Doğum Günü Hediyesi

CoffeeWithChocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
247
53
43
Sevgilime doğum günü hediyesi hazırlıyorum. Her yaşı için bir hediye aldım ama son birkaç günüm kaldı ve eksiklerim var.

2000lerin başında 11 yaşındaydı 11, 12, 13, 24 yaşta eksiklerim var. Ne alacağımı bulamadım. Bir yardımcı olur musunuz? Ne alınırdı o zamanlar bu yaşlarda çocuğa? Çok az zamanım kaldı yardımcı olur lütfen :)

11 yaşında çocuğa alınacak hediyeyi 25 yaşındaki sevgiliniz napıcak acabası kafam karıştı :)

11 yaşında çocuğa alınacak hediyeyi 25 yaşındaki sevgiliniz napıcak acabası kafam karıştı :)

Valla saklasın bir zahmet ben o kadar zahmet edip binbir anlamlı şey bulmuşum çöpe atacak değil ya

11 yaşına hitap edecek bi hediye aldınız diyelim.. Sevgilinizin ne işine yarayacak bu? :)

Merak ettim doğrusu, 1 yaş için emzik mi aldınız?
:)

Saklayacaaak
Küçük ayrıntıları ve özen gösterilmiş şeylerin değerini bilen birisi olduğu için çok beğeneceğini düşünüyorum hediyemi. Bir yaşı için de emzik değil ama yeni dişi çıkan bebekler için kullanılan şu şekilli ıvır zıvırlardan aldım, bence çok da sevimli oldu

Çok değişik bir fikirmiş benim çok hoşuma gitti baya uğraşılacak bir şey bence helal olsun kıymetinizi bilsin valla
11 yaşında oyuncak arabalar vardı küçükken böyle tüpcü arabaları arkasında tüpler olurdu.
12 yaşında da boncuklu tabanca olurdu. Ya da böyle ışıklı tabancalar.
13 yaşında da su tabancası herhalde oyuncak top felan.
24 yaşında ise güzel bir gömlek olabilir ya da düğme kravat cüzdan kullanıyorsa tesbih

Oyuncak araba ve su tabancası aldım,iş makinesi aldım çocukken özel bir merakı varmış onlara, bir de geriye doğru çekince ileri giden arabalardan aldım Mustang sanırım modeli de :)

Spor giyinen biri ve tespih sevmiyor pek, gömlek olabilir aslında düşündüm de... Ama daha özel bir şey istiyorum galiba ben. Bu gece büyük kısmını hazırlayıp fotoğraflayacağım, o zaman burada da yazarım neler paylaştığımı ay çok heyecanlıyım :)

Bilir kıymetimi ya bilmeyecek olsa yapmaya hevesim olmazdı ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…