- 10 Kasım 2022
- 5.079
- 4.192
Benim kızımda nst ye girdiğimde sancılarım vardı iğne felan vurulmustum hastanede yattım bir hafta 35 haftaya kadar idare ettik bir hafta kasıklarıma ağrı girdi belime vurdu sanki büyük tuvaletin gelir gibi oluyorsun açılım yapmadım malesef en sonunda ağrılara dayanamayıp 36 da doğum yaptım sabah yattigim hastanede akşam doğum yaptım üç kere suni sancı yedim 3 kilo 300 gram doğmuştu oğlumda 37 haftada doğdu gece beste karnım sertlesri karnıma ağrılar girdi hastaneye gittim açılmam olduğu söylendi doğum başladı çok şükür 3 kilo 450 gram doğdu ama şekeri düşük olduğu için öğlene kadar görmemiştim çok şükür şimdi üçüncüye hamileyim 27+6 günlüğüm bunada hic görmediğim şeyleri dediler yok ikili pozitif yok burnu kemiği yok bebeğin dendi ayrıntılida herşeyi normal çıktı burun kemiği felan herşeyi vardı 21+6 günlükken gitmiştim ayrintiliya ozman 28 cm 530 gram dendi ve herşeyi iyi deyip bobreklerimize büyük dediler Allah'ın izniyle sağlıklı dogucak oğluşum Allah'ım her kesin evladını sağ sağlim kucsgina almayı nasip etsin