• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba Hanımlar,
Bir kaç gün sonra sözlümün Doğum günü var ama ikimizde çalıştığımız için ve haftaiçine denk geldiği için görüşemicez maalesef bende hediyesini ve pastasını kargo ile iş yerine göndersem mi diye düşündüm bir kaç arkadaşım saçma bir kaçıda iyi fikir dedi sizlerinde fikirlerinizi merak ediyorum herkese iyi günler ;)

Hafta sonu buluştuğunuzda veririsiniz hediye ve pastayı, iş yerine göndermek bana da saçma geldi, bir kaç gün sonra buluşacaksınız zaten. Ama bonny food tan bir şeyler gönderebilirsiniz işyerine.

Eğer çok uzak yerlerde değilseniz ve saatleriniz uyuyorsa (mesela bir saat erken çıkma şansınız varsa daha rahat olursa bir saat için izin isteyebilirsiniz derim) iş çıkışı küçük bir pastayla iş yerine gidebilirsiniz.

Eğer gitmek mümkün değilse kek buketi gönderin iş yerine :KK68:

İki şekilde de hediyenizi buluştuğunuzda verin derim.

Bu günler geri gelmiyor, ben öğrenciyken eşime (iş çıkışı dil kursuna gidiyordu) saatimi ayarlayıp dil kursuna gitmiştim kendim öğrenci evi imkanlarıyla yaptığım pastayla :-)

İş çıkışı neden görüşmüyorsunuz? Veya öğle arasında sürpriz yapın.

Hic imkaniniz yoksa neden olmasin cicek sepetinde cok guzel konseptler var .Hediyeyi görüşünce verin ama dogum gununde gonderin bisey

Kek buketi fikrine bende katılıyorum çok da güzel oluyor. Hediyeyi buluşunca yüz yüze verin verdiği tepkiyi yüz yüze görmeniz daha hoş olur bence.

Bence gününde kutlamak en güzeli, iş yerine Pasta gönderebilirsiniz hediyesini de buluştuğunuz da verirsiniz
Önemli olan o gün hatırladığını bilmek değil midir ?

aynı şehirdeyseniz hediyeyi kargo ile yollamak çok saçma değil mi?

iş yerinde pastanın da hoş olmayacağını düşünüyorum.

Bence pastasini gonderin de hediyeyi yuz yuze verirsiniz. Calistigim yere pasta gelse asiri mutlu olurdum herhalde. Guzel fikir.:KK51:

Kek buketi ya da meyve buketleri oluyor onlardan gönderin yüz yüze gelince de hediyesini verirsiniz.

Back
X