Merhabalar hanımlar,
Galiba şimdi doğrusunu bildiğimi düşündüğüm ama emin olamadığım direkt uygulayamadığım için sizlerin de onaylamalarına ihtiyaç duyduğum bir durumu anlatacağım.
Daha önce yaşadığım ilişkiler pek adam akıllı değildi. Ondan dolayı bu konuda kendimi tecrübesiz görüyorum, ne yapayım nasıl davranmam gerekli diye düşünürken işin içinden çıkamıyorum.
Mesela her gün konuşmamız mı gerekir? Bilemiyorum. Her gün konuşursak sıkılmaz mıyız? Ya da konuşmazsak da aramıza soğukluk girmez mi?
En son herhangi bir yanıt gerektirmeyen bir şey yazdım. Okumuş fakat yanıt vermemiş. Aslında mantıken düşününce non-stop konuşacak halimiz yok, bazı şeylere verilecek yanıt da olmuyor. Benim de ona bu şekilde yanıt vermediğim oluyor. Ama sonra duygusal tarafım baskın çıkıp nedense bozuluyor bu duruma.
Kendimi onun son görülmesini, çevrim içi oluşunu kovalarken buluyorum. Saçma bir şekilde çevrim içi oluşu acı veriyor. 'Acaba kiminle konuşuyor, niye onun yerine bana yazmıyor?' düşünceleri kafamda baloncuklar halinde geziniyor. Yine mantıklı tarafımdan bakınca bir ilişkide bulunmak 7/24 es vermeden, yapışık ikiz gibi yaşamak değil. Kendi ayrı bir yaşantımız da olmalı ki birbirimizi özlemeye de fırsat bulalım.
Instagram'dan 2-3 tane karşı cins kişisini takip etmiş. Belki tanıdığı insanlardır, bilemiyorum. 'Onlar kim' diye sormak pek kendime yakıştırdığım bir şey değil. Bu durumdan hoşlanmasam da beni diken üzerinde hissettirmesi hoşuma gitmiyor. Sonuçta bir insan aldatacaksa ne yaparsan yap aldatır. Ayrıca aldatırsa ya da aldatıyorsa da benim değil, onun problemi olur bu. Bakmak istemiyorum kimleri takip etmiş vs diye. (Daha önceki bir ilişkimde aldatılmıştım, ondan dolayı hafif de olsa bir travma durumu mevcut sanırım)
Ben değil, o beni kaybetmekten korksun istiyorum. Çok fazla bağlanmak istemiyorum. (Sadece karşımdaki kişiye özel değil, hayatımda kim olursa olsun ayrılmak beni yıkmasın, ceketi alıp gidebilecek güce sahip olayım istiyorum) Güçlü bir kadın olarak davranırsam, yaşarsam daha huzurlu olurmuşum gibi geliyor.
Sizlerin de yorumlarını, tavsiyelerini bekliyorum. Doğru olanlar mantığımla düşündüklerim dimi?
Teşekkür ederim.