Doğrusunu Bilip De Yapamamak...

Rahatsız olmakta haksız mıyım?
herseyde bi sınır olmali. evet rahatsiz olabilirsin ama kimle takiplesmis ne zaman online diye hic durmadan didiklemek normal bir davranis degil.
kiminle takiplestigini nasil anliyorsunuz onu da bilmiyorum gerci
hele mesajlasma konusunda ne zaman yazmali ne kadar gorusmeli bunlarin hesabini yapmak cok tuhaf. icinden geldiginde ve geldigi kadar yazarsin.
sevgilisi olan bir erkegin de tanimadigi kizlarla eklesmesi pek ic acici degil tabii.
okuldan vs arkadasiysa durum degisir.

İlişkin ne zamandır var bu önemli!
Yeni bir ilişkide iletişim daha yoğun olur sonuçta birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz
2-3 gün aramamak fazla bence
Hadi aramadı bir şey yaz WhatsApp diye birşey var yani
Instagram olayına hiç girme çünkğ ilişkileri bozan ana neden şu anda
Şunu ekledin bunu çıkardın olayına girip yüz göz olma
Yapıcak adam fake hesap açar ordan yürür haberin olmaz
Sen yazma arama sorma
Ne oluyor falan derse sen ne kadar beni merak ediyorsan bende o kadar deyiver
Her zaman diyorum bir erkek biraz erkek gibi davransın kız gibi nazlanan adamdan hayır gelmez..

İlişkiniz çok mu yeni? Çok fazla kaybetme korkusu hissediyorsun sanırım. Birde yeterli tecrübem yok yazmışsın fakat bu işler tecrübeyle de olmuyor. Nasıl ki bir anne doğar doğmaz çocuğunu emzirmeye başlıyor hiç tecrübesi yokken buda onun gibi bir şey.

Çook yeni.

Yok zaten her gün mutlaka yazışıyoruz.

Ay var ya sosyal medya çıktı huzur bozuldu. Yani benim kendi düşüncelerim şunlar; hayatımda birisi varken gidip başkalarıyla herhangi bir etkileşime girmem. Gerek yok. Ama çoğu erkek böyle düşünmüyor galiba.

Ilişkide yapılmalı durumundan çok anı yaşamak gerek bence o an konuşmak istiyorsan konuş aramak istiyorsan ara sevdigini söylemek geciyorsa icinden bekleme yani hesap kitap dogru kovalama...özgür yaşa...mesela ben olsam sevdigime azcikta bana çevrimici ol be adam derim şakayla...aşkla...ince hesaplar bana göre degil dusunnene kadar şişerim ben

Eki Görüntüle 2547014
+ yaşadığın her şeyi çok önemseme.
Absolut, bu forumda fikirlerini fazlasıyla önemsediğim kişilerden birisin. O yüzden ayrıyeten sormak istiyorum.
Hiç hayatındaki insanın ne bileyim son görülmesini, takip ettiklerini falan incelediğin oldu mu? Aldatılmaktan korkuyor musun?

Evet oldu Aşık değilmişim hemde. Tamamen takıntıdan ve beni b.k gibi hissettirmesinden özgüvensiz hissediyordum. Aldatılmışım da zaten.
Üzerinden zaman geçti kendimi iyileştirdim. Şimdi çok mutlu bir ilişkim var. Ne son görülme takip ederim, ne hesabında kimler ekli bakarım. Hem bana o güveni verdiğinden hemde önceki örneğimde olduğu gibi baksan da aldatılıyorsun karşındaki karaktersizse. Sen sadece o zamanı kendine zehir edip takıntından aslında ayrılman gereken noktayı göremeyip kaçırıyorsun.

İyide arkadası olabilir ne bilim
Beni her gün birileri ekliyor
Sosyal medyam dışarıya açık
Sevgilimi aldatmış mı oluyorum
Böyle mi düşünsün
Rahatsız eden varsa engellerim

Ben hem kadınlarla hem erkeklerle ilişki yaşadım....
Bence aldatılma korkusu değil bence ben onun hayatında en önemli olmalıyım durumu var
İlişki yaşadığım kadın aynı senim gibiydi...

Ben sana hemen cevap veriyorum ama sen bana hemen cevap vermiyorsun ben senş hep arıyorum sen aramıyorsun tarzı
Kabussss gıbıydııı...
onun derdi çok değerli hissetmekti e zaten değerliydi ama her şeye fazla anlam yüklüyordu....

bazı hareket ve konuşmaların herkes için anlamı aynı değldir bana göre anında cevap vermek fazla şov kokan hareketti....

şuan ilişkiniz çok yeni zor durumunda ne yapıyor sen ona bak fazla anlam yükleme gençsin genciz anı yaşaa....
Hedefler koyma aldatıladabilirsin ama suanın mutlulugunun tadını çıkar....

velhasıl o kadınla ayrıldık daraldım çünkü(bu arada toplum normları hakkında Kimse akıl vermesin iyi ki de yaptım pişman değilim)

Mesela geçen buluştuk. Dediği yere taksiyle geldim. İnip yanına gittim. Neden geldin, ben seni alırdım taksiden dedi. Sonradan anladım ki taksi ücretini ödemek içinmiş. Dönüşte taksi çağırdı, sordu paran var mı diye. Var dedim, ne kadar var dedi. Durakta taksi yokmuş, ben de ben hallederim dedim. İşe gidecekti. Eğer gidemezsen bana haber ver bizim çocukları gönderirim dedi.
Sonra eve varıp varmadığımı sordu.

Bak işte asıl bunlara bakman gerekiyor şov hareketlere değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…