merhaba benim yeni ayrıldıgım erkek arkadasım var sebepsiz bir ayrılık ama dönmuyor ben cok uzuluyorum ekimde doğum gunu ve ben hedıye almak ıstıyorum tabi boşver ne hedıyesı alıosun dıyeceksınız bılıyorum ama cıkarken cok ıstıyodum hedıye almak ama alamamıstım gondermeyı cok ıstıyorum hedıye kendısı akrep burcu çok degısık ılgınc bırsey almak ıstıyorum ona benı guzel hatırlayabılecegı ve farklı bır hedıye kendısı polis belkı yardımcı olur fıkırlerınız hakkında ben bır turlu bırsey bulamıyorum saat bıleklık forma vesaire istemıyorum ilginç ve farklı bır hedıye arıyorum yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar ben pek takıp edemıyecegımforumu nete pek gıremıyorum ekımde de dogum gunu arada ugrayıp yorumlarınızı ıncelıycem bana yardım edın lutfennnn(( yanınada guzel şeyler yazmak ıstıyorum belki bir faydasını gorurum onu gerı kazanmayı cok ıstıyorum ((şimdiden cok saolun arkadaslarr
Bana kalırsa,etkileyici ve gönül çelici bir hediye fikri,buradan çıkmaz.
Neden dersen,biz erkek arkadaşını tanımıyoruz,ilişkinizi bilmiyoruz.
Onu etkileyecek hediye,öyle bir şey olmalı ki...Vay be,nelere dikkat etmiş,nasıl aklına yazmış,ne kadar önem vermiş demeli.
İkiniz arasında bahsi geçmiş bir merak,onun içinde kalmış bir özlem,gerçekleştiremediği bir hobi veya aranızda özel olan bir günün-anın hatırası gibi...
Çok ince bir noktadan yakalamalısın.Onu da biz bilemeyiz.
Yani öyle kalpler,notlar,resimler gibi şeylerle özel bir hediye yaratamazsın bence.
ya arkadaslar aklıma birşey geldı biz arkadastık o zamanlar konusurken alışkanlık yaptıgını ve yastıga sarılıp uyudugunu anlatmıstı öyle hatırlıyorum acaba aşk yastıkları var 2 tane alsamda yanına mektup tarzı duygularımı yazsam olur mu basıt ve sacmamı olur yoksa bırde ısyerıne gondercem ev adresını bılmıyorum belkı bulabılırım ama buyuk ıhtımal bulamıycam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?