Doğum günü!

emenems

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
2.202
3.238
merhaba arkadaşlar,
benim sorunum biraz banel olacak ama erkek arkadaşımın doğum günü yaklaştı ve sizden süpriz için fikirler istiyorum.

Ama sadece hediye almak değil de örnek olarak söylüyorum hayallerinde ki arabayı bir günlüğüne kiralamak, kumsalda yemeğe davet etmek gibi.

Maddiyattan, bir tane hediye almaktan daha çok akılda kalıcı bir süpriz olsun istiyorum. Zaten yeterince hediye alıyoruz birbirimize, ben parayı daha çok manevi birşeyler için harcamak istiyorum.

Sizin fikirleriniz nelerdir?

Not: kalabalık bir organizasyon veya pastalar filan sevmiyor o tarz kutlamaları. Ailelerimizde tanışıyor her türlü yardımı alabilirim etraftan da :)

Gunu birlik yada hafta sonu yakin sehirlere tatil olabilir imkaniniz varsa.

Çok güzel olur . düşünmüştüm bende ama annemden izin alamam onun doğum gününde de arkadaşımda kalıyorum desem aileme, pek inanmazlar sanırım

Yasin kac ?
Daha once beraber kaldiniz mi hic?
Tam d.gununde degilde ayni hafta olabilir :) Dikkat cekmezsiniz.

Mesela benimki yemegi cok sever gecen d.gununde kendi emegimle masa hazirlamistim. Hosuna gitmisti sende kendin pasta felan yapabilirsin klise ama ise yariyor :)

Birde gecenlerde bi avm de gormustum fotonuzu veriyorsunuz karikatur seklinde ciziyorlar cok hostu :)

Bazen gencleri goruyorum boyle luks yat gibi degilde teknemidir nedir onlardan kiraliyolar,bogazda basbasa fena olmaz..

Bide bi organizasyon sirketinde denk gelmistim, lazerle kopruye istedigin kelimeyi yansitiyolardi..belki kimine alaturka gelir ama benim cok hosuma gitmisti..

İzmirde olsaydınız hafta sonu muhteşem bir yer keşfettik orayı tavsiye edecektim. Malesef olmadı.

Eşim geçen yıl helikopter turu ayarlamıştı benim için. Bir dönem fırsat sitelerinde bolca oluyordu helikopter fırsatları. Ankarada bulursanız böyle bişey tavsiye ederim. Hem heyecanlı hem romantik oluyor. Eşimin doğumgünü hediyesi repertuarından bişeyler sunacağım ama ankara elimi kolumu bağlıyor. Bir keresinde başbaşa tekneyle açılmıştık sadece ikimiz denizin ortasında yemek yemiştik, yemekleri de kendi yapmıştı. Denizde olmaz ama eymirde sanırım yat kaptanlığı ehliyeti falan veriliyor muhakkak kiralanacak bir tekne bulunur diye tahmin ediyorum. İki bisiklet kiralayıp ormanda başbaşa kuytu bir köşede piknik yapmak da güzel olur. Yine odtü ormanı tercih edilebilir. Bir şişe de şarap olursa tadından yenmez.

Karikatür yaptım , tatil planını yeni yaptım ve yemeği bin kere hazırladım yok işi kutladık, bir gün başka birşey kutladık derken :) ama çok tatlı fikirlerin var teşekkür ederimm

Tekneyi bende düşünmüştüm açıkçası, hemde arkadaşımda gayet lüks var. Akşam akşam sürcez diye kaybolup, dalga olursa yemekleri denize dökmeyelim ? Hem bana verir mi ki bir günlüğüne

amanın! Helikopter fikri iyiymiş, tahminen ne kadardır ki? Güneydeyiz canım, tekne tarzı şeyler olabilir?!

Sabah çok erken saatte uçağa atlayıp merak ettiği,sevebileceği bir şehre gidebilirsiniz.

Sabah çok erken saatte uçağa atlayıp merak ettiği,sevebileceği bir şehre gidebilirsiniz.
Bu da aklıma geldi ama kalmazsak çok yorucu olmaz mı? Vize olmayan çok yakın bir ülkeye sırf anı olsun diye bile gitmeyi düşünmüştüm ama onun nasıl karşılayacağını bilemedim

Bu da aklıma geldi ama kalmazsak çok yorucu olmaz mı? Vize olmayan çok yakın bir ülkeye sırf anı olsun diye bile gitmeyi düşünmüştüm ama onun nasıl karşılayacağını bilemedim
Aileleriniz tanışıyormuş, çok erken gidip geç dönmeniz için izin alabileceğinizi düşünüyorum.Zaten yolda geçecek,kalma olmayacak ki. Doğum gününden sonraki gün iş varsa yorucu olur tabi ama tatilse deneyin derim. Benim eşim 2-3 gün resmi tatil görse hemen şu şehre mi gitsek çılgınlık olur filan der,bekarken de öyleydi.

Bu arada atış poligonuyla helikopter de çok iyiymiş,aklıma yazdım lazım olur

amanın! Helikopter fikri iyiymiş, tahminen ne kadardır ki? Güneydeyiz canım, tekne tarzı şeyler olabilir?!

A profilde ankara yazıyor diye ona göre şeyettim ben.
Helikopteri 200 liraya kiralamıştık yanılmıyorsam 1 saatliğine.
Tekne canavar oluyor. Bizim de arkadaşımızın teknesiydi o götürüp açıkta bıraktı bizi sonra ufak bir botla döndü. Birkaç saat sonra da geri gelip aldı. Siz tek başınıza gidemezsiniz. Nazınızın geçtiği birine rica edeceksiniz.

Öyle izin alabilirim evett:) güzel fikirleriniz için teşekkür ederim araştırıyorum hemennn .

Ordaydım canım artık burdayım , düzeltirim :) Tekne sahibi başka şehirde, bir araştırsam iyi olacak.

ay izmirde nerdeymiş o yer ailemin yanına gidince gideriz eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…