How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum Günü Pastanı Kendin Almak..

Ama anladığım şirkette bu sizin görevinizmiş

Yani benin doğum gününde organizasyonu siz yapıyorsunuz sizinkinde de aslında şirketten bir başka birine patronun demedi lazımmış

Benim patronun ve bu işleri yapan arkadaşın doğum günü aynı gündü patron sabahtan doğum gününüz kutlu olsun diye girerdi o arkadaş da organizasyonu yapar yerdik

Alınıyor muydu bilmiyorum ama aynı gün patronun da doğum günü olduğu için onun ben organize etmiyorum deme şansı yoktu

Tabii ki ödemeyi de muhasebe yapardı
Şimdi bizde muhasebe diye bir birim yok, bağlı olduğumuz şirketten yürür işler, fatura kesilir ödeme yapılır, arada ödeme çıkarrsa şirket kredi katı veya patron cebinden verir , muhasebeden alır.

Benim görevim evet ama ben doğum günüm pasta keselim demedimki, kendi ısrar etti bana da çok tuhaf geldi.. :(

Doğum gününüz kutlu olsun 😊
İş yerinizde nasıl kutlanıyor normalde doğum günleri? Ben Almanya’dayım şu an, bence çok saçma ama buranın geleneklerine göre doğum günü olan pastasını alıp geliyor ofise. Doğum gününde pasta getirmezsen ayıp karşılanıyor hatta. Belki sizin ofisin geleneği de öyleyse o yüzden demiş olabilir patronunuz pasta almak senin sorumluluğunda diye. Ama yine de çok kaba bence bu şekilde al diye zorlaması
Teşekkür ederim :KK200:

Evet yurtdışında öyleymiş daha önce bi yerde okumuştum.. ama bizim şirkette ben herkesinkini hatırlatırım. patronun doğum gününde de personel arasında toplar ona sürpriz pasta alır. Parayı şirketten ödetmez kimse onun doğum günün de de..

Selam kızlar,

İnsanlar çok mu duygusuz, ben mi çok duygusalım anlamıyorum bazen.. Bugün doğum günüm, işyerinden asla bir beklentim yok, bir arkadaşım sağolsun çiçek göndermiş, doğum günüm olduğunu farkettiler iş arkadaşları, sözlü kutladılar teşekkür ettim, Sonra patron geldi tutturdu, kendine yemeksepetine gir pasta söyle diye. Bende düşünmeniz yeter ama gerek yok çok sağolun dedim. Bozuk attı , sana soran yok ben ne dersem olur, sana pasta söyle dedim falan diye konuştu, gitti. Söylemedim tabi, hayır yani ısrarla bir pasta sipariş vereceksem ya kart verirsin ordan söylerim ya da para bırakırsın ödemeyi bunla yap diye. Ben de söylemedim, param yok sipariş gelse neyle ödeyim, birde kendi söylediğim pastaya para mı isteyim sonra gidip patrondan?

Aradan 2 saat falan geçti yine geldi, pasta söyledin mi dedi. Bende söylemedim, zoraki gibi oluyor böyle, hiç gerek yok dedim. Senin işin bu, kendi pastanı kendin söylemelisin, görevin bu alınacak bişey yok diyor. Ya hu adam, ben senden pasta istemedim, gönlünden geçiyorsa da bu böyle mi olur yani?

Tekrar istemediğimi söyledim tabi, sinirlendi odasına gitti, pasta söylemiş, ödemesini kendi yapmış, neyse pasta geldi. Pastayı elime tutuşturdu paketiyle, doğum günün kutlu olsun diye. bende gerek yoktu ama teşekkür ederim keseyim o zaman dedim dilimledim direk tabaklara, verdim herkese. Kendi doğum günüm, pastamı ben söylemeliyim, pastayı paketle elime tutturuyorlar, sonra da ben kendi kendime kesiyorum. Ama patron geldi kızıyor, neden mum yakmadın, üflerdin diye. sinirimden gözümden yaş aktı o an. Sağolun bu yeterli benim için dedim. Bir de suçlu oldum resmen üstüne.

Kızlar ben çok mu duygusalım? Herkesin doğum gününü not ederim, günü gelince patrona söylerim kart verir oradan alırım, haftasonuna gelirse şirketin toplu grubundan kutlarım. Bunu mu hakediyorum gerçekten ben? Hiç kutlamasalar bu kadar zoruma gitmezdi..

Doğum gününüz kutlu olsun!!!! Patronunuz CİNS bir adammış baya. Bence sizlik bir şey yok, adam cins işte. Sallayın gitsin.

Teşekkür ederim :KK200:

Evet yurtdışında öyleymiş daha önce bi yerde okumuştum.. ama bizim şirkette ben herkesinkini hatırlatırım. patronun doğum gününde de personel arasında toplar ona sürpriz pasta alır. Parayı şirketten ödetmez kimse onun doğum günün de de..
Diğer çalışanların pastasını siz sipariş ediyorsanız kendi pastanızı da ayarlamanızı beklemiş sanırım. Keşke sizinkini de diğerleri ayarlasaymış tabi ama herkes ince düşünemiyor maalesef. Bu durumda patronun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama kaba davranmış yine de. En iyisi insanlardan hiçbir şey beklememek

Vay ayı vay ya onun ben insanligina tüküreyim. İncelik sıfır bu nedir arkadaş ya. Tabiki de sen haklisin. Baska is bakmaya basla bi yandan. Bu adamdan her sey beklenir. Dogum günün de kutlu mutlu olsun umarım daha guzel kariyer firsatlari cikar karsina

Vay ayı vay ya onun ben insanligina tüküreyim. İncelik sıfır bu nedir arkadaş ya. Tabiki de sen haklisin. Baska is bakmaya basla bi yandan. Bu adamdan her sey beklenir. Dogum günün de kutlu mutlu olsun umarım daha guzel kariyer firsatlari cikar karsina
Bakıyorum bir süredir ama pandemi süreci malum.. iyice çıkmaza girdi tabi..

Teşekkür ederim:KK200:

Çok saçmalamış ptron öküzün tekiymiş allah eşine sabır versin. Başka birinden rica edememiş mi sana pasta sipariş edip üzerine mum koymasını?
Kabalık etmiş ama üzerinde durmaya değecek bir mevzu değil boşverin gitsin.

Selam kızlar,

İnsanlar çok mu duygusuz, ben mi çok duygusalım anlamıyorum bazen.. Bugün doğum günüm, işyerinden asla bir beklentim yok, bir arkadaşım sağolsun çiçek göndermiş, doğum günüm olduğunu farkettiler iş arkadaşları, sözlü kutladılar teşekkür ettim, Sonra patron geldi tutturdu, kendine yemeksepetine gir pasta söyle diye. Bende düşünmeniz yeter ama gerek yok çok sağolun dedim. Bozuk attı , sana soran yok ben ne dersem olur, sana pasta söyle dedim falan diye konuştu, gitti. Söylemedim tabi, hayır yani ısrarla bir pasta sipariş vereceksem ya kart verirsin ordan söylerim ya da para bırakırsın ödemeyi bunla yap diye. Ben de söylemedim, param yok sipariş gelse neyle ödeyim, birde kendi söylediğim pastaya para mı isteyim sonra gidip patrondan?

Aradan 2 saat falan geçti yine geldi, pasta söyledin mi dedi. Bende söylemedim, zoraki gibi oluyor böyle, hiç gerek yok dedim. Senin işin bu, kendi pastanı kendin söylemelisin, görevin bu alınacak bişey yok diyor. Ya hu adam, ben senden pasta istemedim, gönlünden geçiyorsa da bu böyle mi olur yani?

Tekrar istemediğimi söyledim tabi, sinirlendi odasına gitti, pasta söylemiş, ödemesini kendi yapmış, neyse pasta geldi. Pastayı elime tutuşturdu paketiyle, doğum günün kutlu olsun diye. bende gerek yoktu ama teşekkür ederim keseyim o zaman dedim dilimledim direk tabaklara, verdim herkese. Kendi doğum günüm, pastamı ben söylemeliyim, pastayı paketle elime tutturuyorlar, sonra da ben kendi kendime kesiyorum. Ama patron geldi kızıyor, neden mum yakmadın, üflerdin diye. sinirimden gözümden yaş aktı o an. Sağolun bu yeterli benim için dedim. Bir de suçlu oldum resmen üstüne.

Kızlar ben çok mu duygusalım? Herkesin doğum gününü not ederim, günü gelince patrona söylerim kart verir oradan alırım, haftasonuna gelirse şirketin toplu grubundan kutlarım. Bunu mu hakediyorum gerçekten ben? Hiç kutlamasalar bu kadar zoruma gitmezdi..

Doğum günün kutlu olsun :KK9:

İnsanlardan beklentini ne kadar azaltırsan o kadar mutlu olursun bu hayatta. Patronun hödüğün önde gideniymiş, tabi ki düşüncelerinde çok haklısın. Ama buna takılma boşver, işin nedir bilemiyorum senin işin bu falan filan demiş tam anlamadım yönetici asistanlığı falan gibi birşey mi bilemiyorum ama bundan sonra sana nasıl davranılıyo ise sende öyle davransan mesela? bilmiyorum öyle bi imkanın var mı ama sana değer vermeyen, sadece yüzeysel göstermelik sacma sapan hareketler yapan insanlara sende değer verme.

Doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle sağlıklı güzel bir ömrünüz olsun 🤗

Ben sizin yerinizde olsaydım direk söylerdim yani nerde görülmüş doğum günü olan insana pasta siparişi verdirmek.. İnsan bir pasta alır sürpriz yapar.. Hiç hoşuma gitmedi istemiyorum derdim.. pastaya mum dikmek yerine tüy dikmişler resmen...

Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu seneleriniz olsun. 🎉🎂🎉🎂🎉
Böyle şeyler için üzülmeyin boşverin gitsin değmez böyle bir dünyada bugün benim de doğum günüm ama buruk bir doğum günü teyzem hastanede yaşamla savaş veriyor annemler herkes üzgün ben de çok sevinemedim açıkçası doğum günüm için sağlık olsun şu koronasız günlerimize sağlıkla, sevdiklerimizle birlikte geri dönelim de başka şey istemem yalan dünyadan

Ne dogum günü merakiymis arkadas... yok pasta yok mum... bana cocuksu geldi. Yurt disinda yasiyorum hic böyle birsey duymadim is yerinde, isteyen evinden pasta, veya ikramlik seker cikolata götürür o kadar, yok kart yok kutlama yok mum tuhafima gitti...

Back