• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü ve yıl dönümü ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Arkadaşlar mart 16 sevgilimin doğum günü 18 ise 1. yıl dönümümüz ve şimdiden hazırlıklara başlamak istiyorum sizdende değişik klasik olmayan fikirler istiyorum yardimci olursaníz çok sevinirim mart 25 de benim doğum günüm yani bütün özel günlerimiz martta o yüzden güzel bir şeyler olması lazım :)

Arkadaşlar mart 16 sevgilimin doğum günü 18 ise 1. yıl dönümümüz ve şimdiden hazırlıklara başlamak istiyorum sizdende değişik klasik olmayan fikirler istiyorum yardimci olursaníz çok sevinirim mart 25 de benim doğum günüm yani bütün özel günlerimiz martta o yüzden güzel bir şeyler olması lazım :)

yine aynı şeyi yazacağım
bence neşeli birşeyler düşün
mesela 13 martta demir demirkan var
14 mart gökhan tepe var
20 martta yeni türkü var
27 martta mor ve ötesi var
güzel bir yemekten sonra bir konserle eğlenebilirsiniz

eğer gerçekten mutlu olmasını istiyorsan, hediye olarak da sevgilinin ilgi alanına yönelik bir hediye al, illa romantik birşey değil yani
:KK39:

yine aynı şeyi yazacağım
bence neşeli birşeyler düşün
mesela 13 martta demir demirkan var
14 mart gökhan tepe var
20 martta yeni türkü var
27 martta mor ve ötesi var
güzel bir yemekten sonra bir konserle eğlenebilirsiniz

eğer gerçekten mutlu olmasını istiyorsan, hediye olarak da sevgilinin ilgi alanına yönelik bir hediye al, illa romantik birşey değil yani
:KK39:
Doğru söylüyorsunuz ama o konserler nerede doğum gününde burdurda olucaz yıldönümünde antalyada :)

Doğru söylüyorsunuz ama o konserler nerede doğum gününde burdurda olucaz yıldönümünde antalyada :)

hepsi antalya'da
ama benimkiler örnekti
biraz araştırmayla bence bulursunuz eğlenceli, ileride hep hatırlayacağınız birşeyler :KK39:

Aynı dertte oldugum için konunu takip edicem kuzum :)
Ben izmir e gidince dükkan dükkan gezip farklı şeyler aramaya başlıycam sanırım bir de kişisel bir şeyler yapmak istiyorum kendim tam karar veremediğim :KK76:

Sevgililer Gününe ve özel günlere özel isimli atkı ve taraftar patikleri yapıyoruz kazaklar isterseniz

Back