Ben birkeresinde eşime yani evlenmeden önceydi :)bir ayakkabı kutusunun içini minyatür ev yapmıştım :)içine sükartondan yatak odası ,oturma odası falan yaptım :)küçük eşyalar yatak :)içine minik gelin damat ve minik bebekler koydum :)sonra koliyi alalade bantlayıp kargoyla ona gondermiştim :)çok şaşırmış sevinmişti :)ona pastada yapabilirsinmerhaba arkadaşlar,
benim sorunum biraz banel olacak ama erkek arkadaşımın doğum günü yaklaştı ve sizden süpriz için fikirler istiyorum.
Ama sadece hediye almak değil de örnek olarak söylüyorum hayallerinde ki arabayı bir günlüğüne kiralamak, kumsalda yemeğe davet etmek gibi.
Maddiyattan, bir tane hediye almaktan daha çok akılda kalıcı bir süpriz olsun istiyorum. Zaten yeterince hediye alıyoruz birbirimize, ben parayı daha çok manevi birşeyler için harcamak istiyorum.
Sizin fikirleriniz nelerdir?
Not: kalabalık bir organizasyon veya pastalar filan sevmiyor o tarz kutlamaları. Ailelerimizde tanışıyor her türlü yardımı alabilirim etraftan da :)
Karaburunda. İstersen özelden yaz tarif edeyim.ay izmirde nerdeymiş o yerailemin yanına gidince gideriz eşimle
Ben birkeresinde eşime yani evlenmeden önceydi :)bir ayakkabı kutusunun içini minyatür ev yapmıştım :)içine sükartondan yatak odası ,oturma odası falan yaptım :)küçük eşyalar yatak :)içine minik gelin damat ve minik bebekler koydum :)sonra koliyi alalade bantlayıp kargoyla ona gondermiştim :)çok şaşırmış sevinmişti :)ona pastada yapabilirsin
İzin durumlarını ve maddi sınırı bilmemekle beraber 3-4 gunluk bi yunan adaları geldi aklıma. Iyı bı cruıse sırketıyle anlasıp unutulmaz bi organızasyon ayarlayabilirsiniz. Hem cok eglenır hemde ıyıkı benımsın ıyıkı dogmussun mesajı verebilirsiniz. Hı bn esımle flört asamasındayken her dogum gununde annesınede mınık bı hedıye aldım. Iyıkı dogurdunuz onu manası yuklu:) hep cok hosuna gtmıstr bu durum sevdiceğimin.
Ayyy bu da süpermişşş:) bunu da araştıracağımmmFırsat sitelerinde kişiye özel sinemalar var ikiniz gidiyosunuz istediğiniz filmi götürüp yada ordan seçip başbaşa izliyosunuz ben evlilik yıldönümü için düşünüyorum :)
Bu fikir benim de aklıma yattıgünü birlik bi kaçamak güzel olur.
Tekneyi bende düşünmüştüm açıkçası, hemde arkadaşımda gayet lüks var. Akşam akşam sürcez diye kaybolup, dalga olursa yemekleri denize dökmeyelim ?Hem bana verir mi ki bir günlüğüne
bende izmirdeyim, nereyi kesfettiniz , belki bana bi fikir olurİzmirde olsaydınız hafta sonu muhteşem bir yer keşfettik orayı tavsiye edecektim. Malesef olmadı.
Eşim geçen yıl helikopter turu ayarlamıştı benim için. Bir dönem fırsat sitelerinde bolca oluyordu helikopter fırsatları. Ankarada bulursanız böyle bişey tavsiye ederim. Hem heyecanlı hem romantik oluyor.
Eşimin doğumgünü hediyesi repertuarından bişeyler sunacağım ama ankara elimi kolumu bağlıyor. Bir keresinde başbaşa tekneyle açılmıştık sadece ikimiz denizin ortasında yemek yemiştik, yemekleri de kendi yapmıştı. Denizde olmaz ama eymirde
sanırım yat kaptanlığı ehliyeti falan veriliyor muhakkak kiralanacak bir tekne bulunur diye tahmin ediyorum. İki bisiklet kiralayıp ormanda başbaşa kuytu bir köşede piknik yapmak da güzel olur. Yine odtü ormanı tercih edilebilir. Bir şişe de şarap olursa tadından yenmez.
Gunu birlik yada hafta sonu yakin sehirlere tatil olabilir imkaniniz varsa.
Yasin kac ?
Daha once beraber kaldiniz mi hic?
Tam d.gununde degilde ayni hafta olabilir :) Dikkat cekmezsiniz.
Mesela benimki yemegi cok sever gecen d.gununde kendi emegimle masa hazirlamistim. Hosuna gitmisti sende kendin pasta felan yapabilirsin klise ama ise yariyor :)
Bazen gencleri goruyorum boyle luks yat gibi degilde teknemidir nedir onlardan kiraliyolar,bogazda basbasa fena olmaz..
Bide bi organizasyon sirketinde denk gelmistim, lazerle kopruye istedigin kelimeyi yansitiyolardi..belki kimine alaturka gelir ama benim cok hosuma gitmisti..
İzmirde olsaydınız hafta sonu muhteşem bir yer keşfettik orayı tavsiye edecektim. Malesef olmadı.
Eşim geçen yıl helikopter turu ayarlamıştı benim için. Bir dönem fırsat sitelerinde bolca oluyordu helikopter fırsatları. Ankarada bulursanız böyle bişey tavsiye ederim. Hem heyecanlı hem romantik oluyor. Eşimin doğumgünü hediyesi repertuarından bişeyler sunacağım ama ankara elimi kolumu bağlıyor. Bir keresinde başbaşa tekneyle açılmıştık sadece ikimiz denizin ortasında yemek yemiştik, yemekleri de kendi yapmıştı. Denizde olmaz ama eymirde sanırım yat kaptanlığı ehliyeti falan veriliyor muhakkak kiralanacak bir tekne bulunur diye tahmin ediyorum. İki bisiklet kiralayıp ormanda başbaşa kuytu bir köşede piknik yapmak da güzel olur. Yine odtü ormanı tercih edilebilir. Bir şişe de şarap olursa tadından yenmez.
atış poligonuna götürebilirsiniz hoşuna gider belki
Sabah çok erken saatte uçağa atlayıp merak ettiği,sevebileceği bir şehre gidebilirsiniz.
Aileleriniz tanışıyormuş, çok erken gidip geç dönmeniz için izin alabileceğinizi düşünüyorum.Zaten yolda geçecek,kalma olmayacak ki. Doğum gününden sonraki gün iş varsa yorucu olur tabi ama tatilse deneyin derim. Benim eşim 2-3 gün resmi tatil görse hemen şu şehre mi gitsek çılgınlık olur filan der,bekarken de öyleydi.
Ben birkeresinde eşime yani evlenmeden önceydi :)bir ayakkabı kutusunun içini minyatür ev yapmıştım :)içine sükartondan yatak odası ,oturma odası falan yaptım :)küçük eşyalar yatak :)içine minik gelin damat ve minik bebekler koydum :)sonra koliyi alalade bantlayıp kargoyla ona gondermiştim :)çok şaşırmış sevinmişti :)ona pastada yapabilirsin
İzin durumlarını ve maddi sınırı bilmemekle beraber 3-4 gunluk bi yunan adaları geldi aklıma. Iyı bı cruıse sırketıyle anlasıp unutulmaz bi organızasyon ayarlayabilirsiniz. Hem cok eglenır hemde ıyıkı benımsın ıyıkı dogmussun mesajı verebilirsiniz. Hı bn esımle flört asamasındayken her dogum gununde annesınede mınık bı hedıye aldım. Iyıkı dogurdunuz onu manası yuklu:) hep cok hosuna gtmıstr bu durum sevdiceğimin.
Fırsat sitelerinde kişiye özel sinemalar var ikiniz gidiyosunuz istediğiniz filmi götürüp yada ordan seçip başbaşa izliyosunuz ben evlilik yıldönümü için düşünüyorum :)
Yakın arkadaşımın normalde evet sürüyoruz ben sadece o başka şehirdeyken içi rahat eder mi die demiştim.bisiklet mi bu versinde bi tur surun
tek olur mu ? ya kaptan goturup donecek veya aciga cekip odasina cekilecek
Ayy me kadar düşünceli bir eşiniz varr, nazar değmesinn:) ama benimki bi kaç yabancı dizi takip eder o kadar, onlara ulaşmam da baya bir zor olurBeraber bir Fotonuzu Puzzle yaptırabilirsin. En sevdiği programın setine götürebilirsin. Eşim beni seksenler dizisinin setine götürmüştü, süperdi.
AynennTekne fikri süper ama anlamak lazim kullanması falan