- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- Konu Sahibi sassyassyy
S sassyassyy şöyle düşün canim.. o öyle. Anneni olduğu gibi kabul et. Tartışmaya girme. Çünkü bazi insanlarla bu işin sonu yok canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Burada bir anlayış sorunu var gibi duruyor. Planınız olabilir, bozmak istemeyebilirsiniz. Bugün ya da yarın güzel bir yemekle annenizle vakit geçirirdiniz. Sevgilinize gösterdiğiniz anlayıştan dolayı böyle düşündüm. Sorun vakit olmaması değil kaba ve kırıcı konuşmak diye düşünüyorum. Keşke bu durumu babanıza ve sevgilinize yansıtmasaydınız. Belki de telefon edip durumu onlara açıklayabilirsiniz. Her şey güzellik ile çözülür.
Bu konuda haksız görmedim açıkçası sizi. Umarım çözülür, üzülmeyin.kendisine zaten bugün planım var cumartesi olur dememe rağmen ısrar ettiği için bu duruma geldik. o bana saydırınca ben de kendimi tutamadım. hallederim umarım olayın babam ve sevgilim boyutunu da.
valla hayat tecrübelerime göre her anne baba kalıcı değildir nokta netO degilde etrafindakilere acıdım cidden..annene sinirlenip babana o sekilde davranman sonrada sevgilinle kavga etmen utanç verici..
Biraz relaks olmak lazim zaten hep arkadaşlarınla kutluyormuşsun bu senede anne ve babanla kutlayabilirdin gece zaten gecekmişsin sevgilinin yanina..
Şu 3 gunluk dunyada kimse icin anne babani kirma helede bugün var yarin yok olan arkadaşlar için..arkadas bir yanlışta donup gider ama anne baba kalıcıdır..
Evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum..ama bir anne olarak kizimin dogum gününe yer ayirtmisim hemde baska bir şehire gidip geldigim yorgun oldugum halde..bana tamam deyip sonradan arayip kafana gore iş yapiyorsun deyip bide üstüne kavga eden bir kizim varsa!! Ne yapacagimi sasiririm heralde(konu sahibinin babasi yerine koyup düşündüm )valla hayat tecrübelerime göre her anne baba kalıcı değildir nokta net
dışardan bakınca haklısınız öyle görünüyor ama üyenin iç dünyasını geçmişte yaşadıklarını bilemeyiz.Tepkisinin kendince haklı sebepleri olabilirEvet kesinlikle bende öyle düşünüyorum..ama bir anne olarak kizimin dogum gününe yer ayirtmisim hemde baska bir şehire gidip geldigim yorgun oldugum halde..bana tamam deyip sonradan arayip kafana gore iş yapiyorsun deyip bide üstüne kavga eden bir kizim varsa!! Ne yapacagimi sasiririm heralde(konu sahibinin babasi yerine koyup düşündüm )
banım az önce açılmış 5 gun banlı bir gün burdayım 1 aydır.korkuyorum noption yorum yapmaya ahahaakuzuuu kaç oldun yaklaşıyon mu bana
programı bozmasan iyiymiş neyse artık yarın çıkartırsın acısını.
kafanı koltuklara vurmasanda iyiymiş:)
sen gayet sağlam ilerliyorsun aslında ama şu an farkında değilsin. sadece daha az cırla emi..
nice nice yılların olsun öpüyorum çok