doğrumu yaptım? kızlar

yarılarak doğru yapmışsın bence..... o şekilde sana şimdi lonuşabilme cesaretini kendinde buluyorsa daha ileriki evrelerde korkunç laflar maruz kalabilirdin... onun ne haddine senle böle konuşmak...izinverme; kim olursa olsun ....ama biraz aceleci davrandın gibi geldi nişanlanarak... ama yinede mutlu olmaya çalış hayır gelmezmiş diyerinden... içinde az biraz sevgin varsa nişanlına ; senide seviyormuş kıymetini biliyormuş....devam et derim haddim olmayarak... herşey gönlünce olsun...

ayrılmak en dogru karar ama bır baskası kalbındeyken nasıl ona esım dıyebılıceksınkı hemen evlenme o arkadasla dogru kararlar al onu sevmeden ona boyle bır kotuluk ypmaya hakkın yok bence canım ... bırazdaha fırsat verıp ona tanırsın ve boylece gecmısdekını unutup onu sevebılırsın ımkanları onu kırmadan ıyı degerlendır ... Allah sabır versın

Cnm kesinlikle bende katılıyorum arkadaşlara ayrılmakla iyi bi karar vermişsin.ama gidip sevmediğin biriyle nişanlanmışsın ona kızıp.burda yanşlış yapmışsın sevmediğin birisiylede ömür geçmez sonuçta..

bencede ayrılmakla cok dogru birsey yapmıssın ama aklına giirmiş olabilirler bence... birileri demiştir ondan birlikte senle diye gazagelmiştir .. hiç sevmediğin biriyle nişanlanmanda cok yanlıs ona yazık kim bilir nelerinhalini kuruyo

ne biçim bir laf bu yaa anlamadım kendini fazla önemsiyen insanlardan nefret ediyorum en iyisini yapmışsın cnm yola devam etmekle bu gün böyle düşünen kim bilir yarın ne düşünür bence nişanlınad abir şans ver belki seversin en azından sana değer veriyor ve bir şansı hak ediyor ...sengözlerimebaksanab :mymeka:

herzaman seni sevenlerin yanında ol sana hakaret edenlerin değil,boşver gitsin şimdiden para pul diyen adamdan hayır gelmezdi zaten.. Ani öfken belkide seni çok mutlu edecek yaşamadan göremezsin canım ama umarım senin için en iyisi o dur..

beniğin aşık olamdığın biriyle evlenmen yanlış bir ömürboyu yaşayacaksın bu insanla iyi düşün bazen insan çok sevdiği halde katlanamıyor birçok şeye sevmedigin birine nasıl katlanır nasıl yaşarsın inişleri çıkışları olan bir yol evlilik herşey güllük gülistanlık olmayacak iyi düşün canım ce sevmed

O Insanla Ayrılmakla En Dogrusunu Yapmısın Fakat Sevgısız bır Omur Gecmez Pişman Olacagın Seyler Yapma Bence Biraz Empati Yap Emınım Nısanlı Oldugun Insanın Yerınde Olmak Istemezdın Ofkeyle Kalkan Zararla Oturur Bana Sorarsan O Insanın Duygularıyla Oynama Derım

valla ona o lafı için kızmakta çok haklıymışsın senin o tepkinden sonra peşinden koşmadıysa bırak zaten iyi ki ayrılmışsın.
ama bu evlilik bi ömür...kolay verilir mi öyle bi karar.bence biraz aman iste iyice düşün sevmiyosan onu da daha fazla üzmye egerek yok evlenmeden dönebilirsen kar.

ayrilmakla iyi yapmissin ama arkadaslarinda dedigi gibi hemen nisanlanman iyi olmamis. sevmedigin birisiyle evlenmek cok büyük bir hata olur. bence en mantiklisi nisanlindan ayrilmn. nisanli oldugunuz icin belki zor olur ama zararin neresinden dönersen kardir.

Gururlu davranip tepkini ayrilmakla vermisin güzel de...
Simdiki Nisanliyin Günahi ne?

hemen hemen herkes ayni seyi düsünüyor ayni sözleri yazmama gerek yok herhalde. bir daha post atmamissin, sorulan sorular vardi sana cevap alabilseydik iyidi.
1/ neden o çiktigin adam ôyle bir laf etti ? yani muhakkak bir sebep olmali. olsa bile bir kere aranizda para lafi geçmis, o sevginin ne kiymeti kaldi
2/ hadi ayrildin ok hiç mi aramadi ? sormadi ? ne kadar süre sonra nisanlandin ? haberi varmi ? aramadiysa senin hala onu düsünmen normal mi ? deger mi ?
3/ inat...o inat varya o inat..ne kadar zarar veriyor degilmi. nisanlinin ne suçu var ? ona zarar veriyorsun ve hala vereceksin, ilerde daha çok belkide ayrilacaksin ama sebebini hiç anlayamayacak ve çok aci çekecek (arkadasimin biri deli gibi sevdi, çok iyi niyetli bir insandi fakat kiz ayrildi, baskasini unutmak için ve onu kiskandirmak için onunla nisanlanmis), arkadasim 1 yil içinde kendine zor geldi, hem çok aci çekti hem ailesi.
bir arkadas zararin neresinden dönersen kardir diyen arkadasa katiliyorum.
bunun 15 yolu yok arkadasim.
ya öte ya beri
ya unutamiyorsun, hala bekliyorsun o zaman en dogru sekilde nisanlindan ayriliyorsun.
ya ondan hayir gelmez deyip Allah'in sana verdigi sansi degerlendirip nisanlini dah aiyi taniyip onun iyi yönlerini görüp zamana birakacaksin.
herkes asik olarak evlenmiyor.
dedim ya..kartlar elinde...

ayrılmakla doğru yapmışsın ama o öfkeyle gidip nişanlanmışsın pişman olcağın hatalar yapma :1no2:

ben az kalsın böyle bi hata yapıyordum ve kıl payı döndüm
su anki sonuçmu mutlu olduğum adamın yanındayım inat uğruna vazgeçmediğim sevdiğim tek insanın yanındayım

canım sevmediğin biriyle göreceksin ki yürümeyecek. o eskidenmiş anelerimiz nenelerimiz görücü usulu evcleniyolarmış sevse de sevmese de o evliliği sürdürüyomuş ama bu devirde kızlar böyle yapmıyo bilemiyorum sen hangi tip kızlardan dansın.
bi de bişey daha var. sevmediğin zaman herşeyi gözüne batar sinir olursun. sevdiğinde görmezden gelirsin. aynı evde daha da çok batacaktır gözüne. ben de az kalsın çok iyi çok iyi deiler diye sevmediğim biriyle evlenecektim. sevmediğim gibi bi de hiç de söyledileri gibi biri değilmiş bunu çok net gördüm inceleğim zaman.
bişey daha var aşk nasıl olsa geçiyor ama sevgi kalıcı.
insan olarak da mı sevmiyosun nişanlını sen?

nasıl böyle konusabiliyorsunuz anlamıyorum.sevgiliniz size güvenmiyorsa ve sürekli bunu dile getiriyorsa birde kendinize bakın derim.belkide hakikaten bir hatanız vardır.ama yoksa ona bunu belirtin.ki bence burda büyük bir suçunuz var.sevgliniz size güvenmiyor diye kızıorsunuz ama baska insanlar size arkadaslık teklifi edebilecek cürreti buluyor!hemde erkek arkadasınız varken?bence cuvaldızı kendinize batırmalısınız bu sefer.

konuyu açan hanımefendi bence cok yanlış yapmışsınız.eski erkek arkadasınız size bunu nasıl neden söyledi hiçbirimiz bilmiyoruz ama bence anlamlı yada anlamsız yere sölenmesi bile kötü birsey söylemiş.onu terketmeniz yerinde bi karar olmuş ama nişanlanmanız hususunda yaptıgınızın yanlış olduguna inanıyorum.

Ofkeyle kalkan zararla otururmus demis atalarimiz.
Eski sevgilinin yaptigi cok yanlis. Parasi icin sevmedigini ispat etmissin ona gerisini o dusunsun bence.
Yarin birgun evlenseniz belkide benimle param icin evlendin diyecekti. Bu yuzden karariniz dogru. Ama gel gor ki ask gozu kor ediyor demi..

Bence aklinizdan tamamen cikarin. Hatta o kisiyle alakali olumlu seyler dusunmeyi birakin. Bilmiyorum bu ne kadar dogru, hani hep deriz ya yasanmislar icin bir tebessum edip yolumuza devam etmeliyiz diye. Ama iyi gunleri dusundukce, zamani tekrar geriye sarmak isteriz cogu zaman, bu yuzden tavsiyem eski iliskinle alakli kotu durumlari getir aklina ve suan ki nisanlina sImsIkI baglan.
Nisanlin boyle bir his icinde olsaydi baskasina karsi bu cok uzerdi seni demi?
Eger aranizda buyuk sorunlar yoksa, yoluna devam et derim.
Ama eger unutamam eski sevgilimi, kendimi biliyorum diyorsan ozaman suanki nisanli oldugun kisiyede yazik etme.

Hayat istedigin gibi olsun arkadasim.

canım bence ayrılmakla en dogrusunu yapmşsın
ama sinirle oturup zararla kalkacaksın seni seven biri var ama sen başaksını sveiyopn hem onu günahına giriyon hem kendin acı çekiyon.yazık karşındaki adamın duyugalrına zarar verme eger devam ederim mutlu ederim bu adamı diyosan yolna devaö et yoksa bırak

cnm valla sana öyle diyen birine ii yapmışın ama onu unutamaman kötü çünkü aklında bi başkası sevmediğin biri iile bi ömür geçer mi sence:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…