Doğum Günü Pastanı Kendin Almak..

Şimdi bizde muhasebe diye bir birim yok, bağlı olduğumuz şirketten yürür işler, fatura kesilir ödeme yapılır, arada ödeme çıkarrsa şirket kredi katı veya patron cebinden verir , muhasebeden alır.

Benim görevim evet ama ben doğum günüm pasta keselim demedimki, kendi ısrar etti bana da çok tuhaf geldi..

Teşekkür ederim

Evet yurtdışında öyleymiş daha önce bi yerde okumuştum.. ama bizim şirkette ben herkesinkini hatırlatırım. patronun doğum gününde de personel arasında toplar ona sürpriz pasta alır. Parayı şirketten ödetmez kimse onun doğum günün de de..

Doğum gününüz kutlu olsun!!!! Patronunuz CİNS bir adammış baya. Bence sizlik bir şey yok, adam cins işte. Sallayın gitsin.

Diğer çalışanların pastasını siz sipariş ediyorsanız kendi pastanızı da ayarlamanızı beklemiş sanırım. Keşke sizinkini de diğerleri ayarlasaymış tabi ama herkes ince düşünemiyor maalesef. Bu durumda patronun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama kaba davranmış yine de. En iyisi insanlardan hiçbir şey beklememek

Vay ayı vay ya onun ben insanligina tüküreyim. İncelik sıfır bu nedir arkadaş ya. Tabiki de sen haklisin. Baska is bakmaya basla bi yandan. Bu adamdan her sey beklenir. Dogum günün de kutlu mutlu olsun umarım daha guzel kariyer firsatlari cikar karsina

Bakıyorum bir süredir ama pandemi süreci malum.. iyice çıkmaza girdi tabi..

Teşekkür ederim

Çok saçmalamış ptron öküzün tekiymiş allah eşine sabır versin. Başka birinden rica edememiş mi sana pasta sipariş edip üzerine mum koymasını?
Kabalık etmiş ama üzerinde durmaya değecek bir mevzu değil boşverin gitsin.

Doğum günün kutlu olsun

İnsanlardan beklentini ne kadar azaltırsan o kadar mutlu olursun bu hayatta. Patronun hödüğün önde gideniymiş, tabi ki düşüncelerinde çok haklısın. Ama buna takılma boşver, işin nedir bilemiyorum senin işin bu falan filan demiş tam anlamadım yönetici asistanlığı falan gibi birşey mi bilemiyorum ama bundan sonra sana nasıl davranılıyo ise sende öyle davransan mesela? bilmiyorum öyle bi imkanın var mı ama sana değer vermeyen, sadece yüzeysel göstermelik sacma sapan hareketler yapan insanlara sende değer verme.

Doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle sağlıklı güzel bir ömrünüz olsun

Ben sizin yerinizde olsaydım direk söylerdim yani nerde görülmüş doğum günü olan insana pasta siparişi verdirmek.. İnsan bir pasta alır sürpriz yapar.. Hiç hoşuma gitmedi istemiyorum derdim.. pastaya mum dikmek yerine tüy dikmişler resmen...

Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu seneleriniz olsun.
Böyle şeyler için üzülmeyin boşverin gitsin değmez böyle bir dünyada bugün benim de doğum günüm ama buruk bir doğum günü teyzem hastanede yaşamla savaş veriyor annemler herkes üzgün ben de çok sevinemedim açıkçası doğum günüm için sağlık olsun şu koronasız günlerimize sağlıkla, sevdiklerimizle birlikte geri dönelim de başka şey istemem yalan dünyadan

Ne dogum günü merakiymis arkadas... yok pasta yok mum... bana cocuksu geldi. Yurt disinda yasiyorum hic böyle birsey duymadim is yerinde, isteyen evinden pasta, veya ikramlik seker cikolata götürür o kadar, yok kart yok kutlama yok mum tuhafima gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…