- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.277
- 158
Aynen dürtmekten yoruldum ..Acaba var midir dürtülmeyen erkek? Olmaz şimdi ayıp ,yapmamız gerekir gibi gibi..Bana denk gelmediyok anam erkekler dusunmez böyle seyleri. dürtücen anca..
yok yok hepsi aynı bunların.. bazıları bazen biraz daha duyarlı oluyo hele bazıları hiç..Aynen dürtmekten yoruldum ..Acaba var midir dürtülmeyen erkek? Olmaz şimdi ayıp ,yapmamız gerekir gibi gibi..Bana denk gelmedi
yaa zaten kv bi soğuk tip.. HAdi ben mesafeliyim ama kv annemi falanda aramadı bu zamana kdr. Bilmez numarasını.. Kız evi naz evi modu yok yani yapamadı annem27 temmuzda nişanm oldu taze nişanlıyım yani :)
dün aksam bayramda burada olamayacagımdan kv bayramlaşmaya gittim evine.. güzel geçti sorun yok :)
ama etrafımda ki herkes ooo kv şimdi sana bşy takar dedi.. bende bilmediğimden bşy demedim . adet böyle mi?
tabi bende bi hevesle gittimkv kp bişiy takar altın mı ? para mı ? artık
sonuççç ; hiç bir şey takmadılar.. Öyle gittim ellerini öptüm ben burada olamayacagım anne dedim tamam kızım dedi hayırlı bayramlar evdekilere selam fln kalktık nişanlımlanişanlmda bşy demedi.. doğal olarak bende sormadım , olmaz diye..
demekki böyle bir şey yok yada bilmiyorlarbir de gaza getirdiler beni
Aynen öyle canım, sen üstüne düşeni yapmışsınbanada nişanda 2 bilezik 2 bileklik kolye vs taktılar. bayramda annemler yok memleketteler. Kv annemi arar mı bayramda bilmem yada nişanşm annemi arar mı bilmem. ama ben görevi yaptım gittim ellerini öptüm bayramda da ararım bana kimse bşy yapmadın diyemez.
kv geçtim ama nişanlm annemi aramazsa numarasını benden isteyip ona çok fena patlarım . . bndan snra benden onn annesini aramam sormam. .Aynen öyle canım, sen üstüne düşeni yapmışsın
Araması hatta gelip elini öpmesi lazım. Annenizin numarası yok mu ki nişanlınızda?kv geçtim ama nişanlm annemi aramazsa numarasını benden isteyip ona çok fena patlarım . . bndan snra benden onn annesini aramam sormam. .
demekki olmayan var.. bana herkeste vardır diye söylendi..Yöreden yöreye değişiyor galiba bizde de böyle bir adet yok ama yengem gilin tarafında vardı. Nişanlıyken kurbanda 1 koç bir de kızın seçtiği kıyafet (takım), çanta, ayakkabı vs alınmıştı Onların adeti diye uyduk dediğim gibi bizde yok ben de evlendim öyle bir şey talep etmedik, eşimin ailesinde de yok. Bence boşver böyle şeyleri takılma milletin dediklerine de.
hayır yok yani alması gereken bi durum olmadı aramadıgı için .. bende kv numarasını hastaydı bi ara o dönem istemiştim.. annem memlekete giderken tlfndaydık ver annemi konusayım dedi benden konustu..Araması hatta gelip elini öpmesi lazım. Annenizin numarası yok mu ki nişanlınızda?
belkide bilmiyorum kiNormalde adettir ama bilmiyorlardır belki de.
Anladım.. Arar ama heraldehayır yok yani alması gereken bi durum olmadı aramadıgı için .. bende kv numarasını hastaydı bi ara o dönem istemiştim.. annem memlekete giderken tlfndaydık ver annemi konusayım dedi benden konustu..
Evet altin olmasi sart degil ama illaki biseyler hediye edilir belki o an hazirliklari yoktu insanlarin sizide guzel karsilamis iyi davranmslar madem takilmayin baska zaman telafi ederler bu devirde her adeti uygulamak kolay dgil hayat pahali altina hergun zam bunlar icin ara bozmaya gerek yok sizde iyi yapmisinz nisanlinza dile getirp buytmeyerek27 temmuzda nişanm oldu taze nişanlıyım yani :)
dün aksam bayramda burada olamayacagımdan kv bayramlaşmaya gittim evine.. güzel geçti sorun yok :)
ama etrafımda ki herkes ooo kv şimdi sana bşy takar dedi.. bende bilmediğimden bşy demedim . adet böyle mi?
tabi bende bi hevesle gittimkv kp bişiy takar altın mı ? para mı ? artık
sonuççç ; hiç bir şey takmadılar.. Öyle gittim ellerini öptüm ben burada olamayacagım anne dedim tamam kızım dedi hayırlı bayramlar evdekilere selam fln kalktık nişanlımlanişanlmda bşy demedi.. doğal olarak bende sormadım , olmaz diye..
demekki böyle bir şey yok yada bilmiyorlarbir de gaza getirdiler beni
sanırım haklısınız dusunup buyutmeye gerek yok..Evet altin olmasi sart degil ama illaki biseyler hediye edilir belki o an hazirliklari yoktu insanlarin sizide guzel karsilamis iyi davranmslar madem takilmayin baska zaman telafi ederler bu devirde her adeti uygulamak kolay dgil hayat pahali altina hergun zam bunlar icin ara bozmaya gerek yok sizde iyi yapmisinz nisanlinza dile getirp buytmeyerek
Nisanlinzla mutluysaniz bazen boyle seylerin pekde onemi olmuyor bu arada bayramda sizin aileniznde damada bayramlik adi altinda biseyler almasi gerekiyor yani bzm oralarda oyle od3a smdi sizden bekless olmasa bnu uzatsa hos olmaz siz bnce sagin solun lafini birakin beklenti icine girmeyin olursa tsk edin olmazsa cokda dert ednmeyin ya hayat kisa bugunler bidaha gelmz keyfini cikarinsanırım haklısınız dusunup buyutmeye gerek yok..
çok doğru söyluyorsunuz beklentıye girdikçe oluyo butun bunlar..Nisanlinzla mutluysaniz bazen boyle seylerin pekde onemi olmuyor bu arada bayramda sizin aileniznde damada bayramlik adi altinda biseyler almasi gerekiyor yani bzm oralarda oyle od3a smdi sizden bekless olmasa bnu uzatsa hos olmaz siz bnce sagin solun lafini birakin beklenti icine girmeyin olursa tsk edin olmazsa cokda dert ednmeyin ya hayat kisa bugunler bidaha gelmz keyfini cikarin
Bence aklina takiyosan söyle . Yani bu kaynanalardaki cimrilikte moda olmus. Ben anneme hep säylüyorum , gelinimize ne istiyosa al, yap diye. Bir erkek cpcuk o yani , öbür tarafa mi götürecekler bunlari, hersey cocuklarimiz icinsöylenir mi böyle bişiy .. bence de her yerde böyle.. duymuşlardır illa ki. . ya da işlerine gelmedi aynen..
Torunlarına ayrıca veriyorlar canim bu sana bu da torunumuza diyerek. İkimize birden veriyorlaronun için veriyorlrdr size de .. Torunları soncta gayet normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?