- 10 Kasım 2012
- 835
- 6
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
Hayirli olsun tatlim insallah bu sefer inersin istedigin kiloya 💓💓
Ben seni hep 25 26 saniyorduum
Ne zaman dogum gunun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun tatlim insallah bu sefer inersin istedigin kiloya 💓💓
Simdiden dogum gununu kutlarim canim :)insallah canim yok yaa kücügüm daha ben 25 subat canim. bu arada sen naptin ? en son dukan yapiyordun sanirsam
Simdiden dogum gununu kutlarim canim :)
Dukani biraktim ve hizla kilo almaya basladim bugun testler yaptirdim hipoglisemi cikti diyetisyene gidicem canim bu yuzden malesef bu hastalik yapiyormus kiloyu
Bakarsin gelirim buraya bende :) ama once su diyet listesini almam gerek dökuluyormusum resmen haberim yokmus
Selam.
Çok istikrarlısın :) tebrik ediyorum
Yaptığın egzersiz sporlardan bana da bilgi verir misin ? Ne zaman ne kadar yapiyorsun :)
Çok teşekkür ederim gayet detaylı anlatmıssın güzelce not alıp baslayacagm ben de bugun :) :) :)
Ah, ah, ben seni artık yalnız bırakır mıyım? :)
1 şubatta tartılacağım demişsin ilk yazında ama daha sonuç yok. Başka güne mi erteledin tartılmayı? Doğumgününe de pek bir şey kalmamış, hadi bakalım, en hızlısından gitsin kilolar...
bugun ilk kez yavas yavas kahvalti etmeyi denedim :) harika biseymis. hem yiyeceklerin tadina variyorum hem de gözüm doyuyor.haftanin 5 günü saat 8 de baslayan dersler yüzünden hizli hizli yemek yemege iyice alismistim. ama böyle daha güzelmis. internette takildim yemek yyerken aslinda yanlis bir sey ama diger türlü dikkatimi yemege verince 5 dk icinde bitiyor önümdeki tabak,simdi ise tam yarim saat sürdü kahvaltim aksam yemeginde de ayni seyi deniycem artik. hazir tatildeyken alistirayim kendimi buna
sporlari eksik yazmisim yaa 75 squat, 75 mekik cektim :)
harika gidiyorum 3 gündürr
Cok tesekkur canim benim burdayim az kaldicok gecmis olsun canim, acil sifalar versin Rabbim. kapim her zaman acik biliyorsun
ah sagol canim tamam ben sonuc aldikca yazarim kiz az yemiyorum aslinda yaa, ne zaman doyduysam o zaman kesiyorum yemek yemeyi bi gideyim memlekete de kahvaltilar baya yogun olacakBen de aynen öyle yapıyorum kahvaltımı, internetin başında en az 30 dakika... Ama insan doyduğunu anlyıoru en azından. :)
Hep böyle gitsin.
Baloncuğum bir şey rica edeceğim senden. Gillian'ın 30 day shred'ini ben de yapıyordum bir aralar ama o zamanlar çalışıyordum ve bir süre sonra o yorgunluğu kaldıramayıp bırakmıştım. Sonuç almaya başlar gibi olmuştum. Karnım biraz daha sıkılaşmıştı, bacaklarım incelmişti sanki... Ama devam edemediğim için 30 günlük bir sonuç göremedim. Şimdi de bu kilodayken hoplayıp zıplarsam bir yerimi kırarım diye başlayamıyorum. Sen sonuç gördükçe yazar mısın buraya? Gerçi yanında başka hareketler de yapıyorsun ama yine de yaz. Tartı sonucundan ziyade, görüntüsel sonuçtan bahsediyorum... Çünkü zaten bayağı az yiyorsun, tartı illaki fark edecektir, spor yapmasaydın bile bayağı bir fark olurdu diye düşünüyorum.
Aslında bu kadar az yiyene cırlardım ben ama sen hem kısa süreliğine böyle yapacaksın hem de işin ucunda doğumgünün var diye bir şey demiyorum. :) Yol boyunca yanındayım.
Daha dün "Şu koca kk'de düzenli takip edebileceğim bir tane günlük yok." diyordum, bugün seni buldum.