzel olmus cnm bizimdr kasim 21 daha var ama basliyayim dedim oglun cok mutlu olmustur ama cnm onlar icin deger
tabı cok sevınmıstı haftalarca beraber kesıp bıcmıstık guzel degıyor ama valla bır daha ugrasmıcam ya yeter :D arkadaslarıyla kutlasınlar artık

Kişiselleştirilebilir bayrak seti aldım canım ismini istediğim şeyi yazıp asıcam balonlar var.. üç boyutlu tablo gibi bi süs var.. Şimdilik süsleme bu kadar gidip bi yerlerden de süsler almam lazım daha düşünmedim bu kadarlık şimdilik : )
Bn ucan balonlarla tavani suslemeyi dusunuyorum 1 yas temali bayraklr susler masaya mavi tullerle susliycm Hersey acik mavi olarak disundum

Back