DOĞUM BAŞLADI MI?

Dilara-26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
19
1
25
Kızlar merhaba, çok acil bilgisi olanlardan bilgi almak istiyorum kafam çok karışık ve korku içindeyim. Ben 37+1 haftalık gebeyim
Tansiyon problemi yaşadığım için 4 gündür hastane de yatış aldım idrar tansiyon ölçümü beslenme takibi ama gayet iyiydim. Daha öncelerinde de kasılmalarım ağrılarım oluyordu ama dün bi belden ağrı başladı çok kötüydü ara ara giren ağrı hastanede olduğum için söyledim nstse de hiç sancı çıkmadı, ama ağrılar devam ettiği için tekrar çağırdım ve aşağıdan muayne edildi açılma veya doğum gözükmüyor şuanlık dedi doktorum bugün gelicek inşallah kontrol için ama inanılmaz korku ve endişe içindeyim yardımcı olur musunuz böyle yaşayan var mı

Hastanedesiniz zaten, bugün değilse yarın başlayacaktı doğum. Tam olarak neyden korkuyorsunuz? Doğum korkusu ise pozitif vloglar izlemek faydalı olabilir

Evet doğum korkusu birde kaldığım hastanede refakatçi yok yani kimseyi almadılar tek başımayım onun korkusu da çok fazla sanırım.

Birde mesela bu ağrılar doğum habercisi, günlerce süren bir ağrı veya sancı olup doğum diyelim 5-6 gün sonra gerçekleşir mi
5/6 gün süren sancılarda ki sancılar regli ağrısı gibi hatta bazısındaha hafif sancılar oluyor dayanılmayacak gibi değil bazen anne anlamıyor bile doğum sancısı olduğınu. Asıl dayanılmayacak ağrılar tam doğum yapılacak açılmanın arttığı zamanlar oluyor o yüzden endişe etmeyin. Tüm hastanelerde refakatçi alınır kadın doğum kliniğinde kadın refakatçi isteniyor ama

Birde mesela bu ağrılar doğum habercisi, günlerce süren bir ağrı veya sancı olup doğum diyelim 5-6 gün sonra gerçekleşir mi
Hiç öyle bir şey duymadım. Sancılar başlar, açılma başlar, max 2 gün içinde doğum olur. Sizin nstde sancı da çıkmamış. Hamileliğin sıradan ağrılarıdır büyük ihtimalle.

5/6 gün süren sancılarda ki sancılar regli ağrısı gibi hatta bazısındaha hafif sancılar oluyor dayanılmayacak gibi değil bazen anne anlamıyor bile doğum sancısı olduğınu. Asıl dayanılmayacak ağrılar tam doğum yapılacak açılmanın arttığı zamanlar oluyor o yüzden endişe etmeyin. Tüm hastanelerde refakatçi alınır kadın doğum kliniğinde kadın refakatçi isteniyor ama
Evet benimde böyle hafif sancılardı aslında yatış sebebim tansiyondu sonradan ağrılar arttı nst iki kere girdim bugün sabahta zaten çıkışım bugün olucaktı doktor geldi sonuçları gayet iyi buldu ve taburcu etti ama arari ara böyle hafif sancılar giriyor doktora da söyledim normal dedi 🙄

Hiç öyle bir şey duymadım. Sancılar başlar, açılma başlar, max 2 gün içinde doğum olur. Sizin nstde sancı da çıkmamış. Hamileliğin sıradan ağrılarıdır büyük ihtimalle.
Evet çıkmadı istemsiz korku başladı daha da panik oluyorum elimde değil tabi ki sadece ben değilim her kadın yaşıyor bunu ilk gebelik olunca insan hem tecrübesiz, korkulu endişeli oluyo

X