Doğu banktan elektrikli ev aletlerini alan varmı?

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
Kızlar biliyorsunuz,doğu bankta eskiden olduğu gibi spot veya garantisiz ürünler satılmıyor.

Bende gidip bi fiyat araştırması yaptım. Bütün elektrikli ev aletleri genel olarak 20,30,40,50 tl daha ucuz.

bir sizce güvenilir mi?
ikinci kalite değildir değil mi?
üç kuruş ucuza alıcam diye defolu veya kalitesiz mal almayayım

doğu banktan alan varsa memnun kalıp kalmadığını yazarsa sevinirim

Evet bir bilgi veren olsa da ona göre planlasam bende.Ucuz olduğunu duymuştum.O yüzden birkaç alışveriş sitesinden bana lazım olan ürünlerin fiyatlarını araştırdım,ve ona göre birde doğu banka gitmeyi planlıyordum bende...

slm eftelya
bende bayadır araştırıyorum. inan 5,6 parça küçük elektrikli ev aletinde bile 300 tl kar ediyorsun.

doğu bank gerçekten çok ama çok uygun. alan birileri cevaplasa da içim rahat rahat gidip alsam...

Şu küçük ev aletleriyle başım belada.Fazla araştırmakta iyi değil,ya sonra fiyatı daha düşük bir yer bulursam,ya iyi çıkmazsa gibi düşüncelerle de boğuşuyorum bir yandan...

Düşündüğüm diğer mantık da,anneler gününde fiyatların düşebileceği...
Sabırsızım ne yapayım...

eftelya inan aynı durumdayız.
bende araştıra araştıra sora sora bi hal oldum. nişanlımda anneler gününü bekle dedi ama gelecek zamları da unutmamak lazım.
örneğin geçen hafta almadım bi kaç üründe kampanya vardı.şimdi kampanyalar bitmiş....
yine karasızlıktan alamadım,bi ay önce ykm mağazalarında bütün ürünlerde %30 indirim vardı,gene kaçırdım.

doğu banktan ucuza buldum diye sevinirken de ,elektronik bu, bozulursa yanarım .

kimsecikler de cvb vermiyor(senden başka)

Canım inan bende merakla bekliyorum yazılacak cevapları.Bu kararsızlık ömrümü yedi zaten benim...

o kadar gezdim,nette araştırdım,forumları okudum.sonunda alacaklarıma karar verdim alacağım ürünler markaları belli bi kaçı dışında.

sen neler almak istiyorsun.aynı şeylerse fiyat hakkında fikir verebilirim belki sana

Herşeyden almak istiyorum :))

Şu an benim için en önemli olan şey Blendır seti.
Dur bi bakayım listemeee :))

Evet,Blendır seti olarak düşündüğüm ve karar veremediğim 2 marka Braun ve Philips.Model olarak Braun'un 3 ürünü,Philips'in 2 ürünü var düşündüğüm...

Birde ütü,sadece Philips yazmışım...

Ben blendır seti düşünmekten diğerlerine fırsat bırakmamışım ki zaten :))

evet bende bu ikilemlerden geçtim.
şimdi ben önce braunu blender için eledim ve philips blender set düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım.

ütü olarakta annem philips kullanıyor

malesef bu ütü su akıtıyor. değişim yapmamıza rağmen yeni gelende damlatıyor. o yüzden ben ütü de braun düşünüyorum.

Vay bee,tesadüfün böylesi.Bende blendır setinde o iki model arasında kaldım...

Ütüde de marka olarak kararsızım hala ama nedense Philips ağır basıyor hala...

Peki diğer düşündüklerin neler?

aynı seti düşündüğünü anlamıştım zaten

ben hepsini metal seri alıcam galiba,teker teker yazıyım
philips blender set (ikisinden biri)
braun ütü
tefal express su ısıtıcı ve ekmek kızartma makinesi
tefal minito fritoz
tefal tost makinesi
philips katı meyve sıkacağı
mikseride kitchenaidin dev kırmızı mikserini istiyorum ama fiyat araştırıyorum hala
şimdi stantlı mikser alıcam denicem iyi olursa kitchenaid den vazgeçebilirim

sen blender ve ütüden başka bişi düşünüomusun?

:)) Düşünüyorum tabii ki...

Su ısıtıcı ve ekmek kızartma makinesi ve fritöz evde hiç kullanılmamış bir şekilde duruyor.Annem saklamış.(Zaten hep bu sakladığı şeyler yüzünden elim ayağım bağlanıyor.Şunu alalım diyorum,yok,bizde var diyor.Tabii taaaa eskiden almış.Hepsine de karşı çıkamıyorum tabii beğenmedim diye)

Tost Makinesi olarakta karar veremiyorum ama her ne alacak olursam olayım Tefal marka düşünmüyorum...

neden tefal marka düşünmüyorsun? bi sorunla mı karşılaştınız?
benim tefal seçme sebebim, şuan evde iki senedir tefalin su ısıtıcısı ve tost makinesi var çok memnunuz.

aaa bide unutmadan çeyizime karar verip aldığım en önemli şeyi sölemeyi unuttum.electrolux şarjlı supürgem

Yok,sorun değil.Tek sebep Boykot ediyor olmam :))

Şarjlı süpürge çok güzel.Güle güle kullanın...

kızlar ben beş yıllık evliyim. çeyizimde farklı markalardan küçük ev aletlerim vardı. beş yıl içinde hepsinin başına birşeyler geldi ve biz hep tefalle yeniledik.
benden size tavsiye: tefal outletlerin indirimlerini takip edin ve hepsini tefal alın.

slm cyd86 cevabın için teşekkür ederim
aldığın epilasyon aleti garantiliydi değil mi? güle güle kullan

buarada fotoğraflarına da bakıyorum,çok güseller.marifet bu makinelerde mi? yoksa fotoğrafları çekende mi? bi türlü anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…