doğum günü fikirleri :)

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar merhaba,
eşimin pazartesi eşimin doğum günü. eşimle flörtümüz nişanlılığımız evliliğimiz derken 8 yılı geride bıraktık. ve tahmin edersinizki d. günü, tanışma, sevgililer vs. vs. günlerde alınabilcek herşeyi aldım. ramazan olduğundan evde bir iftar vericem. arkasından da pastasını kesicez. ama hediye ne alsam. kıyafet, ayakabı, cüzdan, telefon, traş makinesi hatta arabasına koltuk kılıfı, bile aldım . başka bir fikir verin bana lütfen ya. bu arada fotoğrafçı olduğum için evimizde her türlü albüm foto ve dijital ürünler var ... olta takımı, ayakabıları herşeyi var napsam acaba ya

Son düzenleme:
Bir kutu hazırla,o kutunun içine sevdiği şeyleri koy.Mesela çikolata,anahtarlık,çakmak ,parfüm,dergi ya da kitap,2012 ajanda ve doğum günü işaretlenmiş kısa bir not...,çorap,kravat ya da bir tişört ekleyebilirsin bu seçenkeleri eşinin zevlerine göre düzenle.Küçük parçaları ayrı ayrı paketle.kutunun en üstüne bir ayna koy aynanın üzerine işte ben şuan gördüğün gözlere meftunum gibi birşey yaz...Ya da ayna yı eline aldığı an okuyabileceği bir iltifat...Çok mutlu olacağına eminim.

Bir kutu hazırla,o kutunun içine sevdiği şeyleri koy.Mesela çikolata,anahtarlık,çakmak ,parfüm,dergi ya da kitap,2012 ajanda ve doğum günü işaretlenmiş kısa bir not...,çorap,kravat ya da bir tişört ekleyebilirsin bu seçenkeleri eşinin zevlerine göre düzenle.Küçük parçaları ayrı ayrı paketle.kutunun en üstüne bir ayna koy aynanın üzerine işte ben şuan gördüğün gözlere meftunum gibi birşey yaz...Ya da ayna yı eline aldığı an okuyabileceği bir iltifat...Çok mutlu olacağına eminim.

önerin güzel ama ben bir kere şöyle yapmıştım. şöle küçük sevimli bir sandık şeklinde bir kutu aldım en altına da ayna yerleştirdim. üzerine de gül yapraklarıyla doldurdum. en üstüne de bir not yazdım. DÜNYANIN EN GÜZEL GÖZLERİ KİMDE BİLMEK İSTİYORSAN GÜL YAPRAKLARININ ALTINA BAK DİE :)) çok beğenmişti.

Back