• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kediseveer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
8
0
1
27
Arkadaşlar öncelikle ilk üyeliğim ve burayı nasıl kullanacağım hakkında bilgim olmadığı için derdim var kategorisini seçtim hemen ne dertmiş diye küçümsemeyin:) benim size olucam sorum şu; ben ve sevgilim ayrı şehirlerdeyiz onun doğum gününde yanına gitmeyi planlıyorum o da bende çalışıyoruz 2 gün kaçamak yapıp gidicem gideceğim yer kuşadası orda bi organizasyon yapmayı düşünüyorum ikimizde farklılıklardan hoşlanırız klasik şeyler istemediğim için napcağımı bilemiyorum bana yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :))

Madem organizasyon yapacaksiniz gidin bir organizasyon sirketi bulun nerede yapacaksaniz ve secenekleri degerlendirin.

Organizasyondan kastiniz kendi kendinize bisey hazirlamaksa kutlayacaginiz mekanla konuşun pasta filan kesilecekse getirirler filan konfeti patlatin😂

Öncelikle ne kadar süredir berabersiniz? Farklı şehirlerdesiniz ilişkiniz süresince ne sıklıkla buluştunuz? Ne kadar yüz yüze görüştünüz? Bunlar önemli eğer çok yeni iseniz ve çok fazla yüz yüze görüşmediyseniz bu tarz süprizler için çok erken bence şimdiden şımartırsanız sonradan erkekler kendini dünyanın 8. harikası falan sanmaya başlayıp şımarıyorlar sonra olan caanım kızlara oluyor.

İşte bu yaa aradığımız dert bu kaçamaklar,organizasyonlar,dabrükatör bayramlar,şampanyalar ne ararsan var :KK70:
Değişik şeyler hemde kaçamakta vouww bence yanınıza bol bol kostüm alın ve aksesuar artık birlikte seçip beğenirsiniz,hava serin ama dikkat edin üşütmeyin:halay:

Yok kardeş yok....Şımartma boyle...Erkek yapsın bu hareketleri sen değil. Ağırlığını bil sonra tepene çıkıyorlar rahata alışıp seni elde tutmak için hiçbişi yapmıyorlar bile ....Telefonla kutla yeter hediyeye de gerek yok...
Ama işte içim hiç rahat etmez o benim için çok şeyler yaptı :(

Öncelikle ne kadar süredir berabersiniz? Farklı şehirlerdesiniz ilişkiniz süresince ne sıklıkla buluştunuz? Ne kadar yüz yüze görüştünüz? Bunlar önemli eğer çok yeni iseniz ve çok fazla yüz yüze görüşmediyseniz bu tarz süprizler için çok erken bence şimdiden şımartırsanız sonradan erkekler kendini dünyanın 8. harikası falan sanmaya başlayıp şımarıyorlar sonra olan caanım kızlara oluyor.
Biz üniversitede tanıştık 3 yıldır tanıyoruz birbirimizi 1.5 senedir beraberiz yani çok görüştük 😇

Madem organizasyon yapacaksiniz gidin bir organizasyon sirketi bulun nerede yapacaksaniz ve secenekleri degerlendirin.

Organizasyondan kastiniz kendi kendinize bisey hazirlamaksa kutlayacaginiz mekanla konuşun pasta filan kesilecekse getirirler filan konfeti patlatin😂
Evet bunu düşündüm de klasik geldi beeeaa 😂

İşte bu yaa aradığımız dert bu kaçamaklar,organizasyonlar,dabrükatör bayramlar,şampanyalar ne ararsan var :KK70:
Değişik şeyler hemde kaçamakta vouww bence yanınıza bol bol kostüm alın ve aksesuar artık birlikte seçip beğenirsiniz,hava serin ama dikkat edin üşütmeyin:halay:
Anlayamadım ben pek yazdığınızı aama😂😂

Kuşadası hakkında bilgim gram yok 😕

Back