• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Doğum çatlakları..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Malesef onlar kalici karnini gerdirsen bile catlagin varsa onlar kaliyor,piyasada bulunan o catlak onleyen kremlerde fos malesef,kirilan bardagi yapistirsan bile eskisi gibi olmaz ya o hesap iste,ama soyle birsey var sarkman yoksa karnin duzlestikce eskisi kadar goze batmiyor....

Malesef onlar kalici karnini gerdirsen bile catlagin varsa onlar kaliyor,piyasada bulunan o catlak onleyen kremlerde fos malesef,kirilan bardagi yapistirsan bile eskisi gibi olmaz ya o hesap iste,ama soyle birsey var sarkman yoksa karnin duzlestikce eskisi kadar goze batmiyor....

Türk kahvesi Limon karışımlı maske iyi diyorlar duydunuz mu

Canim ben ...
-kakao yagi
-kukui yagi
-acibadem yagi
-gliserin yagi
-susam yagi
Bunlarin karisimini hazirladik... %100 dogal ... hepsi 30 ml.. susam yagi seyreltici ozelligine sahip oldugu icin 50 ml...
Daha once deneyen birkac kiside memnun ...hic catlagi olmamis olanlarinkide yok olmus...
Benim kasintim oldukca fazlaydi surdukten sonra kasintim olmadi sukur....

Canim eski yazdigimdan alintiladim...
Bu yazdigim yaglarin karisimini yaptir ve duzenli kullan....
Ben hamileyken surdum hic catlagim olmadi...
Yengemin cok catlagi vardi oda kullandi catlaklari yok oldu...
Esim o zamanlar dogal urunler satilan yere destek veriyordu...
Cogu kullanicidan onayli bir karisim bu...
Istersen deneyebilirsin...

Can'ım çok sağol Türk kahvesi ve limon da duydun mu ? Çok iyi diyorlar yarın aktardan alacağım yazdıklarını Alalh razı olsun ilgin için

Duzenli kullanirsaniz LR urunleri ile sonuc alma sansiniz var kizlar. Arastirin. Herkeste kesin sonuc alinacak diye bir sey yok sonucta herkesin cilt yapisi farkli. Denemeden sonucu bilemeyiz. Kullanip sonuc alan memnun kalan insan cok. Netten bir arastirin.

Ben lierac kullandım çatlamadım. Her ihtimale karşın serumunu da aldım şimdi onu kullanmaya başlayacağım. Doğum sonrası da çatlak olabilirmiş. Sonuçları yazarım. Bir ay da Doğumdan sonra bunu kullanmayı düşünüyorum eğer sorunsuz olursa.
Bu arada genetikte çatlamam Laz'ım. Ama ben size sadece krem etkisi dersem belki hata ederim çünkü günde en az 2.5 lt su da içtim yanında. Kremi sıkılmadan masaj yaparak sürdüm ve 3. Ayımdan sonra neredeyse hiç aksatmadım. Bazan çok kaşıntım oldu ve asla kaşımadım(ki bu kısmı delirtici)

Seruma gelirsek bana mor çatlaklarda işe yarar gibi geliyor ama kremi çatlağı geçirmez o sadece önlüyor.

kızlar iyi geceler .. Lütfen aranızda doğum sonrası çatlaklarla ilgili krem veya yağ kullanıp sonuç alam var mı ciddi anlamda Can'ım çok sıkkın :KK43: hamileyken dikkat edip kullanmadığım ürün kalamadı ve çatlağım harita. :KK43:( ve en çok kafama takılan acaba zayıfladıkça bu Çatlaklr sarkık gibi gösterir mi karın bölgemi :KK43:
Canım merhaba
Kremler hiçbir işe yaramıyor strıot ile çatlak tedavisi yaptır. Sonuç memnun edici.

Kuaforum lr kullanıp catlaklarının azaldıgını söyledi bunun üzerine bende aldım kalçamda çok fazla var, henüz iki hafta oldu bekliyorum :( düzenli kullanmak gerekiyormus bir de sanırım lif gibi bi sey varmıs ben ondan almadım ama dusta kese yapıyorum. Umarım ise yarar :/

Back