Doğum günü!

Ben birkeresinde eşime yani evlenmeden önceydi :)bir ayakkabı kutusunun içini minyatür ev yapmıştım :)içine sükartondan yatak odası ,oturma odası falan yaptım :)küçük eşyalar yatak :)içine minik gelin damat ve minik bebekler koydum :)sonra koliyi alalade bantlayıp kargoyla ona gondermiştim :)çok şaşırmış sevinmişti :)ona pastada yapabilirsin

İzin durumlarını ve maddi sınırı bilmemekle beraber 3-4 gunluk bi yunan adaları geldi aklıma. Iyı bı cruıse sırketıyle anlasıp unutulmaz bi organızasyon ayarlayabilirsiniz. Hem cok eglenır hemde ıyıkı benımsın ıyıkı dogmussun mesajı verebilirsiniz. Hı bn esımle flört asamasındayken her dogum gununde annesınede mınık bı hedıye aldım. Iyıkı dogurdunuz onu manası yuklu:) hep cok hosuna gtmıstr bu durum sevdiceğimin.

Fırsat sitelerinde kişiye özel sinemalar var ikiniz gidiyosunuz istediğiniz filmi götürüp yada ordan seçip başbaşa izliyosunuz ben evlilik yıldönümü için düşünüyorum :)

Çok tatlı bir fikir olmuş çok beğendimm:) ama benim erkek arkadaşım pek anlamaz ondan :))

Bende düşündüm o tarz ama vize için onun olması da lazım ve sürprizi kaçar bir de 4 gün işten izin alamam ki ama bayıldım bu fikre bir ara yapmam lazımmm

Tekneyi bende düşünmüştüm açıkçası, hemde arkadaşımda gayet lüks var. Akşam akşam sürcez diye kaybolup, dalga olursa yemekleri denize dökmeyelim ? Hem bana verir mi ki bir günlüğüne

bisiklet mi bu versinde bi tur surun
tek olur mu ? ya kaptan goturup donecek veya aciga cekip odasina cekilecek

bende izmirdeyim, nereyi kesfettiniz , belki bana bi fikir olur

Gunu birlik yada hafta sonu yakin sehirlere tatil olabilir imkaniniz varsa.

atış poligonuna götürebilirsiniz hoşuna gider belki

Sabah çok erken saatte uçağa atlayıp merak ettiği,sevebileceği bir şehre gidebilirsiniz.

Fırsat sitelerinde kişiye özel sinemalar var ikiniz gidiyosunuz istediğiniz filmi götürüp yada ordan seçip başbaşa izliyosunuz ben evlilik yıldönümü için düşünüyorum :)

Kızlar süpersinizzzz, bende bir iki kişi parfum, kazak al der geçerdi diye düşünmüştüm hiç ümidim yoktu muhteşem fikirleriniz var cidden bayıldımm. Hepsini sıra sıra yapıcam bir günde yapamasamda iyki sormuşumm.

Tekne fikri süper ama anlamak lazim kullanması falan

Beraber bir Fotonuzu Puzzle yaptırabilirsin. En sevdiği programın setine götürebilirsin. Eşim beni seksenler dizisinin setine götürmüştü, süperdi.

Beraber bir Fotonuzu Puzzle yaptırabilirsin. En sevdiği programın setine götürebilirsin. Eşim beni seksenler dizisinin setine götürmüştü, süperdi.
Ayy me kadar düşünceli bir eşiniz varr, nazar değmesinn:) ama benimki bi kaç yabancı dizi takip eder o kadar, onlara ulaşmam da baya bir zor olur Bayıldım eşinizin sürprizine ama

Benim sürprizlerimi sürekli yakalattığımdan ötürü cok cok acele yapılmış bir planla önce kendi yaptığım pastayı götürdüm ona. Kestik, en sonunda kendi yaptıgımı söyledim =) sonra hediyesini verdim. Onunla tanıstıgımızdaki ilk fotografı iki tarafı da cam olan cerceveye koymustum. fotografın arkasına o gün bana o söz yüzünden aşık olduğunu söylediği, benim söylediğim sözü yazdım. Cam olduğu için cerceve iki tarafı da görünebiliyordu. Onun yanında cok istediği saati aldım. Bir de mektup yazdım. Bunları en sevdiği şehirin resmi olan bir kutuya paketletip koydum. Hediye faslından sonra, sahil kenarında hafif lüks bir yerde yemek yemeye götürdüm. bir zarf verdim. Zarfın içinde de bizim cok sevdiğimiz bir şarkıcının konser bileti vardı. Sonra da konsere gittik.

Niye anlattım, olur da planların iptal olursa, benim gibi, B planın olsun diye =) Hiçbirşey bulamazsan, o gün onun sevdiği bir etkinlik varsa konser/maç gibi ona götürürsün. Olay onu tema yapıp, meraklandırarak hiç beklemediği bir şekilde ona sunmak =))

Ay hic böyle seylere ermiyo artık aklım..
Sevdiği arabayı bi günlüğüne kiralamak iyi fikirmis iste onu yap sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…