How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum günü hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??

Konuyu netleştirmek adına soruyorum. Domates , biber gibi sebze fidelerini yetiştirmeyi sevdiğiniz için mi dikilmiş fideler ; yoksa domates, biber sevdiğiniz için mi ?

İlkiyse güzel bir düşünce. Sizin gönlünüzden geçen nedir ?

Mutlu olurum trip atacak halim yok yani sonuçta seviyormuşun

Beğenmediniz mi? İlk olmuş onuncu olmuş,ne önemi var ki? Bence gayet güzel bri hediye. Emek vermiş, seveceğini düşünmüş, mutlu etmeye çalışmış. Kredi kartını kullanıp ortak hesabınızın parasıyla pahalı çanta alsa daha mı mutlu olacaktiniz?
Hayır anlamıyorsunuz, aksine böyle birşey çok hoşuma gider ama bahsettiğim kişi benim kocam değil 😂 olayın içinde farklı şeyler var anlatamıyorum😂
Beğenmediniz mi? İlk olmuş onuncu olmuş,ne önemi var ki? Bence gayet güzel bri hediye. Emek vermiş, seveceğini düşünmüş, mutlu etmeye çalışmış. Kredi kartını kullanıp ortak hesabınızın parasıyla pahalı çanta alsa daha mı mutlu olacaktiniz?

L
Adam sizin bitki yetiştirmeyi yada organik sebze üretmeyi tüketmeyi sevdiğinizi biliyor, bu durumu aklına yazıyor önemsiyor, sizi mutlu etmek için sizin sevdiğiniz birşey yapıyor, sizin için bir can ekiyor yine de yaranamıyor mu?
Vay arkadaş…. bu kadar yumuşak kalpli ince düşünceli adamı üzmeyin ya
Adam ruhuyla seviyor sizi farkında mısınız
Arkadaşlar sakin olun bu ne hiddet 😂 bahsettiğim adam benim kocam bile değil

Yahu sadece soru sordum,ne kıymet bilinmezligim kalmış ne gösteriş meraklıligim 😂 olayın benimle uzaktan yakından alakasi bile yok.Bu olayı yaşayan kişi benim karşı komşum.kendisi gelip bana bizzat sen olsan ne hisederdin dedi bende siz hanimlara sorup herkesin bakış açısını sormak istedim bu kadar.zaten ortada lüks meraklısı olan biri yok, olayı geniş kapsamlı bilmediğiniz için yorum yaparken hakaret varı konuşmayın lütfen

Yahu sadece soru sordum,ne kıymet bilinmezligim kalmış ne gösteriş meraklıligim 😂 olayın benimle uzaktan yakından alakasi bile yok.Bu olayı yaşayan kişi benim karşı komşum.kendisi gelip bana bizzat sen olsan ne hisederdin dedi bende siz hanimlara sorup herkesin bakış açısını sormak istedim bu kadar.zaten ortada lüks meraklısı olan biri yok, olayı geniş kapsamlı bilmediğiniz için yorum yaparken hakaret varı konuşmayın lütfen
Mesajlardaki hakaret nerde onu göremedim ama😜😜

Başta belirtebilirdiniz de soru sordunuz herke fikriniz yazdı

Arkadaşlar sakin olun bu ne hiddet 😂 bahsettiğim adam benim kocam bile değil
E koca sizin koca değil, elin kocasının ince düşünceli hareketini neden konu açtıniz ki? Abiniz mi yoksa bu adam? ,"Yengemi sevmiyor bence( :KK53: )" diye mi düşündünüz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??
Demekki sandığınız pembik gelin adayı olmak zor,araya ihtiraslar giriyor... bence harika düşünceli bir eşiniz var...

Ben inanmadım bu duruma..

Ilginc bir supriz hic akla gelecek bişey degil. Ama hos hareket ilk yada son önemli değil aslolan düşünmek. Ben isterdim enteresan fikirli kutlama.

Peki siz ne düşünüyorsunuz adami balkonda uğraşırken görmüş olmalısınız sizce romantik mi bu hareket.

E koca sizin koca değil, elin kocasının ince düşünceli hareketini neden konu açtıniz ki? Abiniz mi yoksa bu adam? ,"Yengemi sevmiyor bence( :KK53: )" diye mi düşündünüz?
Yengem yok benim 😂 ayrıca istediğimi sorma özgürlüğüm var,bı cevaplamak istemezsiniz oda sizin özgürlüğünüz,duyar kasmaya gerek yok

Birine bi hediye verdiğimde sadece gözlerindeki ışığı görmek isterim banada bu yüzden hediye verilsin isterim gözlerimde ki ışık için yoksa pahalıymış ucuzmuş ne önemi var çok ince bi hareket olmuş seviliyorsunuz

Yengem yok benim 😂 ayrıca istediğimi sorma özgürlüğüm var,bı cevaplamak istemezsiniz oda sizin özgürlüğünüz,duyar kasmaya gerek yok

İstediğinizi sorun tabi , yalnız "koca sizin kocanız değilse , ortada koca /bitki ekimi/ balkon yoksa bir zahmet konuyu açarken ; farz edelim ki , mesela yazın da insanlar da ona göre karar versin yazıp yazmayacağına.

Hayali kocanız ve bitki fidelerinizle mutluluklar mı dileyelim , ne diyelim.

Cok tatlı bir hareket bence. İlla maddi karşılığı olması gerekmez emek vermiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back