ben gece yatdim uyudum 39 hafta 2 gunlukdu sabah namaza kaltdim hic bisey yokdu namazimi kildim biter bitmez karnim agrimaya basladi biraz sinra baktim kan gelmişMesela o gün kilodum ıslandı bildiğiniz su doğum suyumu diye düşündüm eltime sordum falan tarife etmeme göre doğum suyudur dedi doktorumu aradım muayene olmalısın dedi hastaneye gittik test bile yaptılar ama doğum suyu değilmiş geldik falan bir kez daha da yine sancım vardı o zaman da süphelendim . Bu arada 37+1 doktor kız dedi . Kız çocuklar daha erken geliyor diyorlar bu da ne kadar doğru bilmiyorum .
Mesela o gün kilodum ıslandı bildiğiniz su doğum suyumu diye düşündüm eltime sordum falan tarife etmeme göre doğum suyudur dedi doktorumu aradım muayene olmalısın dedi hastaneye gittik test bile yaptılar ama doğum suyu değilmiş geldik falan bir kez daha da yine sancım vardı o zaman da süphelendim . Bu arada 37+1 doktor kız dedi . Kız çocuklar daha erken geliyor diyorlar bu da ne kadar doğru bilmiyorum .
Nasıl deldiler kız anlamadım yani doğum suyun gelmedi belirti olarak sancidan mi anladın pekki nasil bı sancı o tarif edebilir misin ve çok mu sddetliben gece yatdim uyudum 39 hafta 2 gunlukdu sabah namaza kaltdim hic bisey yokdu namazimi kildim biter bitmez karnim agrimaya basladi biraz sinra baktim kan gelmişdoktoru aradim gel dedi sabahin korunde gitdim hastaneye bakti dedi bugun gelecek ama daha erken aksama anca gelir geri geldim eve yedim ictim banyo yaptim uzandim dinlendim baktim halim karisiyo saat 4 olmustu gitdim hastaneye sancilarim basldi hastene ayaga kalkti sesimden bi tane igne yaptilar dediler sakinlesicen ama dahada bagirmaya basladim suyum gelmedi suyumuda deldiler cikardilar sonrada bebegimi cikardilar verdiler bana bir oglusum oldu sonra iki tanede kizim oldu hic birisnde benim suyum asla gelmedi hep deldiler bebeklerimde 39 tamamlamadan cikmiyolar disari
valla bende son ana kadar hic su gelmiyo bende anlamiyorumNasıl deldiler kız anlamadım yani doğum suyun gelmedi belirti olarak sancidan mi anladın pekki nasil bı sancı o tarif edebilir misin ve çok mu sddetli
Anladım canım teşekkür ederim benim nasıl olacak bakalım artıkvalla bende son ana kadar hic su gelmiyo bende anlamiyorumvalla bilmiyorumki bisey sokuyolar iceri suyu patlatiyolar sanci ilk bebekde sanci geldi bagiriyodum kesdi cay iciyodum yada resim cektiriyodum bi agla bi gul karnimdan elektrik carpiyodu belimden cikiyodu ama boyle birisi masaj yapsin susuyodum ama kiz bebeklerimde oyle diyildi sadece karnimdan basladi sancilar karnimdada bitdi ama hic susmadim
doguma gitmeden meryem suresi okursan yada okunursa fif diye cikar dişariAnladım canım teşekkür ederim benim nasıl olacak bakalım artık
Nedense ben de açılma olmayacakmış gibi hissediyorumDoğum belirtileri genelde belde ce kasıkta bir ağrı ve tabiri caizse rahminden kaka yapıyormuşsuncasına bir acı. 39+5 di alttan muaynede doktor eliyle içerden genişletti bebek artık gelsin diye çünkü ne sancı vardı ne açılma. O an benim gözler kaydı o acı bile beni mahvetmişti. Sonra zaten baktı ki oğlum 4 kilo sen bunu doğurursan içerden yırtılırsın sezeryan ol dedi öyle tercih ettik. Allah güç kuvvet versin ama o sancıyı çok bekledim keşke sancım olsaydı açılmam olsaydı da ameliyat masasına yatmasaydım.
Aklımda olsun dicem o aciyla unutueym sankidoguma gitmeden meryem suresi okursan yada okunursa fif diye cikar dişariiki bebegimde okudum 4 dakika bile surmedi dogumum soylersen ben okurum sana
Nişanın Nasıl geldi kanama dimi azmiydiay bende anlatayımdogumdan 3/4 gün önce benim vücutta kasinti ve kabarma baslamisti int te baktım hamilelik zehirlenmesi olabilir diye korktum benim doktorda kismede izinliydi baska doktoru aradım sabah gel dedi benimde bundan 1 hafta önce nişanım gelmişti.
sabah kalktım banyoya girdim kilotum ıslaktı normal akıntı zannettim doktora gittim kan aldilar falan nst bağladılar yavrumun kalp atisi cok zayıftı 1 saat nst bağlı kaldım ondan sonra acil hastaneye gitmem gerektiğini söyledi rapor verdi halbuki altan kontrol etse 5cm aciklik ve suyumun geldigini fark edecektineyse ben hemen hastaneye gittim onlarda nstye bağladı sabah 10/11 arasıydi ben bebeği kaybetmek istemediğimi gerekirse sezaryen icin onayladigimi söyledim doktorda öğlenden sonra tekrar. nstye baglayacagiz eğer hala kalp atisladi düşükse zaman dogurtacaklarini söylediler onlarda altan kontrol etmedi odaya aldilar beni 12 gibi yatağa tam yattım suyum bosaldi zaman baktılar 5 cm acillik oldugunu gördüler bebek dogum kanalına girdiği oyuma hazirlandigi icin kalp atislari yavaslamis saat 13 gibi ağrılar başladı saat 17:00 da 10 ya ulaştım doguma girdim 17:14 te dizim dogdu 38+6h tik
Aklımda olsun dicem o aciyla unutueym sanki
gitmeden soyle bileyimAklımda olsun dicem o aciyla unutueym sanki
Kahverengi mukuslu bir akitiydi canim iğrenç biri değilsen özelden gönderebilirimNisani
Nişanın Nasıl geldi kanama dimi azmiydi
gitmeden soyle bileyimbagirmaya başlayinca aklina gelmez hicbisey
Teşekkürler canimKahverengi mukuslu bir akitiydi canim iğrenç biri değilsen özelden gönderebilirim
Allah hayırlısını nasip etsin. Yürüyüş merdiven çıkma perine masajı pilates topu vs tüm egzersizleri yaptım hurmalar yedim ama sadece 2 parmak açıklık vardı bende o da kilolu diye tavsiye etmedi doktorum işte. Kimisinin bir anda geliyor işte. Yeterki sağlık olsunNedense ben de açılma olmayacakmış gibi hissediyorum
Haha çok tatlısınVajinamda baskı oldu periyodik olarak sancı oymuş mesela. Tuvaletim varmış gibi gidiyorum yok. Ben tam anlamamıştım. Yatayım dedim. Yatırmadı uyutmadı şiddetlendi. Wcye gittim yine. Bi baktım çamaşırımda kanlı sümüksü akıntı. Neyse ki zekam yetti de onu görünce anladım
Sezeryan mi oldu canim kaç kiloydu bebekAllah hayırlısını nasip etsin. Yürüyüş merdiven çıkma perine masajı pilates topu vs tüm egzersizleri yaptım hurmalar yedim ama sadece 2 parmak açıklık vardı bende o da kilolu diye tavsiye etmedi doktorum işte. Kimisinin bir anda geliyor işte. Yeterki sağlık olsun