Doğu banktan elektrikli ev aletlerini alan varmı?

elektronik eşya önemli ve çok büyük paralar tutuyo tatlım, o yüzden seni etkilemek istemem,ben sadece paylaşmak istedim,gerçi ilk başta yazıp yazmamakta tereddüt ettim;çünkü verilen para az bir para değil,olur ya bir sorun çıkarsa üzülmeni istemem vebali boynuma olsun istemem,ben bugüne kadar bir sorun yaşamadım hatta daha bugün gidip waffle makinası aldım 2 hafta içerisinde de gidip narenciye sıkacağı ve buharlı pişirici alacağım,ama iyicene içine sinmeden alma sonuçta insan çok büyük heveslerle eşyalarını alıyo ve bozuk çıkınca insan büyük hüsran yaşar,istersen beğendiğin ürün için müşteri hizmetlerini ara onlara danış,buraların garantisi sizde geçerli mi diye,belki bu konuda yardımcı olabilirler tatlım

mrb ebru634 ilgilendiğin için teşekkürler
almak istediğim bi markanın müşteri hizmetlerini aradım ve gittiğim dükkanın bayi listesinde olmadığını söyledim.onlarda baktılar ve yoktu.çok moralim bozuldu:96:
artık anneler günü indirimlerini beklemekten başka çare kalmadı.eğer anneler gününde de aradıklarımı uygun fiyata bulamazsam gidip en son çare doğu banktan alacağım.

Son düzenleme:
Doğubankı tercıh edebılırsın ama öenmlı olan aldıgın ürünün garantısının olup olmadığı ..

bızde doğubanktan almısızdır evımıze herseyı ama hep garantılı olan urunlerı aldık. ve bir sorun yaşamadık.

ben çeyizime resmını ekledıgın phılıps blenderdan aldım sağ taraftakı olandan.. çok beğenerek aldım phılıps ve tefal vazgeçemediğim markalar...

cnm bende şuan anneler günü indirimini bekliyorum. eğer istediklerimi bulamazsam. doğubanka gidip ,bi dükkandan alıcam herşeyimi çıkıcam.
sen philips blenderı kaça aldın cnm?

cnm bende şuan anneler günü indirimini bekliyorum. eğer istediklerimi bulamazsam. doğubanka gidip ,bi dükkandan alıcam herşeyimi çıkıcam.
sen philips blenderı kaça aldın cnm?

ben 200 tl ye hepsi b. dadan taksıtle almıştım su anda internette hb dada 215 tl fiyatı.

ama hiç fiyat araştırması yapmadan aldım ben nakıt alıcaksan bırazda araştırır alırsan 170-180e bulabılırsın .

Son düzenleme:
teşekkürler cnm,
şuanda da boyner online alışverişte 203 tl. doğu bankta 175 demişlerdi sanırım. anneler gününde ne kadar olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…