Doğum günü hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??
Sevdigim birsey için uğraşması, çaba sarfetmesi cok cool bir hareket. Bu ne parayla ne de başka birseyle alınacak birsey. Cok cok mutlu olurdum

Peki kutlayacağız ilk doğum günüyse
Beğenmediniz mi? İlk olmuş onuncu olmuş,ne önemi var ki? Bence gayet güzel bri hediye. Emek vermiş, seveceğini düşünmüş, mutlu etmeye çalışmış. Kredi kartını kullanıp ortak hesabınızın parasıyla pahalı çanta alsa daha mı mutlu olacaktiniz?

Öyle olmalıymış dmek ki

Ben seviyorum diye uğraşmış mutlu olurdum ben.
Bir de üzerine pasta kesersek daha ne olsun.

Ben parayla alınmış hediyeye hiç değer vermem. Parayla beni anlatan, beni hatırlayıp alınan bir şey olsa evet,onu severim tabii.
Konuştuğum kişi uzak asya ülkesine tatile gitti. Orada medeniyetten uzak bir yerde birkaç gün yerlilerle yaşadı falan. Yerliler göstermişler kilden nasıl eşya yaptıklarını,o da beni hatirlamis, belki tekrar görüsursek veirrim diye ona lakap taktigim hayvan figüründen bir şey yapmış. Sonra neyse ki geldi de elden verebildi. Bu kişi para birimi benden 16 kat değerli biri. İstese bana çok daha güzel hediyeleri hiç zorlanmadan alabilir. Ama ben o kilden hayvani o kadar sevdim ki , arkasına kup takip kolye mi yapsam, yakaignesi mi yapsam,evimde mi sergilesem bilemedim. Bence benden uzaktayken bir gün belki veririm diye yapıp koruya koruya getirdiği o kil heykeli Victoria secret parfümlerinden cok daha kıymetli.
Kendi kocam da ilk doğumgünümde ben seviyorum diye balkona sebze ekse marka çanta almasından çok daha çok mutlu olurdum herhalde. Çanta dediğin nedir ki? Koca senin değil mi? Adamın kredi kartıyla zaten kendine de alırsın istersen:)))

Arkadaşlar eşiniz doğum gününüz için sırf seviyorsunuz diye siz disardayken, balkonunuza biber,domates tarzı saksı bitkileri ekse ne düşünürdünüz ??
Adam sizin bitki yetiştirmeyi yada organik sebze üretmeyi tüketmeyi sevdiğinizi biliyor, bu durumu aklına yazıyor önemsiyor, sizi mutlu etmek için sizin sevdiğiniz birşey yapıyor, sizin için bir can ekiyor yine de yaranamıyor mu?
Vay arkadaş…. bu kadar yumuşak kalpli ince düşünceli adamı üzmeyin ya
Adam ruhuyla seviyor sizi farkında mısınız

Peki kutlayacağız ilk doğum günüyse
ben sevınırım:) mısal karanfılı cok seveerım her turlu bıtkıyı yetıstırdım karanfıl olmadı bı turlu ınat gıbı.. babam anneler gununde almıs:)) kocam da bılıyor yerımı gogumu gulle donatana kadar bı saksı karanfıl alabılırdı ama almadı :)) babamınkı tabıkı duygulandırdı... onun gıbı bısı bu da.. ama sen hoslanmamıssın durumdan bellı kı? daha asortik bısı bekledın suprızler yemekler.. 2 3 bıtkı bıseye benzemedı tabı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…