Dogum gunu 🔮

Doğduğu güne ve yıla ait takvim yaprağı yada gazete satılıyor internette. Bence değişik ve anlamlı bir şey. Sevgilinin adına bağışta yapabilirsin, o sertifikayıda çerçeveletip verebilirsin. TEMA olur mesela, onun adına bir ağaç olması çok hoş olur. Sevdiği yazarın bir kitabını alabilirsin, ilk baskısı olabilir mesela. Kavanoza notlar atmak, çikolatalar jelibonlar vs hoş düşünülmüş şeyler fakat erkekler bizim kadar beğenmiyor onları o kadar eminim ki. O yüzden daha çok ihtiyaca yönelik bir şey alıp yanına da yüzünü gülümsetecek ufak bir şey olmalı diye düşünüyorum.

Doğduğu güne ve yıla ait takvim yaprağı yada gazete satılıyor internette. Bence değişik ve anlamlı bir şey. Sevgilinin adına bağışta yapabilirsin, o sertifikayıda çerçeveletip verebilirsin. TEMA olur mesela, onun adına bir ağaç olması çok hoş olur. Sevdiği yazarın bir kitabını alabilirsin, ilk baskısı olabilir mesela. Kavanoza notlar atmak, çikolatalar jelibonlar vs hoş düşünülmüş şeyler fakat erkekler bizim kadar beğenmiyor onları o kadar eminim ki. O yüzden daha çok ihtiyaca yönelik bir şey alıp yanına da yüzünü gülümsetecek ufak bir şey olmalı diye düşünüyorum.
TEMA çok hos olur kendisi ziraat mühendisi seviyor zaten böyle şeyleri çok teşekkür ederim :KK68:

Keçeden kurbağa prens yapıp anahtarlık olarak hediye etmiştim. Pek romantik sayılmaz ama el emeği 😊

Çiçek sepetinden meyve sepeti gönder
Erkek eşittir mide

Ben eşime kazak almıştım çok kaliteli Bi kazaktı yıllarca giydi :) (11ekimde sevgili olmuştuk 5Aralık doğum günüydü)
Sonraki sene pantolon almıştım, sonraki sene mukavva kartonuna resimlerimizi yapıştırmıştım altına fotoğrafların çekildiği tarihleri ve hissettiklerimi yazmıştım. Kartonun altına kutucuk yapmıştım ve her fotoğrafın anısını yazıp karışık şekilde koymuştum (mesela 'bu fotoğraf doğum günümde çekildi, bana tekne turu attırmıştın' gibi) ondan yazıları fotoğraflarla eşleştirmesini istemiştim :) + kalpli kutu almıştım içine 100 adet kalp kesmiştim hepsine romantik notlar yazmıştım + sevdiği pastadan almıştım :) o sene bayağı uğraşmıştım. Sonraki sene sadece pasta almıştım. Ondan sonraki doğum gününde evliydik zaten sevdiği yemekleri yapmıştım ve kendim pasta yaptım geçen sene hiçbişey yapmadım 😁 bu sene de bakıcaz artık 😁

Back
X