• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞTAŞ mobilyalarını önerenler..

ozlemdlyrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
24
0
86
İstanbul
istanbulda yaşıyorum ama evlendiğimde antalyaya gidiyorum bu yüzden eşyalarımın çoğunu ordan alamak durumundayım,doğtaş mobilyalarını beğeniyorum öneren kimseler var mı?

ben ve erkek arkadaşım çok beğeniyoruz tarzlarını ama kullanan duymadım...yakın bir zaman bir arkadaım aldı doğtaştan mobilyalarını ama henüz kullanmaya başlamadı canım...kalitesi hakkında çok bilgim yok...

ben sitesinden baktım ürünlere çok şık ve modern mobilyalar var..kalitesini bilemem ama çok güzeller.

evet ürünleri çok şık ama çok da pahalı marka diye sanırım , aynı tasarımları benzerlerini imalatçıya yaptırabiliriz yaniii wallaaa,:jeyyar: ben doğtaştan alırsam belki kampanyası olursa bir yatak odası var beğendiğim onu alırım sanırımdelikafadulden

Çok begeniyorum ama bence fiyatlari biraz pahali, antalya'da daha uyguna guzel seyler cikar heralde ben de antalya'da yasiycam evlenince..Aspendos bulvarinda var bi suru mobilya magazasi..

benim bütün mobilyalarım doğtaştan ve çokta memnunum. çok sağlam öle bi kaç taşınmada yıpranıcak ürünler değil temizliği kolay tarzları güzel amaaaa çok ağırlar sağlam oldukları için ve bide alıcaksanız evinizi ve mobilyaları ölçüpte alın büyükler çünkü mağazada insanın gözüne küçük gelio.

bizim aldıklarımız çok uygundu ama yeni sezonlar biraz fiyatlı olabilir.

ama kesinlikle tavsiye ederim.

biz;

yatak odası ve baza+yatak
yemek odası
tv ünitesi
salon oturma grubu
köşe takımını = 9 bin tl ye aldık yanında servis sehpasını ve orta sehpayı hediye ettiler

ürünlerde bunlar

Son düzenleme:
bende Mobilyalarimi Dogtasdan sectim cok gzl modelleri var vede diger mobilyacilara bakarak uygun fiyatlari tabii bu benim fikrim..

Arkadaşım kullanıyor ve memnun.Ben de Doğtaş'ın beyaz lake boyalı yatakodası takımlarını beğeniyorum,Nasip kısmet olursa o tarz birşey alırım inşallah

Back
X