Herkese merhaba, ben bugün 38+4 haftalık hamileyim. Bebeğimin başı kanala yerleşmiş durumda ve en son 4 gün önce doktora gittiğimde rahim ağzında yumuşama var ama açılma yok demişti. Bugün 1 saat hamile yogasından sonra 1,5 saat kadar yürüyüş yaptım eve geldim ılık duş aldım bir ara sanki kasılmalarım geldi gibi oldu ama sonra bir şey kalmadı. Fakat benim size soracağım şey şu: birkaç gündür vajinamda ve kasıklarımda baskı hissediyordum ama bugün yürüyüş sonrasından beri bacaklarımı kapatamıyorum. İnanılmaz bir ağrı oluyor. Sürekli bağdaş ya da kelebek pozisyonunda oturabiliyorum. Sanki o bölgem dayak yemiş gibi ağrıyor. Sizce açılmam olmuş olabilir mi, doğum yaklaşıyor mu? Siz açılmanız olduğunda hissetmiş miydiniz?
Ay baya az kalmış sağlıkla alırsın kucağına inşallah benim hamişliğimde 1 hafta kala 2 parmak açıklık vardı doktor beklemeyelim haftasonu gelsin bebeğimiz demişti dediği günün ertesi günü hafif bi kanamam geldi ve kasıklarımda sancı vardı ama abartılacak gibi değildi akşamına yatış verilmişti sabahına kucağımdaydı stres yapma hiç
Ay baya az kalmış sağlıkla alırsın kucağına inşallah benim hamişliğimde 1 hafta kala 2 parmak açıklık vardı doktor beklemeyelim haftasonu gelsin bebeğimiz demişti dediği günün ertesi günü hafif bi kanamam geldi ve kasıklarımda sancı vardı ama abartılacak gibi değildi akşamına yatış verilmişti sabahına kucağımdaydı stres yapma hiç
Ne güzel sağlıkla almışsınız kucağınıza evladınızı, benim de bu cuma tam 39+0'da tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer durumlar nasıl olacak. Darısı başımıza. Hakkımızda hayırlısı. Bebeğim ve kendim için bol bol dua ediyorum ve bekliyorum :)
Ne güzel sağlıkla almışsınız kucağınıza evladınızı, benim de bu cuma tam 39+0'da tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer durumlar nasıl olacak. Darısı başımıza. Hakkımızda hayırlısı. Bebeğim ve kendim için bol bol dua ediyorum ve bekliyorum :)
Oy maşallah benimde 3 yaşında bi kızım var pko olduğum içinde korunmayı bırakmıştık ovulasyon gününe denk gelmiş bende bekliyorum bakalım 13 gün kaldı ne olucak
Oy maşallah benimde 3 yaşında bi kızım var pko olduğum içinde korunmayı bırakmıştık ovulasyon gününe denk gelmiş bende bekliyorum bakalım 13 gün kaldı ne olucak