Çatlaklar Doğum çatlakları..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
kızlar iyi geceler .. Lütfen aranızda doğum sonrası çatlaklarla ilgili krem veya yağ kullanıp sonuç alam var mı ciddi anlamda Can'ım çok sıkkın hamileyken dikkat edip kullanmadığım ürün kalamadı ve çatlağım harita. ( ve en çok kafama takılan acaba zayıfladıkça bu Çatlaklr sarkık gibi gösterir mi karın bölgemi

Sev onlari canim. Bir omur seninle olcaklar.

Benim de 3,5 ay oldu doğum yapalı karnımda olmadı zaten ama belimdekiler duruyo öylece

Onlar hiç gitmeyecek maalesef. Şanslıysan çok derin değilse çabucak rengi beyaza döner egzersizle karnını sıkılarsan çok belli olmaz. Ama bazılarının ki yıllarca kırmızı-mor kalabiliyor onlardansan yapacak bişey Yok.
İlk hamileliğimde az bi çaştlağım olmuştu şimdi aynı yerler geriliyor henüz çatlama belirtim Yok şükür ama çatlarsa da sadece derinliği azalıyor kremlerle çatlamaya engel olmuyor bence

Kendisi dermansız derttir canım geçti diyenini göremedim henüz moralini bozmak istemem ama öyle

Kizlar ben hicbisey kullanmadim karnimda catlak yok yani görünmüyor ama dogumdab sonrami belli oluyor catlaklar yoksa hamileykende belli oluyormu. Konu sahibi catlamasi irsi bence yani vucut yapisiyla alakali benim bi arkadasim hicbisey kullanmamis hic catlagi yok bir arkadasim da herseyi kullanmis ama heryeri catlak

çatlasa farkederdin diye düşünüyorum, benim de çatlamamıştı ve senin gibi düşünmüştüm ilk hamileliğimde, ama doğumdan sonra herhangi bir iz yoktu.

Bio oil için olanı da geçiriyor falan diyorlar.
Onu kullanıyorum.
Beklediğimden az olsa da gayet çatlıyorum ama yalan yok yani
Hoş benim durumum pürüzsüz tene çatlak değil, Çatlağa çatlak eklemek.

Ben doğum yapmadım ama kilo alıp vermeden dolayı çatlaklarım var. Bir çözüm bulamadım. En fazla renkleri açılıyor herhalde.

Benim gobekte ve yanlarda vardi beyaz oldugum icin kirmizi kirmiziydi. Ama dogumdan sonra kendiliginden gecmeye basladi. Simdide kayboldu hic yok.Dogum oncesi ve sonrasi hicbisey kullanmadim

Canim ben ...
-kakao yagi
-kukui yagi
-acibadem yagi
-gliserin yagi
-susam yagi
Bunlarin karisimini hazirladik... %100 dogal ... hepsi 30 ml.. susam yagi seyreltici ozelligine sahip oldugu icin 50 ml...
Daha once deneyen birkac kiside memnun ...hic catlagi olmamis olanlarinkide yok olmus...
Benim kasintim oldukca fazlaydi surdukten sonra kasintim olmadi sukur....

Canim eski yazdigimdan alintiladim...
Bu yazdigim yaglarin karisimini yaptir ve duzenli kullan....
Ben hamileyken surdum hic catlagim olmadi...
Yengemin cok catlagi vardi oda kullandi catlaklari yok oldu...
Esim o zamanlar dogal urunler satilan yere destek veriyordu...
Cogu kullanicidan onayli bir karisim bu...
Istersen deneyebilirsin...

lazerle %70 oranında hep yok olmasada azalma oluyormuş, sakıklıgın çatlakla alakası yok diye dusunuyorum sonuçta sporsuz diyetle zayıflarsan sarkarsın, spor yaparsan zaten derın gerildiği için çatlaklar çok kötü durmuyor sarkık vs. gibi.

Doğum sonrası kadındoğuma kontrole gittiğimde doktor şok olmuştu. Hayatımda ilk defa bukadar çok çatlak görüyorum demişti. Düşünün halimi berbat durumdayım ama kırmızılıkları geçti derin derin izler şeklindeler şuan ve bende birsürü yağ krem kullanmıştım oysa ki

annemin hiç çatlağı yok ben krem kullandım ama tam bir zebra gibiyim oğlum 11 aylık hala kırmızı tesettürlüyüm ama görünce o kadar bunalıyorum ki dövme yaptırmayı düşündüm eşim rahatsız olmuyor ama zebra deseni yaptır bari demesi beni feci germişti ,fakat şu an alıştım sanırım:)))

doktorum istersen dünyanın en pahalı kremini kullan fakat derin gergin ve kuruysa her türlü çatlayacak..

dediği gibide oldu annemde bir şey yok ben çizgili pijama gibiyim onları sevmeye başladım napayım

karın bolgesıne karın gerdırme yapabılırsınız ama asırı zayıflarsanız evet et sarkacak

valla ben doğum sonrası kilo verdikçe çatladım ne alakaysa.göbeğin alt kısımlarından neyseki çok değiller

Canım ben palmers DİE bı krem kullandm ne kadar arkadaşım varsada tavsiye ettim hiçbirinin çatlağı olmadı benimde öle hiç çatlagm yoktu her gün masaj yapıodum onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…