DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kediseveer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
8
0
1
27
Arkadaşlar öncelikle ilk üyeliğim ve burayı nasıl kullanacağım hakkında bilgim olmadığı için derdim var kategorisini seçtim hemen ne dertmiş diye küçümsemeyin:) benim size olucam sorum şu; ben ve sevgilim ayrı şehirlerdeyiz onun doğum gününde yanına gitmeyi planlıyorum o da bende çalışıyoruz 2 gün kaçamak yapıp gidicem gideceğim yer kuşadası orda bi organizasyon yapmayı düşünüyorum ikimizde farklılıklardan hoşlanırız klasik şeyler istemediğim için napcağımı bilemiyorum bana yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :))

Madem organizasyon yapacaksiniz gidin bir organizasyon sirketi bulun nerede yapacaksaniz ve secenekleri degerlendirin.

Organizasyondan kastiniz kendi kendinize bisey hazirlamaksa kutlayacaginiz mekanla konuşun pasta filan kesilecekse getirirler filan konfeti patlatin

Öncelikle ne kadar süredir berabersiniz? Farklı şehirlerdesiniz ilişkiniz süresince ne sıklıkla buluştunuz? Ne kadar yüz yüze görüştünüz? Bunlar önemli eğer çok yeni iseniz ve çok fazla yüz yüze görüşmediyseniz bu tarz süprizler için çok erken bence şimdiden şımartırsanız sonradan erkekler kendini dünyanın 8. harikası falan sanmaya başlayıp şımarıyorlar sonra olan caanım kızlara oluyor.

İşte bu yaa aradığımız dert bu kaçamaklar,organizasyonlar,dabrükatör bayramlar,şampanyalar ne ararsan var
Değişik şeyler hemde kaçamakta vouww bence yanınıza bol bol kostüm alın ve aksesuar artık birlikte seçip beğenirsiniz,hava serin ama dikkat edin üşütmeyin

Ama işte içim hiç rahat etmez o benim için çok şeyler yaptı

Biz üniversitede tanıştık 3 yıldır tanıyoruz birbirimizi 1.5 senedir beraberiz yani çok görüştük

Evet bunu düşündüm de klasik geldi beeeaa

Anlayamadım ben pek yazdığınızı aama

Kuşadası hakkında bilgim gram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…