- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef onlar kalici karnini gerdirsen bile catlagin varsa onlar kaliyor,piyasada bulunan o catlak onleyen kremlerde fos malesef,kirilan bardagi yapistirsan bile eskisi gibi olmaz ya o hesap iste,ama soyle birsey var sarkman yoksa karnin duzlestikce eskisi kadar goze batmiyor....
Canim ben ...
-kakao yagi
-kukui yagi
-acibadem yagi
-gliserin yagi
-susam yagi
Bunlarin karisimini hazirladik... %100 dogal ... hepsi 30 ml.. susam yagi seyreltici ozelligine sahip oldugu icin 50 ml...
Daha once deneyen birkac kiside memnun ...hic catlagi olmamis olanlarinkide yok olmus...
Benim kasintim oldukca fazlaydi surdukten sonra kasintim olmadi sukur....
Canim eski yazdigimdan alintiladim...
Bu yazdigim yaglarin karisimini yaptir ve duzenli kullan....
Ben hamileyken surdum hic catlagim olmadi...
Yengemin cok catlagi vardi oda kullandi catlaklari yok oldu...
Esim o zamanlar dogal urunler satilan yere destek veriyordu...
Cogu kullanicidan onayli bir karisim bu...
Istersen deneyebilirsin...
Canım merhabakızlar iyi geceler .. Lütfen aranızda doğum sonrası çatlaklarla ilgili krem veya yağ kullanıp sonuç alam var mı ciddi anlamda Can'ım çok sıkkın hamileyken dikkat edip kullanmadığım ürün kalamadı ve çatlağım harita. ( ve en çok kafama takılan acaba zayıfladıkça bu Çatlaklr sarkık gibi gösterir mi karın bölgemi
Evet aynen öyleBen doğum yapmadım ama kilo alıp vermeden dolayı çatlaklarım var. Bir çözüm bulamadım. En fazla renkleri açılıyor herhalde.