Dogum gunu 🔮

TanricaHeraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
68
43
8
30
Yine kafamı kurcalayan ama çözüm bulamadığım sorunumla karşınızdayim🤗 1 ay sonra erkek arkadaşımın doğum günü farklı şehirlerde yaşıyoruz gitme imkanım yok gitsem daha güzel olurdu ama sartlar ne yazık ki 😔 ne yapacagimi ne alacağımı bilmiyorum açıkçası birşey almak yerine emek verdiğim birşeyler olsun istiyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor :KK43: daha önce yaptığınız duyduğunuz önerileriniz varsa paylaşır misiniz :KK68:

Güzel bir kutu hazırla içine sevdiği şeylerden al küçük küçük notlar yaz ufak bir hediye al süsle gönder

Ben doğum gününde eşime uzaktan kumandalı araba aldım. Çocukken çok istemiş fakat almamışlar. Her gördüğümüzde istisnasız gider sarılırdı çocuk gibi. Biraz paraya kıyıp iyisinden aldım tabi. O kadar duygulandı ve sevindi ki anlatamam.. Çaktırmadan bi ağzını arayın bakalım. Belki onunda vardır böyle bi şeyi..

Ben bi kavonoza her bir ozel gunumuze ayri minik notlar hazirlayip atmistim minik mektuplar icinde. icine cikolatalar attim kalpli sekerler attim. Hosuna gtmisti

Ben doğum gününde eşime uzaktan kumandalı araba aldım. Çocukken çok istemiş fakat almamışlar. Her gördüğümüzde istisnasız gider sarılırdı çocuk gibi. Biraz paraya kıyıp iyisinden aldım tabi. O kadar duygulandı ve sevindi ki anlatamam.. Çaktırmadan bi ağzını arayın bakalım. Belki onunda vardır böyle bi şeyi..
Ay çok güzel ya Ben bi çocukluğuna ineyim bu akşam :KK48:

cok hos bence :nazar:

Güzel bir kutu hazırla içine sevdiği şeylerden al küçük küçük notlar yaz ufak bir hediye al süsle gönder

Tam bir erkeğe göre bir hediye :KK45:
Ne anlar onlar böyle romantik güzellemelerden..

Konu sahibi emek verdiğin bir şey demişsin ama inan hiç de ay aşkım elleriyle yapmış falan bakıp bakıp içlenmez erkek cinsi.
Kaç doğumgünü özel şeyler düşündüm sonra nafile bir çaba olduğunu anladım. İhtiyacı olan bir şey her zaman daha iyidir.. :KK48:
Ay fazla mı evliyim ne? :KK70:

Tam bir erkeğe göre bir hediye :KK45:
Ne anlar onlar böyle romantik güzellemelerden..

Konu sahibi emek verdiğin bir şey demişsin ama inan hiç de ay aşkım elleriyle yapmış falan bakıp bakıp içlenmez erkek cinsi.
Kaç doğumgünü özel şeyler düşündüm sonra nafile bir çaba olduğunu anladım. İhtiyacı olan bir şey her zaman daha iyidir.. :KK48:
Ay fazla mı evliyim ne? :KK70:
Hahaha yıllarca hep arkadaşlarıma ablalarima ne anlar ya al işte bisey derdim sanırım büyük konuşmuşum duygusal taşa çarptım :KK70:

Back
X