Doğrusunu Bilip De Yapamamak...

Benim de küçük değil mi?
Erkek için küçük demek istemiş bence arkadaş. Çünkü malum erkekler geç olgunlaşıyor, 22 yaşında da kolay kolay ciddi ilişki düşünmüyorlar. 30 yaşında bile evliliği erken görenler var.Bu yuzden bence.

Bence burda ki arkadaslar birazcık fazla durumu ciddiye almış.
Herkesin yasadığı şey değil mi bu , ılıskıniz düzgün gitsin diye, ya da istemsiz düşündüğümüz durumlar. Uygulamaya calıstıgımız .
Herkesin kendi tarzı fakat , şahsımca ben cok umursadığımda böyle “ ay böyle yapayım, yok bunu yaparsam böyle olur” derdine girdiğimde , arka planda ılıskıyi hep dusundugumde . Herşeyi daha berbat ediyorum.
Daha basındasınız anladıgım, ipin ucu kacmadan 1. Sıranız ılıskınız olmasın. O cok ince bir cizgi cunku eğer asıldıgında , artık zaten baya iş işten gecmiş oluyor.
Tavsiyem istesenizde kendinizi tutun , tutmasanızda bunu dert etmeyin. Yani seven , isteyen kişi kıskanclıga da , böyle ufak tripleride çeker.

Teşekkür ederim. En güzel yorum buydu sanırım :)

Arada ite davranır gibi
Bazen aşktan ölüyormuş gibi
Bazen depresif
Bazen olgunca davranacaksın
Kafası karışacak
Psikopat mı bu kız diyecek
Ama aşık olacak
Sende keyfine bakacaksın
İkizler burcunu tarif etmişsin ya sen. Ben de böyle davranırdım eşime sevgiliyken ama bilerek değil hep ikizlerlikten.Şimdi evliyiz işe yarıyormuş demek ki.

Seven insan kendını belli ediyor.Ama bazeb kandırılmışta olabılıosun.Yani Aşk sevgılılık çok karmasık bi durum.Allah hepımıze gonlu guzel goblumuzun içine sinevegı ınsanlar nasıp etsın.

İkizler burcunu tarif etmişsin ya sen. Ben de böyle davranırdım eşime sevgiliyken ama bilerek değil hep ikizlerlikten.Şimdi evliyiz işe yarıyormuş demek ki.
Bende burcumun ekmeğini yiyorum 5 dk önce bulutlara çıkarmışken 5 dk sonra yerin dibine sokuyorum gayet bundan anlıyor diğer türlü anlaşamazdık sanırım

Bu konuyu ben açmış olabilirim o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki ,ayrıca M Meredith Grey ben seni çok daha fırlama sanırdım şaşırdım böyle konu açmana :) herneyse konuya yorumum bu davranışlarla ilişki devam etmez etmedi.....

siz benden önce cevap vermissiniz, aynen bunu demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…