- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
-
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
selam günlük ben geldim, aksam misafirlerimiz vardi yeni gitti, ayyy aksam yemegi yerine neler yedim neler yaa. resmen 14 günlük dikkat etme olayinin acisini cikardim sanki. pisman miyim? hayir. annemin yaptigi börekleri kurabiyeleri sarmalari öyle özlemisim ki. bi daha ne zaman yiycem dedim ve baya bi yedim hepsinden. menü paylasmiyorum ama bilin yani cok yedigimi. bugun jillian yapamadim hem cok yogundum hemde midem bulaniyordu sabahtan. ama az önce 120 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim. mekik ve suqat in mola günüydü zaten bugun. yarindan itibaren son gaz devam ediyorum. bir de her gören cok zayiflamissin dedi yaa cok mutlu oldum. ama bu kadar abartili yeme olayim ilk ve sondu emin olun yani. özlem giderdim ondan böyle oldu.
yok tatlim ben hep diyet modunda oluyorum da o hedefe ulastiktan sonra koruma modunda diyette olucamMadem ki son diyorsun o zaman problem yok.Doğumgünü hedefine bence ulaşırsın ama yine de o günden sonra bir süre daha rejime devam etmeni tavsiye ederim sana. Çünkü verdiğin kiloların hepsi yağdan gitmemiş olacak ve kısa bir sürede bir kısmını geri alırsın diye düşünüyorum. (tabi su olan kısmını) Bence fazladan bir kilo daha verebilirsin. Ama tabi sen bilirsin.
yok tatlim ben hep diyet modunda oluyorum da o hedefe ulastiktan sonra koruma modunda diyette olucam
Bir de halen gecmedi yeme ataklarim, bugun de berbat bi sekilde sürekli biseyler yiyorum, yarin mutlaka burada ve senin günlügünde kaldigim yerden hatta daha istikrarli ve kararli bir bicimde devam edicem. Evet yine bi baloncuk yeme ataklari vakasiyla basbasayiiim
baloncuk canım slmlar
sen azimli kızsın hemen toparlarsın
seni biz bile tanıdık sayılır azim ve kararlılık insanı hedefine ulaştırır
kendini üst üste çok sıktın vücudun firar etmek istedi o kadarcık müsade et kendine lütfen