Dogum gunu menusune karar veremiyorum.bi baksaniz?

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
23
32
Arkadaslar sacma gelebilir ama 1 haftadir karar veremedim.dogum gunu pastasi olacak.cikolata toplari yapicam.cigkofte olacak.yanina ben yogurtlu salata istiyorum.ama ikiside meze gibi olacak.borek mi yapiyim.yoksa ýogurtlu salatada olur mu.bide bi serbetli tatli yapsam mi

Arkadaslar sacma gelebilir ama 1 haftadir karar veremedim.dogum gunu pastasi olacak.cikolata toplari yapicam.cigkofte olacak.yanina ben yogurtlu salata istiyorum.ama ikiside meze gibi olacak.borek mi yapiyim.yoksa ýogurtlu salatada olur mu.bide bi serbetli tatli yapsam mi
Doğumgününde kimler olacak, kaç kişi olunacak?

Pasta
Bence çikolata toplarına gerek yok onun yerine meyve soslu muhallebi tarzı birşey daha ferahlatıcı olur yada meyveli tartölet
Çiğköfte
Zeytinyağlı kuru patlıcan-biber dolması
Börek-kanepe-milföy tarzı bir hamurişi
Yoğurtlu salata mantarlı garnitürlü hardallı tarzda
Meyve tabağı
Ev yapımı limonata yada meyve suyu

Ben pasta varsa ikinci tatlıyı gereksiz bulanlardanim . Çikolata toplarını eleyin direkt :) Ama gelenler arasında pasta yemeyenler varsa belki sütlü tatlı alternatif olabilir .
Börek ( Sodali tercihim bir gün önceden yapıp buzluğa atabilirsiniz . Mesela bir kısmını peynirli bir kısmını patatesli ya da kıymalı da yapabilirsiniz tercihleri olur )
Zeytinyağlı yaprak sarma
Yoğurtlu bir salata ( mevsimine göre herşey olabilir )
Bu arada yemek şeklinde olup akabinde pasta kesilicekse yine zeytinyağlı fasulye ya da taze börülce falan da olur. Çeşit sayisi gelicek kişi sayısına ve gelecekleri öğüne de bağlı şekillendirilir.

Back
X