doğrumu yaptım? kızlar

xoxslemcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
8
1
38
1 senedir çıktığım biri vardı evlenmeyi düşünüyorduk maddi durumu iyi herşeyi vardı tek bir lafı yüzünden ondan ayrıldım bana "sen beni param için seviyosun" dedi bende bana öyle diyen biriyle yapamıcamı anladım ve ayrıldım.onu hala seviyorum o ayrı tabi.çalıştığım yerde beni çok seven biri vardı evlenme teklifi etmişti bende o sinirle gittim kabul ettim :bbo: şimdi nişanlıyım doğrumu yaptım onu bilmiyorum :uhm: nişanlım beni seviyo bir dediğim iki olmuyo iyi davranıyo ama işte onu hala unutamöadım ne yapacam bilmiyorum.aslında yapacak tek bişey var herşeyi unutup yola devam etmek ama gelde bunu kalbine anlat işte anlamıyo kiii:1no2:

Param için beni seviyorsun diyen biriyle işim olmaz.
Bence bu doğru bir karar.
Ama sinirle de olsa benim için deli bile olan kişiye karşı içimde ufacık bir aşk kırıntısı yoksa evlenmem. Hatta flört bile etmem..:bbo:

Bence de Laale ce.............

hırsla kalkan zararla oturur,keskin sirkenin küpüne zarar,eğer sevmiyorsan bir ömür boyu nasıl yaşayacaksın düşün

ne yapılır ki şimdi
araya resmiyette girmiş yani nişanlanmışsın
diğerini nasılsa unutacaksın.hep aklında kalmayacak
nişanlınla gelecek görebiliyorsan.zaman içinde sevebileceğini düşünüyorsan
bence diğerini unutmaya çalış.ilgini,enerjini nişanlına yoğunlaştır...
mutlu olmaya bak...

yaaa tamam sana param için birliktesin dityen adamla benimde işim olmaz ayrılmakta haklısın..

ama sırf inada gidipte sevmedigim adamla da evlenmem.. beklerim ya onun unutmaya çalışırım yada seviyosam onu beklerm ama başkasıyşa değil..

keşke onu parası için sewmediğini bir sekilde ispat etseydin..nişanlına da ayıp oluyor senın haala onu duşunmen.ya ewlendiginde senı tekrar ararsa?ya onun için eşini aldatırsan?bu konuda guvenıyormusun kendine weya nişanlına olan sewgiine sadık kalabilecek misin?

çok iyi yapmışsın..bir kez söylemiş geriside gelir ömür geçmez bu şekilde bencee

ayrılmakla doğru yapmışsın gururlu bi insan oldugunu ispatlamışsın ona,belki bunun özrünü dilicekti bi süre sonra pişman olup..niye hemen yeni bir ilişkiye giriştinn,sevmediğin bi insanla ömür geçmez ii düşün,bu arada eski sevgilinden ayrılalı çok mu oldu,bu süre içinde özür dilemedi mi senden?

kusura bakma ama egoist insanlardan nefret ediyorum
sinirle teklifini kabul ettiğin cocugun günahı ne?
yazık kim bilir belki de onu gerçekten sevdigini düşünüyor...
bu 3lü arasında en masum olan o iken en büyük cezayı ona cektiriyorsun
karakterli kişilikli bi kıza asla yakışmaz senin bu yaptigin:1closedeyes:

bence bir sözden dolayı hemen bir insan bırakılmamalı.
acaba bunu neden söyledi benmi onu bu sözü söylemeye yönelttim gibi düşünmek gerekir.
hani derlerya insanın bi eşref saati birde eşşek saati vardır diye.yani bu sözü söylerken kimbilir neler düşünmüştü.
ben olsam ayrılmazdım hemen.
ayrılsam bile başkasıyla konuşmazdım,ve gidipte sevmediğim biriyle nişanlanmazdım.
karşındaki insanın duygularınada yazık.
ama eskiye sünger çekip nişanlına yoğunlaşabilirsin.bence sana değer veren birini yüzüstü bırakma derim.

:1shok: "sen beni param için seviyorsun" :1shok: sadece ayrıldın mı yaniii çok daha fazlasını haketmiş. Kötü Kazen Ve hala onu mu düşünüyorsun :1shok: Ve sadece inat için sevmediğin biriyle mi nışanlandın :1shok: duygularımı anlatabilimişimdir herhalde.Zararın neresinden dönülürse kardır.

Beni param için seviyosun diyenden ayrılmakla iyi yapmışsın ama o sinirle gidip te diğerinin evlenme teklifini kabul etmek büyük hata cnm ya. Kendine zaman tanıman lazımdı, nişanlandığın adama da yazık. Belki biraz ortalığın sakinleşmesini bekleseydin sevdiğin kişi zamanla hatasını anlar ve bu hatayı telafi etmeye çalışırdı sen de şuanda sevmediğin biriyle nişanlı olucana sevdiğinin yanında olurdun. Kendini büyük bir çıkmaza sokmuşsun, en başta sana yazık. Ama unutma zararın neresinden dönersen kardır. Sevmediğin biriyle ömür geçmez, ve diğeri hep bu yaptığın yüzünden içinde kalır, hep başka türlü davransam nasıl olurdu acaba dersin. Sadece kendini düşünerek karar ver, çünkü inan bana bu dünyada seni senden başka kimse düşünmez.

slm aranıza yeni katıldım umarım iyi vakit geçiririzbencede ayrıldığın iyi olmuş ama keşke inat uğruna nişanlanmasaydın en iyisi nişanlına yoğunlaşman sana öyle diyen birini düşünme bile

Canım gerçekten de çok ayıp etmiş ne demek ya sen benimle param için berabersin demek.Ama nişanlanmakla yanlış yapmışsın o seni seviyormuş ama sen.Canım yol yakınken iyi düşün bence evlendikten sonra ayrılmak daha kötü.

sevdiğin insandan ayrılmışsın, şimdide sevmediğin bir insanla nişanlısın....bir inat yüzünden galiba yaptın bunu sen..yazık değilmi nişanlına..senin bir dediğini iki yapmayan bir insanı nasılda kullanıyorsun..
bence nişanlını sevmeyi dene baktın hala unutamıyorsun öbürünü ,yol yakınken ayrıl...hakkında hayırlısı olsun canım...kul hakkına girme..sevgiler

ay sen manyakmısın yol kendini bile bile ateşe atmışsınnnn adamın ahı tutmuştur valla kıs çabuk ayrılll mahvetme hayatınııııııııııııı

cok yanlis yapmissin.o sinirle baskaa birisiyle nisanlanilirmi.aklini basina topla canim cocuk oyuncagi degil.sonunda cok pisman olursun.sevgilininde parasi icin birlikte olmadigini ispat etmissin bravooooooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…