Doğum günü hediyesi için önerileriniz nelerdir ?

NesSquik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
41
0
36
İstanbul
1.5 yıllık sevgilimle 2 gün önce bazı sorunlarımızdan dolayı ilişkimize bir süre ara verdik.. Sürekli kavga etmeye başlamıştık ve bu bizi birbirimizden soğutmaya başlamıştı daha da yıpranmak yerine bitmemesi için bi müddet ara verip, kafamızı dinlemek istedik.. ve yarında doğum günü, acaba ona mesaj atmalımıyım.. yada atmalıysam nasıl bir mesaj atmalıyım .. bilmiyorum yaa .. yardımcı olurmusunuz ..

peki senin doğum günün olsaydı,onun msj atmasını ister miydin?
bence güzel dileklerde bulunduğun bir msj atabilirsin
onun bu gününü hatırlamış olmaktan mutluluk duyacaktır

Tehlikeli hareketler bunlar...
Gerçekten sıkıldıysa doğumgünü diye mesaj atarsanız "Bir karar alındı arkasında durulmadı" diye düşünür. Mesaj atmazsanız "O da dünden razıymış zaten" der "mesaj atanlar"a kayar ilgisi...
Anlayacağınız o gerçekten sıkıldıysa ne yaparsanız yapın bir süre kafa dinleyecek ve sonrasında bıraktığınız yerde bulamayacaksınız onu...
Yok gerçekten seviyorsa (ki gerçekten seven ara verme kararı almaz, yoz ilişkilerin garip durakları bunlar) doğumgünü mesajı atsanız da atmasanız da yakında "ses verir."
Sürekli kavga eden çiftler "boks maçındaki aralar" gibi soluk almaz, sorunları konuşur, hala çözemiyorsa sık görüşmez, bir müddet kendini dinler ama "ara verelim" diye ortak bir karar almaz zira bu süreçte "başını şişirmeyecek" bir partner bulabilir her iki taraf da... Duygular değişir, kimse bıraktığınız yerde beklemek zorunda değil. Hele günümüzde teknolojinin bu hızla geliştiği, telde ve nette "kafa karıştırıcı" her türlü ihtimal varken...
Sözüm tartışıp ayrılan, sonra "onsuz olamayacağına karar veren çiftler" için değil. Bakın bu daha doğaldır, anlaşamayacağını düşünürsün, her şey bitti dersin, dayanamıyorsundur çünkü... Ardından onsuzluğa dayanamayacağını düşünür tekrar bir araya gelirsin ama sakinken, ortada kavga gürültü yokken, bilinçli ve gayet soğukkanlı "ben sana tahammül edemiyorum, git bir süre görmeyeyim seni" denmesi hayra alamet değildir. şakkıdı
Lafı epey uzattım, kısası şudur; "ara verme" kararı alan biri olarak doğumgününde mesaj atıp atmamaktan daha büyük riskler var, dikkatli olun derim... sengözlerimebaksanab

yaşım 30 ergenlikten bu yana bu iliikiye ara vermenin ne demek oldunu bi türlü anlamam.bi ilişki ya biter ya devam eder.bence burda bi sakatlık var zaten.nese sorunuzu cvplayım ben olsam bende atmazdım

bence ara vermek demek "bitti" demektir. bu yüzden atma derim.

illa atacağım diyorsan sade bir mesaj at .
"doğum günün kutlu olsun" yeterli.

insan içinde bulunduğu ilişkiyi gözlemleyemiyo malasef...

eğer ara vermeyi sen dile getirdiysen msj atmazsan karşı taraf senin ondan tamamen ayrıldığını düşünebilir. oyüzden atmalısın...

ama eğerki ara vermek isteyen karşı tarafsa... genelde erkekler ilişkiden sıkıldıklarında ve uzun bir ilişkiyi nasıl bitiriceklerini bilmedikleri için "ara verelim " derler. ve böylece bitirmenin ilk adımını atmış olurlar. eğer o ara vermeyi istediyse kesinlikle atma mesaj.

eğer ikiniz ortak karar verdiyseniz. bu birbirinizi hiç aramıycaksınız konuşmuycaksınız anlamına gelmez. gönül zaten laf dinlemez sende o da birbirinizi seviyorsanız ve ara vermek ortak kararınızsa neden mesaj atıp da doğum günü nü kutlamayasınkii... ve ara versenizde kalbinin hala onun için çarptığını belirten anlamlı bi mesaj atabilirsin bence sositososito

Bitti demek yada diyememek ikiside çok yıpratır hele ki bitti diyip tekrar dönüp başlamak en acısı kalp yaşamıştır o süreci duyabilmiştir o sözü sevgiliden.
Seven zaten kolay kolay bitti diyemez ama insan sevdiğiylede sorunlar yaşayıp yıpranabiliyor ara vermek düşünmektir,onsuzluğa alışabilirmiym süreci değildir bence.
Bitti demektense ara vermeyi tercih ederm.
Ve tabiki de doğum gününü kutlamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…