Doğum Günü Pastanı Kendin Almak..

++++
Patron kazma cinsinden
Kötü niyetli değil tabi ama öküz işte.

Adam size ilk "pasta sipariş et" dediğinde edecektiniz. Sipariş gelince de yanına gidip "pasta geldi, kartı alabilir miyim" diyecektiniz. Adam uğraşmak istememiş. Hep siz yaptığınız için başkasından da istemek aklına gelmemiş. İnce olan o sırada orada olan bir arkadaşınızın "sen uğraşma, ben hallederim" demeseydi. Ama işte insanlar o kadar düşünmeyebiliyor. Siz de beklentilerinizi ayarlayın mutlu olmak için.

Doğum gününüz kutlu olsun.

Benim de en cok hosuma giden seylerden biri. Pat diye pasta getirir biri mum koyar anlariz ki dogum gunu. fotograf cekilir herkesle. Yer dagiliriz. Sen sag ben selamet. Daginikligi da o toplar. Sifir beklenti kafa rahat. Hatta muhabbeti donmustu bizim kulturde surpriz bekler dogum gunu olan kisi demistim. Ben esimden dahi beklemem tantana.. ben de kolay kolay kimseninkini hatirlamam. Birinci derece ailem sadece. Bana daha guzel geldi bu bakisacisi.

Konu sahibi icin uzuldum. Bekleyen insan icin kaba bir davranis. Bir baskasina caktirmadan soyleseydi patron pastayi oyle getirtseydi.

Doğum gününüz kutlu olsun.saglıklı huzurlu nice ömrünüz olsun

Doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu yaşlara

Kesinlikle haklısınız art niyetli olmasa bile biraz kaba bir ısrar olmuş

Laf aramızda bende her sene önce kendime en sevdiğim şeyi hediye alırım sonra pasta alırım üstüne Kimseden ne hediye ne pasta beklentim olur, böylece hiç üzülmüyorum

Zaten siz sipariş edince parasını o öderdi bence.

++++
Patron kazma cinsinden
Kötü niyetli değil tabi ama öküz işte.

Kusura bakmayın da gülmekten oluyorum suan ve sezeryan yerim aciyor
Ne saçma birşey pasta soyle cabuk ufle sonrada hadi kutla
Anaokul öğrencisi sandim sizin patronu

Geçenlerde aklımdaydın ne yaptı acaba diye. Umarım herşey yolundadır.
Doğum günün kutlu olsun kackaloribu

Doğum gününüz kutlu olsun.saglıklı huzurlu nice ömrünüz olsun

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

Nice yillara
Benzer bir durumda ben butun fabrikaya pasta siparisi vermistim 150 taneye yakindi. Herkes evine goturdu ailesiyle yedi. Patron ayisina da kapak olduydu hey gidi gunler 23 yasindaydim yav simdi olsa yine yaparim pisman degilim
hayatının şokunu yaşamıştır adam merak ettim sonrasındda bu konuda bişe demedi mi:)

size ödetme niyeti yoktu bence ama kendi kendinize pasta söylemenizi istemesi biraz garip yani.bu sizin işiniz olsa bile normalde bir pasta söyleyebilir o günlük.diğerlerinin pastasını siz alıyormuşsunuz zaten.iş yerinde bu tarz şeylere gerek yok sözlü kutlarsın olur biter.yakın arkadaş olanlar iş çıkışı veya öğlen minik bir pasta yada yemek ısmarlayabilirler birbirine.illa iş yerinde kutlanacaksa ortak bir pasta alınıp kutlanır,doğum günü olan kişinin pastasını kendi alıp hadi pastam gelin doğum günümü kutlayalım demesi komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…