Doğu banktan elektrikli ev aletlerini alan varmı?

kızlar ben beş yıllık evliyim. çeyizimde farklı markalardan küçük ev aletlerim vardı. beş yıl içinde hepsinin başına birşeyler geldi ve biz hep tefalle yeniledik.
benden size tavsiye: tefal outletlerin indirimlerini takip edin ve hepsini tefal alın.

slm gkt
bende bi kaç ürünü mü tefal düşünüyorum.tefalin outletlerini de takip ediyorum,ama doğu bankın fiyatı oraların fiyatından bile uygun olunca kafam karışıyor:59:

slm cyd86 cevabın için teşekkür ederim
aldığın epilasyon aleti garantiliydi değil mi? güle güle kullan

buarada fotoğraflarına da bakıyorum,çok güseller.marifet bu makinelerde mi? yoksa fotoğrafları çekende mi? bi türlü anlamış değilim:1:

Satın aldığım epilasyon aleti garantili canım evet :34:

Canım muhakkak makina farkı da var ama objeyi/portreyi kadraja oturtma, netlik, kompozisyon, ışık ayarlama vs kullanıcıya ait durumlar. şöyle ki; 200TL' lik makina ile harikalar yaratanları da biliyorum, 2.000TL ' lik makina ile hiçbirşey yapamayanları da :34:

Fotoğraflarımı incelediğin ve beğenin için çok teşekkür ederim :71:

teşekkürler cnm

buarada neyi boykot ediyorsun.özel bi sebebi yoksa açıklayabilirmisin?

Özel bir sebebi yok canım,bilinen birşeydir aslında ama boşver.Önemsiz...

kızlar ben beş yıllık evliyim. çeyizimde farklı markalardan küçük ev aletlerim vardı. beş yıl içinde hepsinin başına birşeyler geldi ve biz hep tefalle yeniledik.
benden size tavsiye: tefal outletlerin indirimlerini takip edin ve hepsini tefal alın.

Birkaç gün önce Beşiktaş'ta dolaşırken gördüm,Tefal outlet açılmış.Ben hiç dönüp bakmadım bile ne var ne yok diye :))

Satın aldığım epilasyon aleti garantili canım evet :34:

Canım muhakkak makina farkı da var ama objeyi/portreyi kadraja oturtma, netlik, kompozisyon, ışık ayarlama vs kullanıcıya ait durumlar. şöyle ki; 200TL' lik makina ile harikalar yaratanları da biliyorum, 2.000TL ' lik makina ile hiçbirşey yapamayanları da :34:

Fotoğraflarımı incelediğin ve beğenin için çok teşekkür ederim :71:

açıklama için teşekkür ederim.
telefonun 5mp kamerası okadar kötü ki,bütün fotolarım berbat.bende kendime bi prof. makine alıcam,güsel güsel resimler çekicem inş.bakalım marifet kimdeymiş:1:

eftelya sen baya kızmışsın tefale.outletine bile bakmadığına göre.
buarada bilinen sebebi,ben neden bilmiyorum. bi yerlere yardım falan mı ediyormuş tefal? bana özelden atar mısın?merak ettim şimdi.

açıklama için teşekkür ederim.
telefonun 5mp kamerası okadar kötü ki,bütün fotolarım berbat.bende kendime bi prof. makine alıcam,güsel güsel resimler çekicem inş.bakalım marifet kimdeymiş:1:

5 Mp'den sonra çok profesyonel bir makina şahsen önermem canım. Onun yerine 10 Mp ya da 12 Mp şimdlik işini görür diye düşünüyorum yani demem o ki; 2.000TL' lik bir makina alıp da çok beklenti içine girersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin :34: Elbette karar senin :71:

yorumun için teşekkürler cyd86
daha prof. makineye sıra gelmedi şimdilik düşünüyorum. önce bi çeyizi hallediyim. makineyi alıcağım zaman kesin bi başlık açarım zaten:34:

eftelya sen baya kızmışsın tefale.outletine bile bakmadığına göre.
buarada bilinen sebebi,ben neden bilmiyorum. bi yerlere yardım falan mı ediyormuş tefal? bana özelden atar mısın?merak ettim şimdi.

Canım özelden yazılacak birşey yok,sanırım ben biraz fazla duyarlıyım o kadar :))
Ancak Tefale değil,Tefal=Fransa'ya diyelim...

beb birkaç hafta önce ykm den aldım philips blender setini. indirimle 160 liraya geldi. doğubakta bile 170-175 gibi bir fiyat vermişlerdi. büyük mağazalardaki (boyner, ykm) takip edin bence.

beb birkaç hafta önce ykm den aldım philips blender setini. indirimle 160 liraya geldi. doğubakta bile 170-175 gibi bir fiyat vermişlerdi. büyük mağazalardaki (boyner, ykm) takip edin bence.

evet forest o kampanyayı kaçırdım ben malesef:59:ben karar verdiğimde kampanya bitmişti.
bütün internet alışveriş sitelerini takip ediyorum ama başka kampanya göremiyorum.bide tek blendera ihtiyaç yokki.komple çeyiz için herşey alınacak

evet forest o kampanyayı kaçırdım ben malesef:59:ben karar verdiğimde kampanya bitmişti.
bütün internet alışveriş sitelerini takip ediyorum ama başka kampanya göremiyorum.bide tek blendera ihtiyaç yokki.komple çeyiz için herşey alınacak

ben de blender için uzun süre takip ettim siteleri. en son tesadüfen, sevgililer günü indirimini son gününde yakalayarak aldım blender setimi :) şimdi süpürge için araştırmadayım. yakında anneler günü için indirimler başlar. vaktin varsa onu bekleyebilirsin.

forest maalesef bekleyecek çok vaktim kalmadı. annenler günü indirimi başlayana kadar ürünlere zam gelir diye düşünüyorum.

doğu bankcı kimse yok mu?

forest maalesef bekleyecek çok vaktim kalmadı. annenler günü indirimi başlayana kadar ürünlere zam gelir diye düşünüyorum.

doğu bankcı kimse yok mu?

vatan bilgisayarda kampanya var şu an. doğu bankta sorduğum elektrik süpürgesi vatan bilgisayarda aynı fiyata şu an. bi bak istersen, belki aradığın şeyler vardır.

evet bugün son günmüş. sabah baktım ama word kartı olanlara %20 indirim var maalesef bnmde word kartım yok. nakitte veya diğer kartlara indirim yok.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Doğubank hakkında kimi tereddütleriniz var haklı olarak,insan aradaki farkı görünce tereddüt ediyor ama ailem yıllardır elektronik eşyalarını doğubanktan alıyo ve çok şükür bir sorun yaşamadı,benim babam mahmutpaşada iç giyim toptancısı ve perakende işini alışveriş merkezlerini pek sevmez dolayısıyla biz genelde alışverişimizi eminönü tarafında yapıyoruz,ben de şuan çeyiz alışverişi yapıyorum bu ayın sonunda düğünüm var,küçük ev aletlerini doğubanktan alıyorum,üst katlara çıktıkça fiyatlar daha da düşer uygun olur aklınızda bulunsun,bir de doğubankın çaprazında bir han daha var adı şuan aklıma gelmiyo oraya da bir bakın ama doğubank genelde ordan daha uygun oluyor,yinede alırken garanti belgesini sorun ve damgasını vurdurttun,hatta ben aldıklarıma tarih attırmıyorum kullanmaya başladıktan sonra garantisi başlasın die,dilerim sizi yanlış yönlendirmem ve bir sorun çıkmaz,elektronik eşyalar malum şans işidir de,ama ben kişisel ürünlerimi de annem de yıllarca ev aletlerini ordan aldı memnunuz,orjinal olanlarla spot mallar kendini belli eder,bir de size söledikleri fiyatlarda bile muhakkak indirim payı vardır sıkı pazarlık yapmanız gerekiyor kızlar:16:

ebru634 cvb verdiğin için saol,yakında da düğünün varmış hayırlı olsun cnm

doğu bankın ilk katına bakıp fiyat sormama rağmen,fiyatlar çok uygundu.bütün mutfak aletlerimi aldığım zaman 300-400tl kar ediyorum.işte fiyatlar arasında çok fark olunca insan tereddüt ediyor

alışveriş merkezleri ve diğer yerlere göre kiraları daha düşük,dükkanlarda genelde küçük kirası daha da düşüyor ve çok fazla ürün satıldığından uyguna satma şansları oluyor,yani kira ışık ve fazla çalışan parasını müşteriden çıkarmalarına gerek kalmıyo tatlım fakat küçük el aletleri dışındaki diğer ürünlerde kaçak spot sahte ürün bolca bulmak mümkün,tek harf farkıyla bu satışşlar yapılıyor ama dediğim gibi ev aletlerinde bugüne kadar bir sorun yaşamadık

Back