- 9 Nisan 2022
- 52
- -10
- 8
- 31
- Konu Sahibi Berremozaikk
-
Peki kutlayacağız ilk doğum günüyseBen şirin bulurdum yaaa , kıyamam
Sevdigim birsey için uğraşması, çaba sarfetmesi cok cool bir hareket. Bu ne parayla ne de başka birseyle alınacak birsey. Cok cok mutlu olurdumArkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??
Beğenmediniz mi? İlk olmuş onuncu olmuş,ne önemi var ki? Bence gayet güzel bri hediye. Emek vermiş, seveceğini düşünmüş, mutlu etmeye çalışmış. Kredi kartını kullanıp ortak hesabınızın parasıyla pahalı çanta alsa daha mı mutlu olacaktiniz?Peki kutlayacağız ilk doğum günüyse
Öyle olmalıymış dmek kiBeğenmediniz mi? İlk olmuş onuncu olmuş,ne önemi var ki? Bence gayet güzel bri hediye. Emek vermiş, seveceğini düşünmüş, mutlu etmeye çalışmış. Kredi kartını kullanıp ortak hesabınızın parasıyla pahalı çanta alsa daha mı mutlu olacaktiniz?
çok sevinirdim ince düşünmüş eşinizArkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??
Bence gayet şirin bir hareket , ben cok sevinirdim eşim böyle birsey yapsaArkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??
Adam sizin bitki yetiştirmeyi yada organik sebze üretmeyi tüketmeyi sevdiğinizi biliyor, bu durumu aklına yazıyor önemsiyor, sizi mutlu etmek için sizin sevdiğiniz birşey yapıyor, sizin için bir can ekiyor yine de yaranamıyor mu?Arkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??
ben sevınırım:) mısal karanfılı cok seveerım her turlu bıtkıyı yetıstırdım karanfıl olmadı bı turlu ınat gıbı.. babam anneler gununde almıs:)) kocam da bılıyor yerımı gogumu gulle donatana kadar bı saksı karanfıl alabılırdı ama almadı :)) babamınkı tabıkı duygulandırdı... onun gıbı bısı bu da.. ama sen hoslanmamıssın durumdan bellı kı? daha asortik bısı bekledın suprızler yemekler.. 2 3 bıtkı bıseye benzemedı tabı.Peki kutlayacağız ilk doğum günüyse
Evet çünkü instagramda paylaşabilecektiKredi kartını kullanıp ortak hesabınızın parasıyla pahalı çanta alsa daha mı mutlu olacaktiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?