- 28 Kasım 2019
- 8
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kediseveer
-
Ama işte içim hiç rahat etmez o benim için çok şeyler yaptıYok kardeş yok....Şımartma boyle...Erkek yapsın bu hareketleri sen değil. Ağırlığını bil sonra tepene çıkıyorlar rahata alışıp seni elde tutmak için hiçbişi yapmıyorlar bile ....Telefonla kutla yeter hediyeye de gerek yok...
Hahahah inşallah yaaBen biraz odunum yardimci olamayacagiminsallah icine sinecek bir plan bulursun canim.
Biz üniversitede tanıştık 3 yıldır tanıyoruz birbirimizi 1.5 senedir beraberiz yani çok görüştükÖncelikle ne kadar süredir berabersiniz? Farklı şehirlerdesiniz ilişkiniz süresince ne sıklıkla buluştunuz? Ne kadar yüz yüze görüştünüz? Bunlar önemli eğer çok yeni iseniz ve çok fazla yüz yüze görüşmediyseniz bu tarz süprizler için çok erken bence şimdiden şımartırsanız sonradan erkekler kendini dünyanın 8. harikası falan sanmaya başlayıp şımarıyorlar sonra olan caanım kızlara oluyor.
Evet bunu düşündüm de klasik geldi beeeaaMadem organizasyon yapacaksiniz gidin bir organizasyon sirketi bulun nerede yapacaksaniz ve secenekleri degerlendirin.
Organizasyondan kastiniz kendi kendinize bisey hazirlamaksa kutlayacaginiz mekanla konuşun pasta filan kesilecekse getirirler filan konfeti patlatin
Anlayamadım ben pek yazdığınızı aamaİşte bu yaa aradığımız dert bu kaçamaklar,organizasyonlar,dabrükatör bayramlar,şampanyalar ne ararsan var
Değişik şeyler hemde kaçamakta vouww bence yanınıza bol bol kostüm alın ve aksesuar artık birlikte seçip beğenirsiniz,hava serin ama dikkat edin üşütmeyin
Ahahshwhshehe çok güldüm ya ne kaktüsüOtel odasını süslet bi de leoparlı tayt giy yeri gırgırlaYok öyle diildi. Neysee. Bence çiçek sepetinden kaktüs yolla yeter.
Kuşadası hakkında bilgim gram yokMadem organizasyon yapacaksiniz gidin bir organizasyon sirketi bulun nerede yapacaksaniz ve secenekleri degerlendirin.
Organizasyondan kastiniz kendi kendinize bisey hazirlamaksa kutlayacaginiz mekanla konuşun pasta filan kesilecekse getirirler filan konfeti patlatin
Ahahshwhshehe çok güldüm ya ne kaktüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?