kızlar doğu banktan hiç bişi alan yok mu? çok kararsızım
eftelya inan aynı durumdayız.
bende araştıra araştıra sora sora bi hal oldum. nişanlımda anneler gününü bekle dedi ama gelecek zamları da unutmamak lazım.
örneğin geçen hafta almadım bi kaç üründe kampanya vardı.şimdi kampanyalar bitmiş....
yine karasızlıktan alamadım,bi ay önce ykm mağazalarında bütün ürünlerde %30 indirim vardı,gene kaçırdım.
doğu banktan ucuza buldum diye sevinirken de ,elektronik bu, bozulursa yanarım .
kimsecikler de cvb vermiyor(senden başka)
o kadar gezdim,nette araştırdım,forumları okudum.sonunda alacaklarıma karar verdim alacağım ürünler markaları belli bi kaçı dışında.
sen neler almak istiyorsun.aynı şeylerse fiyat hakkında fikir verebilirim belki sana
evet bende bu ikilemlerden geçtim.
şimdi ben önce braunu blender için eledim ve philips blender set düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım.
Eki Görüntüle 169679 Eki Görüntüle 169680
ütü olarakta annem philips kullanıyor
Eki Görüntüle 169690
malesef bu ütü su akıtıyor. değişim yapmamıza rağmen yeni gelende damlatıyor. o yüzden ben ütü de braun düşünüyorum.
Eki Görüntüle 169683
aynı seti düşündüğünü anlamıştım zaten
ben hepsini metal seri alıcam galiba,teker teker yazıyım
philips blender set (ikisinden biri)
braun ütü
tefal express su ısıtıcı ve ekmek kızartma makinesi
tefal minito fritoz
tefal tost makinesi
philips katı meyve sıkacağı
mikseride kitchenaidin dev kırmızı mikserini istiyorum ama fiyat araştırıyorum hala
şimdi stantlı mikser alıcam denicem iyi olursa kitchenaid den vazgeçebilirim
sen blender ve ütüden başka bişi düşünüomusun?
neden tefal marka düşünmüyorsun? bi sorunla mı karşılaştınız?
benim tefal seçme sebebim, şuan evde iki senedir tefalin su ısıtıcısı ve tost makinesi var çok memnunuz.
aaa bide unutmadan çeyizime karar verip aldığım en önemli şeyi sölemeyi unuttum.electrolux şarjlı supürgem
Eki Görüntüle 169718
Yok,sorun değil.Tek sebep Boykot ediyor olmam :))
Şarjlı süpürge çok güzel.Güle güle kullanın...
merhaba hanımlar
Doğubank' tan kendime Braun marka epilasyın aleti almıştım. şimdiye dek bir sorunla karşılaşmadım
Bu arada amatör bir fotoğrafçıyım kızlar, albümüme fotoğraflarımı ekledim. Dilerseniz aşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz. hayırlı geceler
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=20384
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?