Dogum gunu fikirleri

Turkuaz07

O bir kız, o bir BURÇE annesi
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
332
590
33
Antalya
Kizim henuz 6 aylik fakat ilk dogum gunu heyecani simdiden sardi. Cakil temali dusunuyoruz esimlede konsepte uyacagiz renkleri turuncu ve yesil malum bu renklerde sus bulmak cok zor fikirleriniz var mi sus icin? Hemde birbirimize yardimci olalim

Benim oğluşumda 10 aylık
Yaşına az kaldı... Herkes hep mavi rengi tercih ettiğinden bende başka renk istiyorum:) kırmızı ,turuncu veya yeşil olabilir bende araştırıcam bizim buralarda parti malzemeleri satan bi yer var oraya gidip bakmam lazım:)

Benim oğluşumda 10 aylık
Yaşına az kaldı... Herkes hep mavi rengi tercih ettiğinden bende başka renk istiyorum:) kırmızı ,turuncu veya yeşil olabilir bende araştırıcam bizim buralarda parti malzemeleri satan bi yer var oraya gidip bakmam lazım:)
Ben gidip baktim yesil ve turuncu renkler cok azdi olani aldim erken basladim biraz parti malzemeleri satan yerlerde de o renklerden cok yok evde kendimin yapabilrcegi suslere bakiyorum artik evet hep pembe mavi kirmizi tonlari var

Ben gidip baktim yesil ve turuncu renkler cok azdi olani aldim erken basladim biraz parti malzemeleri satan yerlerde de o renklerden cok yok evde kendimin yapabilrcegi suslere bakiyorum artik evet hep pembe mavi kirmizi tonlari var

Aynen hep aynı mavi ve pembe sanki başka renk yok:)... balonlarıda farklı renk alıcam balonlar renk renk oluyor zaten başka ne gibi süs almak lazım pek bilgim yok bu konuda ama böyle top gibi olan süslerden görmüştüm iyiki doğdun yazan süsler falan var
Bide kürdanlar

Aynen hep aynı mavi ve pembe sanki başka renk yok:)... balonlarıda farklı renk alıcam balonlar renk renk oluyor zaten başka ne gibi süs almak lazım pek bilgim yok bu konuda ama böyle top gibi olan süslerden görmüştüm iyiki doğdun yazan süsler falan var
Bide kürdanlar
Iste o top gibi olan fener benzeri seylerdeb aldim bende farkli konsept dusunuyorsan kurdanlari falan netten yaptir adina ozel iyi ki dogdun yazilarini da reklamcilarda yapiyorlar ama nette daha uygun ben konsepte uygun nette buldum sticerler iyi ki dogdun yazisi kurdan magnet vs bide tabak bardak cattalar ama onu konseplileri pahali ben rengine uygun aldim uzerlerine bastiracagim sticerleri yapistirmayi dusunuyorum

Bide kürdanlar
Bide pasta malzemelerine bakin konsepte uygun renkte suslemelik sekerlemeler var

Bide pasta malzemelerine bakin konsepte uygun renkte suslemelik sekerlemeler var

Teşekkür ederim bakarım:)
Ben öyle geniş çaplı bişey almayı düşünmüyorum çünkü pahalı oluyor fazla bütçemiz yok o yüzden kendi çapımızda ufak tefek bişeyler bakıcam zaten kendi aramızda yapacağız

Back
X