doğum günü fikirlerinizi alabilri miyim:( lütfen yardımcı olun

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaşlar ben bir cafede arkadaslarla oturup dogum gunumu kutlayacağım ve aralarında sevdıgım cocukta olucak. Pastayı kesip cafede oturduktan sonra ne yapacagımızı bılmıyorum yanı pasta işi falan en fazla yarım saat oturma konusma muhabbette yarım saat sürse 1 saate herşey biter. oldu bittiye getirmekte istemiyorum. Daha sonrasında napabilriz nereye gidebiliriz yada farklı bişi yapılabilir mi? sürekli oturucakmıyız gittiğimiz yerde aklıma hiç bişeyde gelmıyor. yardımcı olursanız sevınırım.

Pastane yerine barı tercih etseniz...
Hem alkol alınır hem müzik dinlenir hem de muhabbet süper olur.
Böylece gece uzun olur!!!

ay kıyamam :) ne güzel heyecanlar bunlar. bence de pastane olmasın. uzun uzun oturulacak cafeler var. nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama. kalabalık grup olacaksanız hem yemek yiyebileceğiniz hem de çay-kahve- içecek içebileceğiniz yer olabilir. önceden rezervasyon yaptırırsınız. önce yemekler yenir sonra pastayı getirirler fotoğraf çekme çay-kahve muhabbet derken en az 2-3 saat sürer bence. siz de böylece kaynaşma fırsatı bulursunuz çocukla:) ama mutlaka yan yana oturmaya çalışın :)

fikriniz için teşekkür ederim ama yemek yenilmiycek sadece pasta kesicez :) kısa olur diye düşündüm o yüzden hemen bitsin istemedim o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var

istanbulda mısını? pastanede 1 saat kalsanız oradan da oyun falan olan bir kafeye geçseniz. kalabalıkça tabu, okey... vb. oynayabilirsiniz. bowlinge gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…