Doğum Günü Pastanı Kendin Almak..

Gerçekten allah eşine de yardim etsin diyorum hep..
Teşekkür ederim amin ❤❤

Ay afedersin ama okurken çok güldüm yuh yani o patrona ben olsam oturur ağlardım kesin,bu yıl doğum günüm sokağa çıkma yasağına geldi diye ağlamıştım ben
Ay ama boşver canını sıkma böyle manyaklarla bir kere o yaşa giriyorsun sonuçta mutlu yıllar diliyorum iyiki doğdun

Evet yurtdışında böyle olduğunu biliyorum ama bizim şirkette öyle değil bildiğiniz sürpriz yapılır pasta saklanır vs.ne bileyim. Üzüldüm

Aklima baska ornek geldi, bu Turkiyede calistigim firmadan yine,
buyuk bir yerdi ve sekreterimiz de cok guclu bir figurdu, her is ondan sorulurdur resmen.
mesela o da kendi pastasini kendisi soylerdi, hem de sizin gibi cekinmezdi, en guzel pastayi soylerdi,ayrica cikolata, masasina gelen herkese ikram ederdi. Tabi ki de is yerinin hesabindan. Siz neden ben odeyecegim diye dusundunuz ben anlamadim bile.

Belki hos olmamis, siz kirilmissiniz neticede, ama ben her zaman kotu niyet yoksa hos gorulebilir bu tarz hatalar diye dusunurum. Patronunuz bana iyi niyetli geldi.

Ne kadar Geri kafalı patronunuz varmış. Bile Bile sizi zor duruma koymuş haklı gibi pasta yı sipariş etmiş kendi bogazı icin bu kadar ısrar etmiş anlasılan dogum gununuz olduğu için degil. Hediye de alsaymış bari. İş yerinde dogum gunu mobbingi uygulandıgını ilk kez duyuyorum

O ne ya patronunuzda biraz zeka geriliği mi var. Sanki rejim bozmaya bahane aramış da siz de o bahaneyi vermeyince sinirlenmiş gibi. Keşke uygun bi dille soyleseydiniz, x bey kendi doğum günü pastami kendim mi soyliym, onu iş arkadaslarimin akıl etmesi lazım diye. Deli midir nedir

sizde benim gibi duygusalsınız anladım :) teşekkür ederim sizinde geçmiş doğum gününüz kutlu olsun

Tam olarak o sekreterden olmam gerek sanırım benim, yoksa burada işim çok zor :)

İş yeri kartından vermenizi mi bekledi acaba? Kendi cebinizden size pasta aldırmak istese sonradan almazdı diye düşündüm ama bilemiyorum tabi.

İnsan verdiği değeri görmek istiyor ama herkes böyle değil. Ben de iş arkadaşlarımın doğum gününü bilmem pasta alınır kutlarız ama söylemeseler kutlamam yani özelden falan. İş arkadaşı çünkü samimiyetim yok. Belki böyle düşünüyorlardır siz de kutlamayın bi dahakine hiç yormayın kendinizi.

İyi ki doğdunuz mutlu seneler dilerim

Beni hakli bulmaniza sevindim..

Evet yurtdışında böyle olduğunu biliyorum ama bizim şirkette öyle değil bildiğiniz sürpriz yapılır pasta saklanır vs.ne bileyim. Üzüldüm

Ama anladığım şirkette bu sizin görevinizmiş

Yani benin doğum gününde organizasyonu siz yapıyorsunuz sizinkinde de aslında şirketten bir başka birine patronun demedi lazımmış

Benim patronun ve bu işleri yapan arkadaşın doğum günü aynı gündü patron sabahtan doğum gününüz kutlu olsun diye girerdi o arkadaş da organizasyonu yapar yerdik

Alınıyor muydu bilmiyorum ama aynı gün patronun da doğum günü olduğu için onun ben organize etmiyorum deme şansı yoktu

Tabii ki ödemeyi de muhasebe yapardı

Ben de ilk kez denk geldim, geçen sene hafta sonuydu, bi önceki yılda sağolsun işten ayrılan bir arkadaşım vardı o düşünüp aldırmıştı sürpriz olmuştu..

Direk söyleyemediklerim yiyor beni zaten..

Çok haklısın canım jest istiyorsa kendi söyler öder getirilir hep beraber yenir .manyak herhalde

Doğum gününüz kutlu olsun
İş yerinizde nasıl kutlanıyor normalde doğum günleri? Ben Almanya’dayım şu an, bence çok saçma ama buranın geleneklerine göre doğum günü olan pastasını alıp geliyor ofise. Doğum gününde pasta getirmezsen ayıp karşılanıyor hatta. Belki sizin ofisin geleneği de öyleyse o yüzden demiş olabilir patronunuz pasta almak senin sorumluluğunda diye. Ama yine de çok kaba bence bu şekilde al diye zorlaması

sekreter olduğum için ben hatırlatmakla yükümlüyüm, eskiden beri gelen düzende hatırlatılıp, pasta alınıp kutlanırmış. Belki dediğinz gibi kartı verecekti, para verecekti vs ama pasta siparişi geçince geldiğinde gidip ödeme sormak ayıbıma gitti benimde..

Teşekkür ederim

Canı pasta mı istemis yahu nasıl bir hırtlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…