kızlar ben beş yıllık evliyim. çeyizimde farklı markalardan küçük ev aletlerim vardı. beş yıl içinde hepsinin başına birşeyler geldi ve biz hep tefalle yeniledik.
benden size tavsiye: tefal outletlerin indirimlerini takip edin ve hepsini tefal alın.
slm cyd86 cevabın için teşekkür ederim
aldığın epilasyon aleti garantiliydi değil mi? güle güle kullan
buarada fotoğraflarına da bakıyorum,çok güseller.marifet bu makinelerde mi? yoksa fotoğrafları çekende mi? bi türlü anlamış değilim
teşekkürler cnm
buarada neyi boykot ediyorsun.özel bi sebebi yoksa açıklayabilirmisin?
kızlar ben beş yıllık evliyim. çeyizimde farklı markalardan küçük ev aletlerim vardı. beş yıl içinde hepsinin başına birşeyler geldi ve biz hep tefalle yeniledik.
benden size tavsiye: tefal outletlerin indirimlerini takip edin ve hepsini tefal alın.
Satın aldığım epilasyon aleti garantili canım evet
Canım muhakkak makina farkı da var ama objeyi/portreyi kadraja oturtma, netlik, kompozisyon, ışık ayarlama vs kullanıcıya ait durumlar. şöyle ki; 200TL' lik makina ile harikalar yaratanları da biliyorum, 2.000TL ' lik makina ile hiçbirşey yapamayanları da
Fotoğraflarımı incelediğin ve beğenin için çok teşekkür ederim
açıklama için teşekkür ederim.
telefonun 5mp kamerası okadar kötü ki,bütün fotolarım berbat.bende kendime bi prof. makine alıcam,güsel güsel resimler çekicem inş.bakalım marifet kimdeymiş
eftelya sen baya kızmışsın tefale.outletine bile bakmadığına göre.
buarada bilinen sebebi,ben neden bilmiyorum. bi yerlere yardım falan mı ediyormuş tefal? bana özelden atar mısın?merak ettim şimdi.
beb birkaç hafta önce ykm den aldım philips blender setini. indirimle 160 liraya geldi. doğubakta bile 170-175 gibi bir fiyat vermişlerdi. büyük mağazalardaki (boyner, ykm) takip edin bence.
evet forest o kampanyayı kaçırdım ben malesefben karar verdiğimde kampanya bitmişti.
bütün internet alışveriş sitelerini takip ediyorum ama başka kampanya göremiyorum.bide tek blendera ihtiyaç yokki.komple çeyiz için herşey alınacak
forest maalesef bekleyecek çok vaktim kalmadı. annenler günü indirimi başlayana kadar ürünlere zam gelir diye düşünüyorum.
doğu bankcı kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?